Giresunspor - İstanbulspor
cezmik Offline
Posting Freak

Threads: 26
Giresunspor - İstanbulspor
Türkiye 1. Ligi 28.'ci Hafta

Tarih               : 03.Nisan.2021, Cumartesi

Saat                : 16.00
Stad                : Çotanak Spor Kompleksi

Bir önceki hafta Samsunspor'u evinde yenerek lige tekrar merhaba dedik. Eğer Samsun'da puan kaybı olsaydı, bizde ciddi boyutta bir moral bozukluğu olacaktı ve vahim bir hale gelebilirdik.

Ama şimdi haftalardır devam ettirdiğimiz liderliğimizi bu maçla taçlandırdık, üç mağlubiyet sonrası. Bu demek değildir ki, süper lig vizesini aldık.

Bu maç sadece bize moral oldu ve özgüvenimizi tazeledik. Evimizde İstanbulspor'u mağlup eder ve sonraki iki maçı alırsak artık süper lig vizesini elimize alırız. Gerçi şampiyonluğu garantileyemeyiz ama süper ligi garantileriz.

Şunu söylemek istiyorum; bizim fikstür için zor diyorlar. Hiçbir takımın fikstürü kolay değil. Eğer kolay olsaydı Adana Demirspor, matematiksel olmasa da mantıksal olarak küme düşmesi kesinleşen Eskişehirspor'a puan bırakmazdı. 

Bir de bizim oynayacağımız takımlar açık futbolu seven takımlar. Biz bunlara karşı taktiğimizi uygulayabiliyoruz. Kapanan takımlara karşı hep zorlanıyoruz.

İnşaallah bu hafta ve bundan sonraki iki haftayı da kayıpsız geçerek toplam 9 puan alarak önümüz tamamen açılır.

Bu arada herkese de hayırlı kandiller diliyorum.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
27-03-2021, 18:47
Reply
Okan Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: Giresunspor - İstanbulspor
Bizden bir cacık olmaz.
27-03-2021, 19:10
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Boğa boynuzu bize takar, biz de kaburga, iç organ bırakıp döneriz geri.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
27-03-2021, 19:41
Website Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
  • Bu zamana kadar hiç bir maçta totem yapmadım bu hafta bende katılayım bari Fatih Tekke gitmiş olsa bile ruhu bizi yalnız bırakmaz yine yeniliriz. 
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
27-03-2021, 20:35
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

MikerlerSmile
27-03-2021, 22:41
Reply
paradoks28 Offline
Senior Member

Threads: 0
İstanbulspor bizim maçla çıkışa geçer,net yeniliriz...
28-03-2021, 15:17
Reply
santana28 Offline
Member

Threads: 0
samsunspor maçından sonra 2. en kritik maçımız fatih tekke nin gitmesi çok iyi oldu bize hep ters geliyordu birde bu istanbulspor kalecisine dikkat edin her giresunspor maçında panter kesiliyor bu hafta ben adanademir ve altay dan birininde takılacagını düşünüyorum biz istanbulspor u yenersek bursaspor play off gazıyla altay maçına asılır
29-03-2021, 17:41
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Milli maç dönüşü, rakibin hoca değiştirmesi kazanamamamız için her şey uygun.İstanbul gelir şovunu yapar gider.
Kaleye şut atamayız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
29-03-2021, 18:32
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Adamlar sırf ilk maçta bizi yenemedi diye fatih tekkeyi yolladılar. Bizi gözüne kestirmişler bir kere kurtuluşumuz yok. Hele birde eski oyuncumuz falan varsa +2 de ordan yazın kaç yiyeceğimize. 2-0 falan kaybetsek onada razıyım. 

Ha unutmadan başlık yine Giresunspor umuz yazılmamış, kaçıncı hafta olduğu yazılmamış yine. Defalarca söylendi ama böyle gidiyor işte. 

(27-03-2021, 20:35)sy200028 Wrote:
  • Bu zamana kadar hiç bir maçta totem yapmadım bu hafta bende katılayım bari Fatih Tekke gitmiş olsa bile ruhu bizi yalnız bırakmaz yine yeniliriz. 

Abi bu nekadar naif bir totem böyle  Big Grin
29-03-2021, 19:46
Reply
cezmik Offline
Posting Freak

Threads: 26
(29-03-2021, 19:46)kerasus Wrote: Adamlar sırf ilk maçta bizi yenemedi diye fatih tekkeyi yolladılar. Bizi gözüne kestirmişler bir kere kurtuluşumuz yok. Hele birde eski oyuncumuz falan varsa +2 de ordan yazın kaç yiyeceğimize. 2-0 falan kaybetsek onada razıyım. 

Ha unutmadan başlık yine Giresunspor umuz yazılmamış, kaçıncı hafta olduğu yazılmamış yine. Defalarca söylendi ama böyle gidiyor işte. 

(27-03-2021, 20:35)sy200028 Wrote:

Abi bu nekadar naif bir totem böyle  Big Grin
28.'ci Hafta yazıyor.
Dikkatli olmak gerekir.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
29-03-2021, 20:16
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)