TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
11-12-2017, 21:36,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
(11-12-2017, 21:03)Semih Karahan Wrote: bence bu koç fazla para almadığı için getirildi. yani başka açıklaması olacağını sanmıyorum. basketbolda bir başarı kazanmak için ilk önce oyunu okuman ve hamle yapman gerekir. karşı tarafın zaaflarını bilmen gerekir. bizde bu yok bence. rastgele oynuyoruz. 2.hafta deplasmanda beşiktaşı yeniyoruz öbür hafta evimizde verilmeyecek olan maçı veriyoruz. kadrodan da kaynaklı ama teknik heyetin hazırlıklı olması gerek bence. efesin yenmesi iyi olmuş yoksa sakarya iyice çomak sokardı lige.

ya o kesin zaten. hatta koç yada oyuncu neyse bize geldiyse bilki çok ucuza gelmiştir  Smile  gülüyoruz ama durum ciddi aslında. ve bu şartlarda ligde kaldığımız her sene mucizeleri başarıyoruz. neyse şimdilik günü kurtarmaya çalışıcaz ligde tutunabilmek için. birkaç seneye inşallah alt yapı meyvesini vermeye başlar diye umuyorum. bu takımın yöneticilerinin heykelini dikme fikrim ise devam ediyor  Smile

sakaryayı pek sayma sen düşme hattına. bakma sen yakın olduğumuza, koçun mallığı. yoksa esesten aşağı kalır kadrosu yok yani. hatta ibb bile pek düşme adayı değil gibi duruyor. benim umudum dibçek trabzonla en kötü ihtimal kafa kafaya gidelim lig genelinde. uşak ın yaklaşmasına bile izin vermeyelim bu saatten sonra. ksk yı da bir süre daha altımızda tutmaya devm edersek onlarda mental olarak zayıflayacaklar.
Reply


Messages In This Thread
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - by kerasus - 11-12-2017, 21:36

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)