2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
13-01-2021, 22:35,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Basın sözcüsü arkadaştan ne bekliyordunuz Saçitin yönetimden gelme tabi Saçiti koruyacak başkan desen ayrı bir film beinsporta çıkmış tamamen karamsar tablo öyle ki bein bile yayını kısa kesti adamlar ne bekliyordu ne umdular tamam transfer yapmayın ama insan bir vizyon koyar gelecekte şunu yapmayı hedefliyoruz flan der yok ama.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-01-2021, 23:14,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Bu mevcut yönetim çok değişik ağlama metodu ile yol alıyor, sel ile tahtayı açıtırdık yine gelen yardımlar ile belediye, vali , lokman başkan vs. transfer yaptık, SÖZCÜMÜZ ne diye yönetime girdi, cebinden bişey katmayacaksanız neden oralara geldiniz ? Başkan ve Hakan Hoca beiinsportta aynı ağız ile açamıyorum tahtayı açtırırsak 2-3 oyuncu alırız modunda bari tvlerde uğraşıyoruz filan deyinde m k mal durumuna düşmeyin. ve yine iddaa ediyorum açacaklar blöf yapıyolar bence umarım yanılırımda yerim sözümü ...
Başkentten !
Reply
13-01-2021, 23:15,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Ulan hala gülüyorum ya
Dünya üzerinde galibiyet aldığında üzülen tek takım = Giresunspor Big Grin

2.yarı futbolcuların psikolojileri etkilense ne olacak
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-01-2021, 23:17, (This post was last modified: 13-01-2021, 23:20 by genoa28.)
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Cebinden para vermeyecek amc.klar şu yönetime girmesin, para verip geri isteyen amc.klar yönetime girmesin, sizin yaptığınız yöneticiliği herkes yapar amc.k herifler

Bizi herkese rezil ediyorlar, twitter'da taşsak geçiyor adamlar bizimle, dingil diyor ki takimin ahengini bozmak istemiyoruz ve arkasına yapıştırıyor tahta için para bulursak 2-3 transfer yapacağız, hay mk ya

Dingil paraya üzülüyormuş, ulan söyleyin o zaman 40-45 puan yapıp her maç yatsınlar, hay senin beynine ya
Reply
14-01-2021, 00:15,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
https://www.tff.org/default.aspx?pageID ... xtID=34452 İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ....
Başkentten !
Reply
14-01-2021, 00:34,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Quote:“BU TRENİ BİR DAHA YAKALAYAMAYABİLİRİZ”
Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, şampiyonluk yolunda yeterince destek alamadıklarını belirterek, yeşil beyazlı kulübün geleceği için bu sezon tarihi fırsatı değerlendirmeyi istediklerini ifade etti




13 Ocak 2021 - 18:59 'de eklendi ve 190 kez görüntülendi. A+A-

[Image: des-667x347.jpeg]

* Bir işadamı çıkıp da ‘bu formanın arkası boş, ben buraya reklam vereyim” demiyor
* Gün geçtikçe sorunlar daha da büyüyor. Kapı kapı dolaşıyoruz ama bazen o kapılardan da boş dönüyoruz
* Loca alan Bulancak ve Görele Belediyesi’nden parayı alamadık. Hele hele eski başkanımız Fatih Kitapçı’dan parayı tahsil edemedik.
* Tahtayı açmayacağız. Mevcut kadroyu bozmayacağız
* Transfer yasağı için 8 milyon TL’nin üzerinde borç var. Rusescu’nun alacağı da düşerse bu rakam 12 milyon TL’yi bulacak
* Bu saatten sonra takımı gaza getirecek şey primlerdir

