2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-09-2021, 23:53,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bizim sistemde 10 numaraya ihtiyaç yok o sistem üzerinden oynamıyoruz daha çok 4-3-3 oynuyoruz gibi ama ileriye top taşıyacak şut çekecek oyuncumuz yok açıkcası Sankhare o işi yapar denildi ama hazır değil gibi mevcut kadro bu şekil gibi duruyor.

[Image: 1862320_Giresunspor.jpg]
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
08-09-2021, 23:59, (This post was last modified: 09-09-2021, 00:00 by genoa28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Büyük bir hayal kırıklığı oldu şu yaz dönemi.

Baştan başlarsak şampiyonluk kutlaması bile yapamadık, 44 yıl sonra süper lige çıkıyorsan 1 ay şehri yakarsın biz adam akıllı tek kutlama yapamadık, toplu şampiyonluk fotomuz dahi yok.

Elbette yollarımızı ayırdığımız insanlar olacaktı ama bu şekilde değil, 44 yıl sonra süper lige çıkaran oyunculara adam akıllı teşekkür bile etmedik, bizim efsanemiz İsmail Hocaya, çoğu Giresunludan Giresunlu Mehmet Taş'a, yola devam edip sonradan yolları ayırdığımız Eren, Caner ve Nalepa'ya ayıp edildi.

Taraftar ile yaşanan sıkıntıların çözümüne dair olumlu hiç bir adım atılmadı.

Kadro planlamasına gelirsek ben hem Okan hem de Erce'nin ismi çıktığından net Erce'yi istemiştim, Okan bayağı vasat kaleci hatta normal şartlarda eğer söz verilmemiş ya da sözleşme de ilk 11 maddesi yoksa Onurcan formayı alır, genel itibariyle kaleci rotasyonumuz vasat bence.

Beklerimiz lig için fena değil diye düşünüyorum, stoperde felaket iki tercih yapmışız özellikle Alexis, halbuki bir tane baba stoper çekebilsek orayı komple toparlayacaktı.

Hem 6 hem de 8 numara rotasyonlarımız da yetersiz, ofansif orta sahamiz zaten yok ama 5-6 kanat oyuncumuz var. Kanatlarda nispeten diğer bölgelere göre iyiyiz, Sergio, Diabate ve son Rus topçu lig özelinde eyvallah denebilecek adamlar.

Ben en başından beri hep aynı kanıdayım, santraforun kadar güçlüsün, biz orda da büyük kumar oynadık. 

Nereden tutsan elinde kalan işler, berbat bir kadro, net düşeriz, ilk ihale hocaya kalır sonra Fatih Kavlak en son da başkana kalır heralde ki o da anında topuk yapar ve yarın obur gün bi 8-10 Milyon alacağı çıkar.
09-09-2021, 00:03,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Konuyla alakasız youtube da antrenman videolarını gördüm şimdi hazırlık maçı dahil kaleci Okan yan toplardan gol yedi Onurcan da o konuda zayıf hiçbir antrenmanda kaleciler yan top çalışması yapmıyor enteresan şekilde kaleciler takımla idman yapıyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
09-09-2021, 00:09,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
1.lig takımı Adanaspor bile Youssef Ait Bennasser gibi bir merkez orta saha oyuncusunu alıyorsa biz o orta sahayla düşelim mümkünse.
09-09-2021, 00:26,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-09-2021, 00:09)cotanak88 Wrote: 1.lig takımı Adanaspor bile Youssef Ait Bennasser gibi bir merkez orta saha oyuncusunu alıyorsa biz o orta sahayla düşelim mümkünse.

