Giresunspor'umuzun Özgün Tribün Besteleri
01-12-2015, 17:16,
#1
Giresunspor'umuzun Özgün Tribün Besteleri
Öncelikle konuyu açmadan önce forumda arama yaptım ama bu içerikte bir başlığa denk gelmedim ve bu konuda fikir alışverişinde bulanabileceğimiz derli toplu bir başlığın olması gerektiğini düşündüm. Konu açılmışsa ve gözümden kaçtıysa da  forum sakinlerinden özür diliyor beni uygun başlığa yönlendirmenizi ümit ediyorum.

Giresunspor'umuzun son dönemlerde gerek yönetim gerek oynadığı futbol gerekse de taraftarın ve her şeyden önemlisi şehrin, yeşil beyaz renkleri sahiplenmesi açısından taraflı tarafsız çoğu futbolseverin takdirini topladığı bir gerçek. Durum böyle olunca dahada göz önünde olacak ve konuşulacak bir camianın; özgün, takımını ateşleyecek, herkes tarafından benimsenebilecek, Karadeniz insanının yaratıcı zekasını gözler önüne serecek tribün bestelerini hazırlayabileceğinden şüphem yok.

Bu konuda siz değerli büyüklerim ve forum kullanıcıları ile birlikte ne tür girişimler yapılabilir, nasıl projeler ortaya çıkarılabilir, bunun tartışılması gerektiği düşüncesindeyim.Sabır gösterip okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Reply
04-12-2015, 21:10,
#2
RE: Giresunspor'umuzun Özgün Tribün Besteleri
aynen böyle bir şey yapmalıyız

bizim ürettiğimiz , sadece bizim söylediğimiz bir bestemiz yok diye biliyorum en azından ben rastlamadım. 1 veya 2 tane bize özgü beste olmalı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
05-12-2015, 00:41,
#3
RE: Giresunspor'umuzun Özgün Tribün Besteleri
Once tribünler birleşmeli
Reply
06-12-2015, 18:54,
#4
RE: Giresunspor'umuzun Özgün Tribün Besteleri
Sosyal medyadaki başı çeken Giresunspor sayfalarının reklamını yapacağı bir etkinlik düzenlense, kulüp tarafından her okula gerekli iletişim bilgilerinin olduğu broşürler gönderilse ''Besteni yap tribünde söz sahibi ol'' gibi bir sloganla. Az çok yazılan mısralar etkinlik sayfasına mesaj atılsa yada paylaşılsa. Yeni gelen neslin de Giresunspor için bir etkinlik altında vakitlerini harcayabilecekleri, kafa yoracakları bir ortam oluşur. Kulüple iletişime geçebilsek keşke.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)