Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
25-04-2019, 09:30,
#21
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Ulan ne zırladınız be. Yaptığınız iş de iş olsa sanki. Haberlerinizdeki yazım hataları, kelime sayısından fazla. Vasatsınız.
Neymiş efendim bir selam bile vermemiş herif. Bu kadar mı ilgi arsızı adamlarsınız?
Reply
25-04-2019, 11:37, (This post was last modified: 25-04-2019, 11:56 by soldiersofosmanaga.)
#22
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Forumu uzun zamandır misafir olarak takip ederim. Bugün Erkan Sözeri'nin yıllardır Bozbağ'ın bile yapamadığı olayı yaptığı zaman girip yazasım geldi.

Spor.28 yani bu Akten kardeşler bizzat Bozbağ yalaması olup yıllardır Giresunspor üzerinden prim yapmakta hatta para kazanmaktadır.
İşsiz kaldığı geçen sene başında kulüpte bizzat Bozbağ tarafından işe alınan Zafer Akten, kulübün maaşlı personelidir ama ne iş yaptığı kimse tarafından bilinmemektedir. Kaldı ki bu şahıs koyu galatasaraylı olup ofisi galatasaray ile süslüdür. Dün Bozbağ'a şak şak yapar arkalarından tek kötü bişey yazamazken, gelen transfer yasaklarını, para cezalarını es geçip haber yapmazken bugün kendi kuyruk acılarını defalarca kez haber yapmıştır.

Gelelim Ali Akten'e. Kardeşi ile tıpa tıp aynı özellikler gösteren bu şahsın tek farkı abisi gibi galatasaraylı değil de fenerbahçeli olmasıdır. Zaten abisi gibi pek gizlemez facebook profiline girdiğinizde günde en az 10 tane fenerbahçe paylaşımı görebilirsiniz. Yapılan haberlere bakınız dünden bugüne. Yılmaz Vural'ı seven bir insan değilim ama Yılmaz Vural bu kulüp hakkında olumsuz ne söylediyse maalesef doğrudur. Ama o zaman bunu haber yapmak yerine Bozbağ'a sahip çıkıp sen ne diyorsun Yılmaz Vural diyenler, benze şeyleri Ümit Özat söylediğinde kelimesi kelimesine haber yapıp basına servis etmişlerdir. Şu da dikkatimden kaçmaz ki resmi site ve spor28'deki haber fotoğrafları bile aynıdır. Hatta çoğu haber önce spor28'e girilir. Bu ikilinin artık ne yaptığına siz karar verin. O yüzden bu şahsın tesislere alınmaması geç kalınmış ama yerinde bir karardır.

EKLEME
Bu şahıslar kulüp başkanıymış gibi çalışanlara laf söylemekten de geri kalmazlar. Maalesef Bozbağ kulübü gazetecilere teslim etmiştir.
Reply
25-04-2019, 11:52,
#23
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Takım düşerse bir daha zor toparlar. Hal böyleyken bu zirtopozlar ihtiras peşinde. Hayır verdikleri haberde de bir kalite olsa içim yanmayacak.
Reply
25-04-2019, 14:22,
#24
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Giresunspor düşmüş kalkmış hic birinin umrunda değil ne yonetimin ne basının nede malum taraftar grubunun cepleri dolsun yeter
Genç Çotanaklar


Reply
25-04-2019, 18:08,
#25
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Erkan Sözeri hocam bilezik gibi geçirmiş. Sonuna kadar haklı.
Reply
25-04-2019, 18:49,
#26
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Giresunspor'la ilgili bazen 3-4 gün haber giremeyen site Erkan sozeri için başlıkları döktürmüş.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
25-04-2019, 19:07,
#27
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Afedersiniz de goygoyunuzun a koyim. Bunu size değil, sözeri ve spor 28 mi ne anasının nikâhıysa ona diyorum. Gün kenetlenme günü, ölüyü diriltme günü, birileri hala kişisel fantezilerini tatmin etme peşinde. 
Derdi giresunu kümede bırakma peşinde olan hoca bazı şeyleri sümenaltı eder, takım kümede kaldıktan sonra açığa çıkarır sakladıklarını.
 Derdi giresunspor olan spor medyası da ulan şu takım kümede kalsın da ondan sonra bakarız der. 
Yönetim sorunlu, yeni gelen hoca sorunlu, taraftar takıma küsmüş, medyası hoca ile kavgalı. Bu takımın kümede kalması mucize.
Reply
25-04-2019, 21:20,
#28
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
Sözeri'nin yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum tam tersi bence yapmış olduğu hareket bizim gibi bıçak sırtı bir takım için gerekli. Giresun basınının en başından beri ne kadar kalitesiz olduğu ortadayken yapacakları saçma sapan haberler takımın durumunu daha iyiye götürmeyecekti. Sözeri'nin bu durumu tamamen takımı dış dünyaya kapamak ve işine odaklanmak için yaptığını düşünüyorum.
Reply
25-04-2019, 21:29,
#29
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
(24-04-2019, 21:51)kerasus Wrote:
(24-04-2019, 18:43)heyulaanil28 Wrote:
(24-04-2019, 17:42)Giresun28 Wrote: Spor28 zaten cok vasfi olan bir site degil hocaya her anlamda tam yetki verilmeli

Spor28 nin vasfını tartışmam ama Zafer Akten tribünden gelme adamdır keza Ali abi Spor 28 gelene kadar Giresun basınında çok vasıfsız insanlar var iktidar yalakalarıda başka

Evet aynı zamanda koyu bir galatasaraylı dimi. Hatta bir istanbul seyahatinde Marmaralılardan bi abimiz jest yapmış gs maçına götürmüş. Buda çok marifet gibi Giresun yerel basını olarak köşe yazısında galatasary maçını anlatıyordu heyecanla. 

Erkan hocam çok iyi başlamış helal olsun.

Benim Spor28 veya Zafer Akteni aklamaya çalıştığım durum yok Vasfını tartışmam isteyen istediği yorumu yapar diyorum ona gelene kadar Giresun basınında çok vasıfsız adam var geçmişteki sert yazılarıda bellidir Canikli ile davalık olmuş adamdır neyse Erkan hoca hayırlı olsun Erkan hocayı bu forumda en çok ben savunmuşumdur telefonla görüştüm insan gelmesine sevindim Zafer Akten ile aralarında ne geçti bilmiyorum inşallah hallolur.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)