TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
05-09-2019, 23:08,
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
Bu mağlubiyet tek başına Koça yazar. Takımı moral motivasyon olarak maça hazırlayamamışsın, maç içinde taktiksel olarak sıfırsın, oyuna müdehale diye bişey yok, oyuncu değişiklikleri süre dağılımları facia. Ufuk hoca bana göre en iyi yerli koçtur çok severim ama bu maç için konuşursak bençte ben bile olsam bundan kötü bi sonuç çıkmazdı.

Artık kafalar ABD maçında kalmış falan muhabbetine girmiycem, bu herkesin gördüğü net belli bişey zaten. Ama yenilgiyi sadece buna bağlayamayız. Rakibin çokta dengin değil çünkü. Maç içinde herhangi bir zamanda, hatta son 5 dk bile bi silkelenip kendine gelsen yine kazanabilirdin. Mesela Ersan şimdi kendine geldi aha bu sefer olacak diye diye beklemenin anlamı yoktu. Bu maçta ihtiyacımız Ersanın şapkadan tavşan çıkarması değildi, mücadele idi. Tam tersine mücedelenin kralını verecek gençleri dışarda tuttuk hep. Buğrahan, Metecan ve özellikle Yiğit falan kendi oyununu oynasa Çeklerin içinden geçerlerdi zaten.

Doğuş; olm sen mal mısın? Aga senin şutun yok la hala farkında değilmisin? Sen ne diye 3 lük çizgisinde boşa kaçıp pozisyon alıyorsun? Okadar adamın içinde sanamı kaldı üçlük atmak? Bu neyin özgüven patlaması "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" taşşakmı geçiyosun takım arkadaşlarınla? Hayır yani okadar geliştirdiysen kendini ABD maçında son saniyelerde 0/2 çekmesen zaten o maçı almış o gazla Çeklere tecavüz ederdik zaten.

Son olarak yabancı sınırı kesinlikle serbest bırakılsın. Hatta bir adım ileri gidip en çok yabancı getirene teşvik verilsin hatta daha daha ileri gidip yerli sınırı gelsin abicim. Yerli oyuncularımız çalışmayı yorulmayı sevmiyor işte, zorlamaya gerek yok. Fener'de Efes'te yabancılarla mücadele edebilip oynayabilecek kapasitede olmayanlar ile Milli takımda heveslenmeyelim boşuna. Alın işte Semih örneği. Ahmet Düverioğlu'ndan daha mı yeteneksiz? tam tersine cebinden çıkarır. Ama kendisi bu yaşa gelmiş hala orta seviye takımlarda parasını alıp takılıyorken, Ahmet ise Vesely gibi adamla forma yarışı veriyor. Genç ve mücadeleci olduğu için yıldızlar topluluğu takımda bile forma şansı bulabiliyor kendince. Şu takımda en beklenti içinde olduğumuz oyuncular Cedi ve Furkan gibi Efes'te onca yldız oyuncu arasında kendini gösterip parlamış ve NBA gidebilmiş 2 kişi, Ersan gibi yine yıllardır NBA oynayan, Melih gibi Fener kadrosunda yer bulabilen oyuncular. Yani hepsi de yabancının en kralı ile başedebilmiş ve kalitesini göstermiş oyuncular.
Reply


Messages In This Thread
RE: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu - by kerasus - 05-09-2019, 23:08

Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)