HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ...
30-12-2018, 21:57,
#21
RE: HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ...
Ben 2 tane 2. Lig 1 tane 3. Lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 3 şampiyonluk gördüm. Bunların ikisi Kitapçı birisi Bozbag döneminde oldu. Kitapçı ile beraber gördüğüm en iyi başkan Bozbag idi. Yaşım gereği Gürcan Ejderoglu, Osman Çırak, Fatih Kitapçı, Olgun Peker, Osman Çırak, Ömer Ülkü , Kayyum, Ferhat Abidinoglu ve Bozbag dönemlerine yetisebildim. 

  Bozbag döneminde ki en büyük kusur başkanın ben yaptım oldumcu anlayışı idi. Efsane şampiyonluk da ben yaptım oldumcu bir anlayışın sonucu idi. (Devrede transfer yapılmaması) fakat Bozbag burada Mehmet Birinci hocanında büyük emeği sayesinde başarılı oldu. 2-3 sezon boyunca sıfır risk alınan kadrolarda ben yaptım oldumcu anlayışın eseri idi ve başarılı oldu. Gel gelelim son 2 senede ki hatalarda bu anlayışın eseri 
   
    Maddi açıdan kulüp iyi yönetildi, mevcut topculara hariç başka bir borç olmadan 6 sezon geçirmek başarılı bir işti fakat gerekli şeffaflık bence sağlanamadı. Satılan oyuncuların ne kadara satıldığı Muric hariç paylaşılmadı takip ettiğim kadarıyla. Ve nasıl sonuçlandığını bilmediğimiz bir Hamroun davası var. O konuda da hiç bilgi verilmedi. 

  Genel olarak toplamak gerekirse kıt bütçeler ile başarılı olan Bozbağ, para harcadığı dönem takımı yönetmek de güçlük çekti ve bu sebeple bugünkü sürece geldik.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)