2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
26-07-2021, 18:04,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
onu öyle çözdük bunu böyle çözdük. o orada oynar deniyoruz bu burada böyle oynar. beyler ben felaket tellallığı yapmıyorum ancak durum hiç iyi değil.
esat mala sağ bek deneniyor. bu adam niye geldi. hadi geldi niye zeki yavruyu aldın hadi aldın hayroyu neden tuttun. yine saçma sapan iş yapıyoruz. 4 stoper var 3ü yabancı. perez için ben 3lü savunmanın solunda oynar diyordum ki öyle imiş transfermarkt ta yazıyor. biz 3 lü savunma oynamıyoruz ki. perez kısa . douglas uzun o zaman ikisi oynayacak. e bizim başkan demiyor muydu süper ligdeki takımların kadro yapılanmasını takip edeceğiz ona göre transfer yapacağız dedi. e fener sadık ı bıraktı mis gibi stoper. neden aldık 2 yabancıyı stopere . sivas robin yalçını bırakmış on numara rotasyon. vs vs gider böyle .

diabate ben izlemedim ama bizde direkt oynar ve katkı sağlar mı şüphem var . correa diyorlar bana güven vermedi. bi flavio iyi gelebilir ama oraya geçen gün aldığımız yabancı ön libero var. orta alan şişiyor bu seferde . geçenlerde dediğim orta alanda 2 yabancı 1 türk olayı olmuyor orada. nalepa flavio pelupessy . çok yabancı oluyor eren oynamak isteyecektir keza balde de . gs ye öyle çift forvet çıkamazsın içinden geçerler.

açıkcası korkularım var. takımı şişirmekten korkuyorum. mis gibi onur ergün vardı koy oynasın . ama işte olmuyor. robin yalçın isterim . galdames diyorlar . orta alan çok kalabalıklaşıyor. kanat almadık genç kiralık iyi giderdi .


Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 26-07-2021, 18:04

Forum Jump:


Users browsing this thread: 5 Guest(s)