TFF 1. Lig’de lider Giresunspor’un Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.
Karademir, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, transfer yasağını açmayacaklarını ifade ederek, şehirde yeterli destek alamadıklarını kaydetti.
“SEZON BAŞINA DOĞRU HATTA DAHA KÖTÜSÜNE DOĞRU GİDİYORUZ”
Mevcut takıma 4 milyon 600 bin TL borçlarının olduğunun altını çizen Karademir, “Güzel bir ilk yarı geçirdik. Lige başladığımızda biraz zamana ihtiyacımızın olduğunu söylüyorduk. Zamanla taşlar yerine oturdukça başarılı sonuçlar geldi ve ligin zirvesine çıktık. Çok zorlu bir ilk yarı geçirdik. Ligde takım şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri ama bizim finansal sıkıntılarımız devam ediyor. Gün geçtikçe büyümeye de başladı. Lider olarak takıma karşı şuanda sorumluklarımızı yerine getiremeyecek durumdayız. Takıma şuanda dört milyon 600 bin TL civarında bir ödeme yapmamız gerekiyor. Herkes Giresunspor’a destek oluyoruz diyor ama lafta herkes yanımızda. Gerçek desteği göreceğimiz zaman çok da yanımızda kimseyi göremiyoruz. Elle tutulan bir sonuç alamıyoruz. Biz bu işi şehir olarak çözemiyoruz. İşadamlarından destek alamıyoruz. Sezon başına doğru hatta daha kötüsüne doğru gidiyoruz.” dedi.
“GALİBİYETLERE SEVİNEMİYORUZ”
Karademir, “ Çünkü primi düşünüyoruz. Bir primi hallediyoruz, sonrası geliyor. Yönetim olarak kendimiz veriyoruz ama bunun da sonuna geldik. Artık herkesten destek bekliyoruz. Bir işadamı çıkıp da ‘bu formanın arkası boş, ben buraya reklam vereyim” demiyor. Bu konuyla ilgili geri dönüş alamıyoruz. Sayın Valimiz ve milletvekillerimiz de bu konuda görüşmeler yapıyor ancak bir babayiğit çıkmıyor. Ben büyük bir işadamı olsam utanırım. Bazen Giresun bu kadar küçük bir şehir mi düşünüyorum. Bu başarının devam etmesi için para lazım. Bu sene hiç destek gelmiyor. İnsanların moralini biraz da olsa Giresunspor düzeltiyor. Yıllardır süren bir özlemi sonlandırmaya ilk kez bu kadar yakınız. Bu treni bir daha yakalayamayabiliriz. O yüzden kaçırmamız gerekir. Bir moralsizlik takımı hedefinden uzaklaştırabilir. Birçok projemiz var. Bunları gerekli yerlerle konuşuyoruz. Giresunspor olarak dilenci gibi gidip para istiyoruz. Bu durumlara düşürmeyecek projeleri hayata geçirmek istiyoruz ama bekleyecek en ufak bir zamanımız yok. Gün geçtikçe sorunlar daha da büyüyor. Kapı kapı dolaşıyoruz ama bazen o kapılardan da boş dönüyoruz. “ diye konuştu.
LOCALARIN PARASI GELMİYOR
“Formanın arkasında neden Giresunlu bir firmanın reklamı yok anlayamıyorum.” diyen Karademir, “Artık bir milyon TL veren de olsa oraya reklam almayacağız her halde. Bu konu artık duygusal bir konuma geldi. Localarla ilgili çoğundan para gelmedi. Örneğin Bulancak ve Görele Belediyesi’nden parayı alamadık. Hele hele eski başkanımız Fatih Kitapçı’dan parayı tahsil edemedik. Bunlar bizi çok üzüyor. Buraya biri geldiğinde hocamız bile yardım istiyor ama kimseden yardım alamıyoruz. Takımı götürmek için paraya ihtiyaç var.”
AHENGİ BOZMAYACAĞIZ
“Tahtayı açmayacağız. Mevcut kadroyu bozmayacağız. Takımın ahenki çok önemli. Bu nedenle transfere kapalıyız. Hep derler, devre arası transferleri zordur. Gelen oyuncu zaten uyum sorunu yaşıyor. Biz takımı da düşünerek oyuncu almayacağız. Tahta için 8 milyon TL’nin üzerinde borç var. Rusescu’nun alacağı da düşerse bu rakam 12 milyon TL’yi bulacak. “
PRİMLER İŞTAH KABARTIYOR
“Yöneticilerin verdiği paralarla buralara geldik. Bir maçı kazandığımızda 300-400 bin TL prim ödüyoruz. Bu saatten sonra takımı gaza getirecek şey primlerdir. En sıkı maçlarda bu rakamlar daha da artacaktır. Çocukları daha iştaha getirmek için rakam büyüyecek. 40 kişi prim alıyor. 20 bin lira versen 800 bin lira yapıyor.”
 
