Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
30-09-2019, 21:54,
#1
Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
Evet beyler sizce neler yapılmalı

Yönetim, hoca, oyuncu değişikliği mi hatta taraftar değişikliği mi

şu dakikadan itibaren nelere yapabiliriz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
30-09-2019, 22:13,
#2
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
Recep Ulu'nun yayınını şimdi dinledim. Eğer anlattıkları doğruysa bence yapılacak çok da bir şey yok kardeşim. Bu gidişle yönetim de Hakan Kutlu da çok kalmaz gibi yerine gelecek adamlar da aynılarının lacivertleri olacaklarına göre yönetim istifasıyla, hocanın istifasıyla çözülecek mevzu gibi durmuyor maalesef. Şansa bala Hakan Kutlu ya da yerine gelecek hoca bir kimya tutturur puan almaya başlarsa yürürüz. Yoksa da düşeriz.
Reply
30-09-2019, 22:22,
#3
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
Facebook falan kullanmıyorum.Ne anlatmış merak ediyorum.Özet geçebilir misiniz ?

Kendi düşüncemi söyleyeyim;
1-İş bilmeyen başkan ve yönetim kurulu
2-Yaşlı doymuş futbolcular
3-0 tesisleşme (stadyumdan bahsetmiyorum)
4-Ümit Teke istifa En acilinden
5-Ciddiyetsizlik
6-İdari boşluk
7-Azimsizlik
8-Hedefsizlik
9-Geleceğe yatırım düşüncesizliği
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-09-2019, 23:00,
#4
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
(30-09-2019, 22:22)mvsr Wrote: Facebook falan kullanmıyorum.Ne anlatmış merak ediyorum.Özet geçebilir misiniz ?

Kendi düşüncemi söyleyeyim;
1-İş bilmeyen başkan ve yönetim kurulu
2-Yaşlı doymuş futbolcular
3-0 tesisleşme (stadyumdan bahsetmiyorum)
4-Ümit Teke istifa En acilinden
5-Ciddiyetsizlik
6-İdari boşluk
7-Azimsizlik
8-Hedefsizlik
9-Geleceğe yatırım düşüncesizliği

Aşağı yukarı bizim burada söylediklerimizi anlatmış. En çok üzerinde durduğu konular camia içerisinde bir yapılaşma olduğu, bu yapının Giresunspor gibi bir derdi olmadığı, tek amaçlarının rant olduğu ve de takıma yönelik en ufak eleştiri yapanların da art niyetli olmakla ve takımı sabote etmekle itham edilmesi. Bunu yapanların iddiası da Giresunspor'a dışarıdan operasyon yapılmasıymış, yersen. 
Sacit Ali Eren, oyuncu, hoca, taraftar grupları, Giresun halkı, akten kardeşler ve kendi de dahil olmak üzere herkesi eleştirmiş. Bizim de burada sıklıkla dediğimiz gibi, ortada bir sorun olduğunu ama bu sorunun ne olduğunun hala söylenmediğini dile getiriyor.
Benim tribün gruplarıyla alakam yoktur, Recep Ulu'yu sadece ismen bilirim o yüzden %100 haklıdır diyemem, ama dediği şeyler bizim burada yazıp çizdiklerimizle örtüşüyor.
Reply
30-09-2019, 23:06,
#5
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
Bence kulübü & derneği kapatalım, aşkımız öldü deriz, zamanla da alışırız herhalde.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
01-10-2019, 01:27,
#6
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
yıllar önce ertelenen bir hatay maçındakı gibi mucize gerçeklestirip üst üste galibiyetler alıp zirveye çıkarmıyız diye hayaller kuruyorum ama hep hayalden ibaret kalıyor çünkü mucize bir kere olur iki defa olmaz denemedigimiz hoca denemedigimiz oyuncu grubu kalmadı bir türlü takım olamıyoruz hep birşeyler eksik

neler yapılabilir sorusuna gelince antremandı taktikti bu saatten sonra bunlar ikinci planda kalır zamanında fatih terim in milli takımda yaptıgı gibi takım olarak moral motivasyon konusmaları toplu halde sinema filmi izleme toplu halde tekne turları yapılabılır çünkü bizim sorunumuzun taktıkle alakası yok tamamen psıkolojik
Reply
01-10-2019, 01:27, (This post was last modified: 01-10-2019, 01:30 by kerasus.)
#7
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
(30-09-2019, 21:54)maicon_28 Wrote: Evet beyler sizce neler yapılmalı

Yönetim, hoca,  oyuncu değişikliği mi hatta taraftar değişikliği mi

şu dakikadan itibaren nelere yapabiliriz

tamda bugün aklımdan geçti. şahsi fikrim;

