TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
05-12-2017, 11:15,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
(05-12-2017, 09:14)kerasus Wrote: Uvalin, tripınoviç'e karşı baya bilenmiş belli ki. Buda baya işimize yaradı. Bu galibiyet nerden baksan 3-5 hafta daha kazandırdı bize. aynı puana gelsek işimiz çok sıkıntılı olacaktı. ksk iyi takım çünkü, yürüyüp gidebilirdi. ama neyseki kötü gidişe devam etmiş olmaları çok iyi oldu. g.antep zaten hocayıda değiştirdi, onlar oralarda çok kalmazlar malesef. 

maça gelirsek duşan cantekin oynadığı sürelerde harikalar yarattı gerçekten. tek sorunu kolay faul yapması, onuda oynadıkça öğrenecek artık. efe gibi bi el freni oynamayınca nasılda yürüyüp gidiyor takım. hosley ciddi ciddi takıma faydadan çok zararı var.enese zaten diyecek bişey yok, yıldız oyuncu olma yolunda ilerliyor adeta.  boynton ile r.james e Allah zeval vermesin. geçen seneki ledonun sakatlığı gibi bişey başımıza gelirse yandık demektir. bariz şekilde diğer maçlara nazaran savunma yapmaya çalıştık ama yinede maç içinde okadar kolay basketler yedik ve bir okadar kaçırdılarki. gerçekten bu takımın ilk defa savunma çalıştığı belli sene başından beri. herşeye rağmen g.antep ksk ve uşak gibi diptdeki takımları yenip puan farkını koruduk. bu çok önemli. şimdi devre arasına kadar trabzon ve b.çekmece maçlarını bile kazansak yeter. bunlarda kesinlijkle kayıp olmamalı. birde ekstra çıkarırsak zaten daha ilk yarıdan çok rahatlamış oluruz. 

ksk ise bakıyorunm, kadro olarak bizden baya iyiler. yabancıların hepsi 12 den vurmuşlar hedefi. yerlileride katkı veren isimler. hocası zaten uvalinden bin kat iyi. bu kötü gidişin tek açıklaması artık bizim beddualarımız benceSmile beter olsunlar. 

knk geniş çaplı düşünürsen. Fikstür, olası galibiyetler ve banko mağlubiyetleri düşününce sence düşer miyiz?Kaç galibiyetle sezonu kaparız, 10 galibiyet ligte bırakıyor, 9 galibiyet biraz riskli
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply


Messages In This Thread
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - by maicon_28 - 05-12-2017, 11:15

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)