Senin gibi birine basın sözcülüğü yaptırıyorlarya helal olsun ....

 Kaynak : “BU TRENİ BİR DAHA YAKALAYAMAYABİLİRİZ” « Giresun Spor Gazete
Başkentten !
Reply
14-01-2021, 10:45,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Sanki bu arkadaşı bilinçli bir şekilde basının önüne çıkarıyorlar Giresunsporu yerden yere vur rezil kepaze et acındır ne yaparsan yap diyorlar heralde adam sanki masada okey arkadaşıyla konuşurmuş gibi argovari bir ağızla basın önünde konuşuyor sonrada Hakan karaahmet dün Beinsport haberde kurumsallaşmaktan bahsediyor bu nasıl kurumsallık? Hakan karaahmet medya geçmişinden gelen bir diksiyonu, temiz bir uslübü aksanı var bence basın sözcüsüne biraz ders vermeli o konuda yada hiç konuşturmamalı adam her konuşmasında bir gaf yapıyor.
Reply
15-01-2021, 10:53,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Şu beyni olmayan basın sözcüsü arkadaşa sorar mısınız, Bozbağ döneminin maddi ve sportif başarılarını sayabilir mi zahmet olmazsa? Hem maddi anlamda hem sportif mana da fiyasko ile biten yöneticilik macerasının nesini örnek alıp birebir uyguluyor acaba? la olm bu yöntem başarılı olsa Bozbağ zamanında klübe oluk oluk para yağar, değil süper lige çıkmak Avrupa kupalarına katılırdık. Kasamızda da devamlı + para olurdu borç batağı değil. Birazcık beyni olan kişi yıllarca denenip hiçbir olumlu sonuç vermeyen taktiği tekrar sıtıp önümüze koymaz. Soda konusunu unutmuş salak, o çok daha etkiliydi oysa. 

Hadi bu taktiğin daha önce denenmesini bile geçtim. Az buçuk beyni olan kişi zaten böyle bir açıklama yapmaz. Elindeki ürünü kötüleyip sonra da o ürüne yatırım yapmamızı istemek neyin kafası la? Dünya da örneği varmı böyle bir satış yönteminin? Şu açıklamayı duyan oyuncu ne diye mücadele etsin? Prim için desen, adam para harcamamak için kendi yönetici olduğu klübün kaybetmesini istediğini itiraf ediyor. Bu kadar hastalıklı bir beynin yarın tüm alacaklarını ödeyeceğine nasıl emin olabilir nasıl güvenebilirsinki? Klübü özlemini duyduğu süper lige çıkarmak için mücadele edecek desen, orda daha beter s.çmış zaten. Marka değerini ayaklar altına almış, neyin süper ligi bu kafayla? 2. amatör liginde mahalle takımının yöneticisi gibi davranıp oyunculardan süper lig ayarında mücadele bekle. oldu tabi.. 

Her gelen klübü büyük bir maddi külfet gibi görüyor. Kapıya kilidi vurun da bitsin bu işkence ne bu ya. Beceremeyeceğiniz işe talip olmayın. Sanki ben yalvardım nolur şu klübe başkan ol diye. Seçim zamanı başkan olmak için her türlü kulis yap, tüm siyasileri peşinde yalakalık yap. Başkan olduktan sonra vay efendim maddi külfet.
Reply
15-01-2021, 20:37, (This post was last modified: 15-01-2021, 20:38 by ArmanınPeşinde.)
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Samsunspor Yasin Öztekin'i almış. 1.5 sezon için 6.5 Milyon ₺ vereceklermiş. Bizim memleketin futbol görüşünden hiçbir şey olmaz arkadaş. 34 yaşındaki adama verilen paraya bak.
Reply
15-01-2021, 20:54,
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Ayının balı çok olunca hikayesi.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)