| 

| turkuaz_0628   Başkentten !!!!

Threads: 166
 | 
			| Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları 

Son 4-5 haftayı saymazsak yinede fena değiliz 60-65 puanda süper lig gelir son hafta galip geleceğimizi düşünürsek 30 puanla ilk hedef  tutar bence, gelelim yine içimizde patlayan topçu kardeşlerimize ya da istediğimiz verimi alamadığımız futbolculara dailiba ve dale bence liste başı çeker beklentim çok fazla idi ama özelikle daleyi bize çok sağlam kasmışlar, sinandan belli maçlarda belli dkikalarda istediğimiz aldık kanata adam yok, jonesle son 4-5 maçtır nerdeyse aynı ayarda oynuyorlar arkasında daha ileri topu taşıyabilen orta saha olsa belki dicemde recebi almadan fatih atik ısrarı ile bu iş olmaz, kaleci anıla hah tamam bu sefer oldu diyoruz bizi hayretler içinde bırakan çıkış ve hareketleri var, kaleci transferi şart oğlu şart manisada bi Göktuğ var daha yaşı küçük ama on numara kaleci keza Ankaragücü altay ile 2-3 maç çıkardı iyi oynadı biz güvenemiyoruz anıla Fevzi yollanmalı anıl iyi bir yedek olmalı kaleye nihat ayarında bi kaleci alınmalı, şimdi akşam isimler çıktı ben şok yaşadım milletin gazını almak iiçin yapıyolar bence ulan pote nedir ya şampiyonlar liginde oynadı adam getirsinler helal olsun derim ergin keleş ismi verildi birde ümit özatın yıldızının barışmadığı vedat murigi valla bu ayarda devre arasında 5-6 kişi alsınlar bu takımı ite kaka çıkarırız.
 Bu arada hoca geçen hafta durduk yere istenmediğim yerde durmam dedi, ben anlamadım maç sonu yönetim kucakladı arkasında durdu, hoca taraftaramı dedi yoksa topçularda papazlık yapanmı var bu en önemli soru bence devre arasında hoca yapacaksa trasferleri yapmadan netlik kazanmalı herşey.

Başkentten !
 |  |  
	| 19-12-2017, 00:32 |  |  

| mvsr   Posting Freak

Threads: 81
 | 
			| RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları 

Söylemekten usandığımız,artık kangren olan, sağır sultanların bile duyup yeter be kardeşim deyip isyan ettiği, alındığı takdirde doları düşürecek ekonomimizi canlandıracak, taraftarı sevinç gözyaşlarına boğacak, gebe kalamayanları gebe, kellere saç, yatak performansı arttıracak 10 NU-MA-RA (yazıyla on numara) orta sahaya pasör, tribünlere majör, gözümüze deva orta saha transferi diyorum ve susuyorum.Saygılar.

Sahipsiz kentin sahipli değeri
 |  |  
	| 19-12-2017, 12:08 |  |  |