Değerlendir:
  • 31 Oy - 2.94 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giresun'dan Haberler
22-08-2010, 14:52 PM (Bu Mesaj 22-08-2010 14:53 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : AYVASILLI28.)
RE: Giresun'dan Haberler
hosgelsin, sefalar getirsin..gelmisken bir suyumuzu da icsin ..

NAZiS RAUS!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2010, 19:14 PM
giresuna geldiği flan yok gece saat 02:00 geçecek giresunda miting yapabilir mi reçep paşa...Big Grin
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2010, 22:17 PM
kanal g den izledim. tayyip 10.30 da geldi yarım saat konuştu. Anayasa dedi şu dedi bu dedi. Girsun için hiçbir şey demedi diyemedi. bedava kitaptı tokiydi şuydu buydu her yerde söylediği şeyleri tekrarladı. Bir tek or-gi marta kadar temeli atılacak dedi. Girsunda marmaray dan 3. köprüden bahsetti. Giresun için şu projeyi yaptık yapacağız diyemedi. Çünkü yok...

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-08-2010, 00:04 AM
(22-08-2010 22:17 PM)yirmisekiz Yazılan:  kanal g den izledim. tayyip 10.30 da geldi yarım saat konuştu. Anayasa dedi şu dedi bu dedi. Girsun için hiçbir şey demedi diyemedi. bedava kitaptı tokiydi şuydu buydu her yerde söylediği şeyleri tekrarladı. Bir tek or-gi marta kadar temeli atılacak dedi. Girsunda marmaray dan 3. köprüden bahsetti. Giresun için şu projeyi yaptık yapacağız diyemedi. Çünkü yok...

Or-ginin temeli zaten 20 sene önce atıldı. Daha ne temel atıyorlar Smile

Seni Görmeden Ben Ölmem Ölmem...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-08-2010, 00:31 AM
(23-08-2010 00:04 AM)LiderBey Yazılan:  
(22-08-2010 22:17 PM)yirmisekiz Yazılan:  kanal g den izledim. tayyip 10.30 da geldi yarım saat konuştu. Anayasa dedi şu dedi bu dedi. Girsun için hiçbir şey demedi diyemedi. bedava kitaptı tokiydi şuydu buydu her yerde söylediği şeyleri tekrarladı. Bir tek or-gi marta kadar temeli atılacak dedi. Girsunda marmaray dan 3. köprüden bahsetti. Giresun için şu projeyi yaptık yapacağız diyemedi. Çünkü yok...

Or-ginin temeli zaten 20 sene önce atıldı. Daha ne temel atıyorlar Smile

samsundaki konuşması saatlerce sürdü nerdeyse ve uzun bir süre Samsuna yapılanlardan bahsetti. Öve öve bitiremedi. Giresun kendi şehrini önemseseydi gecenin bir vakti tayyip peşinde koşmazdı. Yahu adam bir an önce gitmek için motor gibi konuştu. Çok merak ediyordum acaba Giresuna şunu da yaptık diyecekmi diye. orgi haricinde bir de diyorki Girwsuna adalet sarayı yaptık . Taa 2002 de yapılan binayı kastediyor. Allah aşkına Adalet Sarayı nedir ya? Adamın Girsuna bakış açısına bakar mısın? İlçelerde söylediği şeyi Giresunda söylüyor.

Ordu da da Karadeniz Akdeniz yolunu anlattı, orgi yi anlattı doğalgazı anlattı, ünye ve fatsa ya yapılacak öğrenci yurtlarını anlattı.

Gelmiş Girwsunda Adalet Sarayı diyor. Yemedi mi işlemeyen limandan eğribel tünelinden giresundan alıp trabzona verdiğin demiryolundan, peşkeş çekilen sekadan 5 senedir her sene bu sene gelecek diye söz verilen ama ucu bile görünmeyen doğalgazdan rezalet sahil yolundan bahsetmeye bir tarafın ama bizim aptal halkımız alkışlıyor oley çekiyor. Çünkü onlar Girewsunlu değil akepeli.

akepe ve tayyipten önce hiçbir yere belki yatırım gelmiyordu ama ne zaman akepe ve tayyip geldi bütün komşularımız kepçeyle alırken biz kaşıkla değil çay kaşığıyla bile alamadık.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-08-2010, 00:33 AM
temeli at dur, bitiremedikten sonra ???

20 sene önce temeli atmislar, dursunu unutmuslar...Big Grin

NAZiS RAUS!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-08-2010, 01:58 AM
Bu adam geldi diye o kadar şatavat yaptılar ya helal olsun.Acaba neyin gösterisiydi o havai fişekler.Nasıl olsa derya deniz siz yağcılar akıllı millet keriz saçın.
Kendi düğünümde akşam atılan havai fişeğin 2 katını atmaz isem, sırf inat olsun -)

Sahipsiz kentin sahipli değeri
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-08-2010, 12:23 PM
Adam gelse kabahat gelmese kabahat yani sizin gibileri de anlamak mümkün değil Smile İftarı Ordu'da yapmış, çayı da Giresun'da içelim demişler. İnşallah kadayıf da yemiştir.

CATENACCIO
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-08-2010, 12:50 PM
Giresun un sorunları çoktur son yıllarda sorunlarında azalma değil aksine artış olmuştur yoldan geçerken uğranılacak bir yer haline gelmişiz ne yazık ki sayın (!) başbakan özellikle Giresun a gelmemeye özen gösterirken bu ilden %50 den fazla oy çıkıyor olması çok manidar, Ecevit iktidarında fındığı 6,5 - 7 TL. ye satanlar o zaman küfür ediyorlardı şuanda el pençe divan duruyorlar ve gıkları dahi çıkmıyor.
Giresun siyaset yapmayı bilmiyor öğrenemeyecek de o sebepten bu şehire geçerken uğramaları gayet normal şehrimi çok seviyorum onun için tereddütsüz canımı veririm lakin bu kadar koyun zihniyetli hemşehriyi kaldıramıyorum.

BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

[-]
Paylaş/Bookmark (Hepsini Göster)
Facebook Linkedin Technorati Twitter Digg MySpace Delicious

Forum Atla:

İletişimGiresunspor.NetYukarıya dönİçeriğe DönHafifleştirilmiş SürümRSS