19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
29-01-2020, 21:17,
#61
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
Numan eksikliği hissedilecek oyuncu fakat en iyi yedeğimizin olduğu yerden fire verdik. Murar Akça gayet kaliteli adam.
Reply
30-01-2020, 02:03,
#62
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
bıkkınlık ve heyecanın olmamasını sadece giresunda degıl gurbette de anlayabiliyoruz eskıden marmaralı çotanaklar bir liste yapardı anında 50 kişi benıde yaz diye yazardı şimdi 3 saatlık deplasmana 1 otobus bile dolmuyor yani birseyler hep eksık o havayı yakalamamız lazım
Reply
30-01-2020, 09:12,
#63
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
içimizdeki heyecanı öldürdüler. özellikle bit fat boy döneminde yapılanlardan sonra birçok insan takımdan soğudu. zamanında deplasman kaçırmayan eski kadroları ezbere sayan bir arkadaşım bırak maça gelmeyi digi abonesi olduğu halde giresunspor maçlarını tvden izlemiyor. önceden şu forumda bir gol olduğunda en az iki sayfa GOOOOOOOOOOOOOOOLLL yazılıydı. şimdi kazandığımız maçın sayfasında bile gol olduğunu öğrenemiyoruz.
Reply
30-01-2020, 12:00,
#64
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
Valla abartıyorsun demeyin ama bu bıkkınlık sadece futbolla ilgili değil. Ülke olarak sıkıntılı bir dönemdeyiz. Hiçbir konuda insanların heyecanı kalmadı. Herkes hayat telaşında, geçim sıkıntısında. Kafan rahat değilken nasıl futboldan falan zevk alasın?
Reply
30-01-2020, 13:43,
#65
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
(30-01-2020, 09:12)kral1234 Wrote: içimizdeki heyecanı öldürdüler. özellikle bit fat boy döneminde yapılanlardan sonra birçok insan takımdan soğudu. zamanında deplasman kaçırmayan eski kadroları ezbere sayan bir arkadaşım bırak maça gelmeyi digi abonesi olduğu halde giresunspor maçlarını tvden izlemiyor. önceden şu forumda bir gol olduğunda en az iki sayfa GOOOOOOOOOOOOOOOLLL yazılıydı. şimdi kazandığımız maçın sayfasında bile gol olduğunu öğrenemiyoruz.

evet buda çok güzel bir örnek. biz tv başında kahroluyorsak tribündeki adamın halini düşünün artık. kendimden örnek vereyim. istanbulda olduğum halde, yani maça gidecek değilken bile hafta sonu bi işim çıkarsa bişey derlerse direk giresunspor maç saatine bakıp ona göre program yapardım. yani dışarı çıkmam gerekecekse bile maç saatine getirmezdim, illaki o maçı kaçırmamam lazım çünkü. şimdi ise iptv var, istediğim maçı izleyebildiğim halde değil programımı maça göre ayarlamak, evde müsaitsem dahi maçı açıyorum ama o arkada açıkken nette takılıyorum hala. yani bi türlü kendimi verip maç izleyemiyorum. izlediğim anlarda da sinirlerim bozuluyor çoğu zaman. keza artık sosyal medya da takımla ilgili yorumlara bakın özellikle. yatmaya başladı falan derler maç kaybettikçe. bu kitle bizim gibi takımın sıkı takipçisi değil tabi, sadece giresunlu olduğu için arada denk geldikçe maçlarına bakarlar sadece. yani bi nevi dışardan bakan kitle ve malesef dışardan görülen bu yani. önce bu algıyı bi değiştirmek lazım artık. hadi başkan değişti dedik ama sacit başkanda koca yalanın peşinden gidecekse bi anlamı kalmıyor yönetim değişikliğinin.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)