TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
13-05-2018, 13:25,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
(13-05-2018, 07:10)genoa28 Wrote: Ligde hiçbir iddiamiz olmasa bu açıklama yine yapılırmıydı ona bakmak lazım, kesinlikle yapılmazdı, klasik yönetici kafası anlayabiliyorum

Yönetim zaten ota b.ka hakemler hakkında konuşan kişiler değilki, birde iddiası yokken çıkıp konuşması zaten anlamsız olurdu. ki iddiası olmamasını geçtim, ateş çemberinin tam ortasında olmasına rağmen haftalardır yapılan hakem hatalarına böyle ses çıkardımı? hayır. ama son maçta da böylesine kritik hatalara bırakta iki çift laf etsin. 

mesela şuanda oynanan maçta banvit kaybederse, daçka yerini garantilemiş oluyor ve formalite maçına çıkacak. bu bile başlı başına bir skandal zaten. düşmeme mücadelesi veren giresun ve antep aynı saatte. hatta garantilemiş olmasına rağmen dolaylı yoldan etkileyeceği için trabzon maçı bile aynı saatte. doğrusu bu zaten. ama aynı sıralama için mücadele veren daçka ve banvit maçlarının farklı saatte olması saçmalık. 

sen ben taraftarız. takımın düşmesi maddi bişey kaybettirmeyeceği gibi sadece üzülürsün oda ertesi günü geçer. yani yeri geldimi amaan düşsün mınakoym yeter be her sene her sene der çıkarsın işin içinden. ama yöneticiler öyle değil. maddi manevi yılların emeği var, büyük fedakarşlıklar özveri var ciddi anlamda. bunu göz göre göre haksızlığa kurban edilerek küme dşmesini kenarda çekirdek çitleyip izleyemezler. sesini çıkarmaya mecburlar. farzedelim g.antep hiç haketmedi ama son saniye hakemlerin hatalı faul kararıyla kazandı ve bizi düşürdü. emin ol bütün şehir yönetime yüklenecek neden sesinizi çıkarmıyorsunuz diye.
Reply


Messages In This Thread
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - by kerasus - 13-05-2018, 13:25

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)