2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
05-07-2021, 20:52,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Endüstriyel futbolda artık taraftara müşteri muamelesi yapan klüplere alıştık malesef. Yalnız bizimkiler olayı aştı iyice, turistik beldelerdeki yerli turist muamelesi yapıyor. Fiyatları olabildiğince geçir, ne koparsan kardır. 

Başkanın basın toplantısına Youtube dan bakayım dedim eve gelince. Hiç sarmadı valla 50 küsür dakika sıkıcı. Ama o söylemi çok talihsiz olmuş gerçekten. Yeni yeni yükselen marka değerini yerlere ser, Sonra da sponsor bulamıyoruz diye ağlamaya başlar. Ayrıca bu ifadeye de katılmıyorum. Aynı Bozbağ gibi kendini övmek için klübü gömmüş yine. Hep aynı taktik. Bundan 15 sene önce 1.lig bile büyük başarıydı Bursa'da Play offlara giderken. Ama seneye 1.ligde olursak bu başarısızlık demektir. Çünkü geçen süreçte artık 1.lig ayarında takım olduk, ismimiz hep oralarda anıldı falan. İlk senemizde düşsek bile zaten süper lige göre zayıf olsa da 1.lig için gayet iyi bir kadromuz olacak. Doğru hamleler ile direk yukarı çıkarız tekrar. Tabi bu söylediğim normal klüpler için geçerli. Biz ise pek normal yönetilmiyoruz.


Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 05-07-2021, 20:52

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)