24.hafta Akhisarspor-Giresunsporumuz
29-02-2020, 09:37,
#31
RE: 24.hafta Akhisarspor-Giresunsporumuz
Haftalardır dökülen Uğur Akdemir'in yerine Ahmet İlhan'ın sağbek oynatılması ve Milinkoviç'in de sağaçıkta değerlendirilmesi takımın hücum kalitesini artıracaktır. Bu durumda içe katederek oynayan Milinkoviç'in boşalttığı sağ koridor Ahmet İlhan tarafından kullanılacak ve ceza sahasında yeterince çoğalabilmemiz kaydıyla, daha fazla gol pozisyonuna girip, daha fazla gol atabileceğiz. Ayrıca Renan'ın sakat, cezalı veya formsuz olduğu veya yabancı kontenjanına takıldığı durumlarda ön liberoda hızlı ve hareketli bir futbolcu olan Murat Akça'dan yararlanılabileceğini düşünüyorum.
Reply
01-03-2020, 00:23,
#32
RE: 24.hafta Akhisarspor-Giresunsporumuz
(29-02-2020, 09:37)Mandaklı Wrote: Haftalardır dökülen Uğur Akdemir'in yerine Ahmet İlhan'ın sağbek oynatılması ve Milinkoviç'in de sağaçıkta değerlendirilmesi takımın hücum kalitesini artıracaktır. Bu durumda içe katederek oynayan Milinkoviç'in boşalttığı sağ koridor Ahmet İlhan tarafından kullanılacak ve ceza sahasında yeterince çoğalabilmemiz kaydıyla, daha fazla gol pozisyonuna girip, daha fazla gol atabileceğiz. Ayrıca Renan'ın sakat, cezalı veya formsuz olduğu veya yabancı kontenjanına takıldığı durumlarda ön liberoda hızlı ve hareketli bir futbolcu olan Murat Akça'dan yararlanılabileceğini düşünüyorum.

peki sağ bekin kademesine kim girecek. otobana dönebilir o kanat. kaldı ki ben milinkovici zaten istememiştim. halada istemiyorum
Reply
02-03-2020, 10:10,
#33
RE: 24.hafta Akhisarspor-Giresunsporumuz
Bolu seozn başında istanbulspor çalıştıran Fırat gül ile anlaşmış. Valla o maçta istanbul çok güzel futbol oynamıştı. Ben beğendim şahsen o hocayı. İnşallah başımıza iş açmaz yine.
Reply
02-03-2020, 13:55,
#34
RE: 24.hafta Akhisarspor-Giresunsporumuz
Bolu takımın başına Fırat Gül'ü getirmiş. Böyle maçları hiç alamadık. İdda da 0/2 çifte şans denenir. Artık son şans maçı bu maçta yaşayacağımız puan kaybı ligi erkenden bitirir. Sadece bu maçta yaşayacağımız puan kaybı değil. Önümüzdeki 5 maçta yaşayacağımız 3 puan kaybı da lige Havlu attırır. Artık bir umut bekliycez ama futbolcular bizim gibi düşünüyor mu bilemeyiz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)