(04-04-2020, 16:02)kral1234 Wrote: Ülkede bu işi kimsenin ilk başta sklediği olmadı. Sağlık bakanı bile geyik muhabbeti yapıyordu o cevabında. Sadece ateş ölçümüyle hallolacak sandı. Kadın haklıydı yani.
Ama bu işin asıl sorumlusu umreciler ve onları karantinaya almayan devlet yetkilileri. Işimden dolayı bu corona muhabbetleri biraz daha erken geldi bize uyarıları falan sürekli yapıyorlardı. Sahil ve hudut sıhhiye memurları bu umreciler başımızı yakacak diyordu. Sadece ateşlerini ölçüp kimseyle sarılmayın yüz göz olmayın diyorlarmış. Ama adam elini opturecek, mevlut yapacak mümkün mü 15 gün kimseyle gorusmemeleri demişlerdi. Bu gidişle bu iş herkese bulaşacak bunun kaçarı yok. Bizim gibi akraba eş dost kültürünün yoğun olduğu yerde önüne geçmenin imkanı yok artık. Trabzona fransadan cenaze için gelen kadını biliyorsunuz. Onun yüzünden koca bir şehir ne hale geldi. Bu saatten sonra kalan sağlar bizimdir ağalar. Bir de acilen sahra hastaneleri kurulmalı. Italya ve ispanyadan beter olacağız bu gibi.
Bi de önünüze gelene pkklı vs demeyin. Aktroll müsünüz nesiniz acaba?
ş.p denen kadın murat karayılan ile zamanında çok rahat iletişim kurabilen, hdplilerle arası çok iyi olan daha doğrusu geçmişi sıkıntılı biri bana göre attığı mesajlarda güvenilirliğini yitiren bana göre ülkesini çok rahat karalayabilecek bi tip, o deönem elimi kolumu salladım girdim dediyse evet doğru termal kamera ile tespit her ülkedeki gibi yapıldı ve ateş ölçümü halen daha bu işin en net parçası, bu işin böyle olacağını hangi ülke düşündü ya da tedbir alabildi, varsa bilen yazsın cnn den kovulunca hırsını aldı belki bilemem ki, ben evet kim olduğuna meşrebine, uyruğuna ve de takip edebildiysem kimliğine bakarım doğruluk oranı kendi muhasebemde ayrıdır, sende benim okuduğum ve de bildiklerimden daha net bildiklerin ve tanışın varsa yazda cahil kalan yanımı düzelteyim, bir diğer muhabbet daha öncede bi arkadaşlar aynı konu oldu ya da buna benzer, herkese yapabilirsiniz ama bana aktrol paktrol, yok chp li yok bilmem neci yapamazssınız ülke bu iki modelden çok çekiyor allah rızası için uzak durun son kez yazayımda şuraya '' lütfen kelimeleri seçerek kullanın zira uslübum değişince ironi bilmiyomusun kardeş çekiliyor '' ....
Bu Belayı ama öyle ama böyle aldık ülkeye, ortada siyaset kovalayacak ne zaman var, ne de insan kalacak, hatamı evet birçok hata hemde göz göre göre, ama unutmayın biz herşeyini son gün yapan ülkeyiz, tabiri caizse yumurta .öt ağzına gelince, fatura sınav parası, cabası şimdi girdi çıkarma zamanı, sonra mı daha öncede yazdım madem bu kadar demokratik insanlarsınız hakkınız olanı kullanın ister oy atmayın ister eleştirin...