altınordu gibi sistem kurup birkaç sene idare etmek. ha tabi onlar kendi içinden çıkardı tamam bizim öyle bi şansımız yok. bizde artık şu yıldız isim sevdasından şampiyonluğa oynama sevdasından vazgeçip haddimizi bilerek mütevazi transferler yapıcaz. mesela kesinlikle bu ligde kaşarlanmış isimde bi hoca olmayacak. mesela geçen istanbulspor hocasına baktım ismini ilk kez duymuştum. oda galiba kendi içinden bilmiyorum. ama 2. ligde göze hoş gelen futbol oynatan ama adı duyulmamış bir hoca ile min. 1+2 yıllık anlaşacaksın. 1 yıl bizden yana opsiyonlu toplam 3 yıl. ha tabi 2.ligdeki futbolla burası çok farklı. hangi lig olursa olsun günümüz futbolunun doğruları bellidir. o dandik ligde bile pres yaptıran hücumu düşünen, savunma anlayışı kendi ceza sahasına hapsolup topu rakibe bırakmak olmayan, mantıklı paslaşmalar yaptıran bir hoca elbet vardır. zaten bu ligde çok ahım şahım futbol oynanmıyor+bizimde hedefimiz yukarısı değil. bu anlaştığımız 3 yıl sadece orta sıralarda takılacak düşme hattıyla bi ilgisi olmayan bir takım yaratacak. transferler de kesinlikle elden düşme kaşarlanmış yabancılar ve güya yıldız isimli yerliler değil. yerli olarak 1-2 tane ahmet ilhan gibi deneyimli, yabancı olarak denk getirirsen dodo gibi birini bulup getireceksin. onun dışında çoğu kişinin adını ilk kez bize geldiğinda duyacağı bir kadro oluşturulacak. tabi ismi duyulmamış derken amatör topçuları değil, takım oyununa yatkın mücadeleci oyuncular. 2.ligden olabilir çoğu. zaten iş hocada bitecek. eğer onun kimyası tutarsa bu iş tamamdır. 3 sene sonunda istersen 1-2 sene daha böyle devam et bütçe ve borç durumuna göre hocaya temcihleyeceksin ve hedefi bi tık yukarı koyacaksın play off oynamaya. ona göre istediği oyuncuları belirleyecek kendi sistemine göre. tabi her sezon taş çatlasın 3-4 transfer olacak oda gerekirse eksik bölgelere. kadroyu koruyacaksın. bunun için en azından yurtiçi de olsa bi scout ekibi olacak mutlaka. onu yapmadıktan sonra menejerlerin kucağına oturup başarı bekleyerek her sene kanser olmaya devam. bu dediklerim hiçbiri zor bişey değil, hatta şuan yaptıklarımızdan daha kolay. sadece artık popülizm yapmayalım boşuna. yok şampiyon olucaz yok güzel transferler yapıcaz falan geçelim o işleri.

edit.. şimdi aklıma geldi de mehmet birinci tam bu işi becerecek hoca ama hala anlayamadığım sebeplerle bazıları takıntılı mehmet hocaya. zaten bu kafayla bizden bi yol olmaz tabiki.
Reply
01-10-2019, 01:37,
#8
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
Çok fazla yapılacak bişey yok bu sene kalsak bile ligde seneye bu borçlarla kesin düşeriz.
Reply
01-10-2019, 11:04,
#9
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
Bu takım özüne yani giresunlu çocuklara teslim edilmedikce bu kulüp her sene geriye gitmeye mahkum. Bunu birçok takım anladı ama biz bir türlü anlayamadık örnek fenerbahçe kaleye 21 yaşında çocuğu teslim etti, trabzonun orta sahası kanadı trabzonlulara emanet bu kulübün sil baştan yeni bir jenerasyona ihtiyacı var belki düşeceğiz belki çıkacağız ama en azından 2-3 sene sabır gösterilip en azından yarı yarıya takım gençlerden oluşmalı abilik edecek isimler de titizlikle seçilmeli, yarışmacı bir takım kurulmalı hedefi olan oyuncular tercih edilmeli ben burda başarılı olursam daha ileri gidebilirim kafasında oyuncularla çalışmalıyız.Bu gibi oyuncular türkiyede çok ama yabancılara verilen sabır onlara gösterilmiyor.
Bunları yazıyoruz ediyoruz ama bunları yapacak cesarette ne başkan var ne teknik adam var giresunda bizimkisi sadece bir hayal.
Reply
01-10-2019, 16:37,
#10
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
Giresunspor'un yaptığı yanlışlıkları birkaç istisna hariç (örneğin Başakşehir, Trabzonspor- önceden yaptı fakat akıllı bir başkan gelince tövbe edip, geri adım attı-, Altınordu, İstanbulspor gibi) hemen hemen bütün takımlar yapıyor. Yalnız anlaşılmayan en önemli husus, birilerinin yaptığı yanlışlıktan diğerlerinin ders almadan aynı yanlışlıkları tekrarlamasıdır (örneğin 3-4 sene önce Beşiktaş'ın büyük bonservis ücretleri ödeyerek kurduğu yaşlı takımın benzerini bu yıl Galatasaray'ın kurması gibi). Bu durumu birkaç şekilde yorumlamak mümkün:
1. Bugünden yarına başarılı olma arzusu (iyi niyetli bir yaklaşım olabilir. Çünkü kendi işlerinde çok başarılı olan ve kendilerine ait sermayeyi harcarken kılı kırk yaran işadamlarının kulüp başkanı olunca böyle bonkör davranmalarının izahı yok).
2. Harcanan paralardan şahsi nemalanma isteği (belki de kötü niyetli bir yaklaşım).
3. Bence en mantıklısı, daha önceden sadece toplumun belli bir kesimi tarafından tanınan bir insanın, yönetici olup başkasının parasıyla kendisini bütün ülkeye tanıtmasının verdiği kişisel ve ailevi tatmin olabilir.
O halde yapılacak en mantıklı uygulama, kulüp yönetimine gelen kişilerin yönettikleri dönemde neden oldukları borç ve zararların bizzat kendilerinden tazmin edilmesine yönelik bir kanuni düzenlemenin derhal uygulamaya konulmasıdır. Bu uygulama Türk sporunun da kurtuluş reçetesi olacaktır.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)