O transferden birşey anlamadım adamı Adana Demir diye Adana ya getirmiş olmasınlar  Big Grin hani Samsun, Eyüp gibi paralı hedef takımlar alsa tamam enteresan geldi.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
09-09-2021, 01:03,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Tamamen tarafsız adamlar bile en büyük düşme adayı bizi görüyor
Ne yapacağız biz böyle
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
09-09-2021, 08:42,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
bizim 10 numaraya ihtiyacımız yok evet ama bu orta saha ile 10 numara açığını kapatamazsın. 2 tane 8 1 tane 6 evet okey ama sankhare oraya pek olmuyor. ben pelupessyden umutluyum . gün geçtikçe iyi olacaktır. şu dönemde 2.3 adet yerli alamadık ona yanıyorum demekki sınır olmasa takım full yabancı olacaktı. rus için hiç bir bilgim yok . herkes mğkemmel diyor. eğer öyle ise hoca 4.4.2 tarzına dönebilir diabate gizli forvet kanatlar sergio rus şeklinde olur sanırsam rus sol ayak. sergio da sağ ayak değişmeli kanat oynarlar. aman doukara falan başlamayalım. yaşlı adam bizi bitirir hele ki görüyorsunuz doukara yı
09-09-2021, 10:21,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
OKAN KOCUK: Yan toplar rezalet..Birebirde cepheden iyi.Ama her kornerde her duran topta kalp atışımız 180 e çıkıyor..Sadece günde 2 saat yan top çalışması lazım.
ONURCAN PİRİ:Aynı durum onurcan içinde geçerli yan toplar hiç güven vermiyor.Tipik çizgi kalecisi..Kısacası iki kalecimizde güven vermiyor.
ZEKİ YAVRU: Aslında beklediğimden daha iyi çıktı.İyi niyetli..Bindirmeleri iyi..Orta sorunu var.. Mücadele gücü yüksek..Hayrullah ile değişmeli oynarlar.
HAYRULLAH:Zeki gibi yetenekleri sınırlı..Rotasyon oyuncusu.Yaşı genç olması avantaj..Yine de sırıtmaz.Zeki ile dönüşümlü oynarlar
DOUGLAS:Kafa topları iyi ayakla oyun kurma rezalet.Bir stopere göre ağır..Bende hala büyük soru işareti
PEREZ:Sadece sol ayağı var diye oynatılıyor galiba.Saatli bomba gibi...İnşallah uyum sorunudur..Ağır..
DİARRA:Bana göre bu iki stoperden de iyi..En azından kısa mesafede süratli..Onunda tek eksiği kendine çok güvenmesi kontrolsüz müdahaleleri.Ama bana kalırsa bu ikisinden de daha iyi.
SERGEN:3.ligden bu noktalara geldi..Süperligi kaldırabilir mi?Keleş sayesinde göremedik..Ama en azından şans verilmeliPerez ve douglas kadar oynayacaktır..
EMRE TAŞDEMİR:Sol bek genç bu lig için ideal AZİZ behicle değişmeli oynarlar
AZİZ BEHİCH:Tecrübeli..Sol bek için sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum..İdeal 2 tane bek var
PELUPESSY:Müthiş bir maneger kazığı..Sheffield wednesday da kim izledi acaba merak ediyorum..Pozisyon bilgisi yerlerde..İkili mücadele vasat altı.Teknik vasat altı..Her topu yana geriye oynuyor..Ptt 1 ligde oynayamaz...Hamsik ile girdiği bir mücadele vardı..Abdullah Avcı nın çok itiraz ettiği..Ya o nasıl bir adam tutmadır??Amatörde yapsan döverler seni..Bence keleşten sonraki gelecek hocanın göndereceği ilk adam...
TRAORE:Güçlü başka da bir özelliği yok..Tipik 1.lig menemenspor topçusu
FLAVİO:Büyük umutlarla geldi..TS lilerin çoğuda gitmesini istemiyordu..Fakat biz hala bir numarasını göremedik..Ya yanındaki kazmalardan oynayamıoır ya uyum da sorunu..Ben hala bir şeyler bekliyorum..
SERGİO:Klas adam her yerde klas..Hala en güvendiğimiz oyuncuysa yoruma gerek yok..Yanındaki adamlarada alışırsa bence seneye transferde yapar.
DİABETE:Aslında ilk geldiğinde hiç umudum yoktu ama yetenekli kalite kokuyor..Top ayağına yakışıyor..İlerleyen haftalarda daha iyi olacaktır.
SANKHARE:İmaj 10 numara..Pozisyon 10 numara..Ama gel gör ki kondisyon yerlerde..İlkinci yarı oyuna giriyor 20 dakika sonra kesiliyor..Fakat bana göre yetenekli top ayağına yakışıyor ..Kondisyonu gelişirse çok iş yapacak..Topu kontrol edişi çevre görüşü çok iyi..bEN UMUTLUYUM
BALDE:Geçen seneden beri soru işareti..Biraz Jardel e benzetiyorum..Ne yaptığını anlayamıyurz sahada ama leblebi gibi gol atıyordu..İyi niyetli alternatif olarak kalmalı ama ilk 11 i kaldıramaz.Son vuruşları daha iyi olmalı..En büyük eksisi bu.
UMUT NAYIR:Bence iyi bir alternatif..Ben Umuttanda Umutluyum..Maçın sıkıştığı anlarda baskı kurduğumuz anlarda yan toplarda çok etkili olacaktır..Fizik olarak güçlü..
DOUKHARA:Ben çoğu kimse gibi olumsuz bakmıyorum..Kondisyon eksikliği var ama futbolu biliyor..Bu liglere alışık..Bence o da iyi olacaktır..Leblebi gibi gol atar demiyorum ama rakibi yıpratır pozisyon yaratır..
SULEYMENOV:Yaşı genç herkes iyi transfer diyor..Umarım beklentileri karşılar..21 yaşında bizim gibi cimri bir kulübe nasıl gedi o da soru işareti??
EROLCAN:Bence bazı maçlarda şans verilmeliydi..Pelupessyden ne eksiği var?* Bence fazlasıda var..Alternatif olarak kalmalı
HAKAN KELEŞ: Süperlige çıkardın,,Tarih yazdın eyvallah... Ama ben hala sana güvenemiyorum..Geçen senede oyuna çok geç müdahalelerin vardı..Değişikliklerin bile aynıydı...Şimdi bu senede kanser ediyorsun bizi..Biraz daha pişmen lazım...Bana göre kaldıramayacaksın Giresunsporu ve süperligi..Kafelerde sigara içmeyle olmuyor bu işler..İnşallah yanıltırsın beni
HAKAN KARAAHMET:Osman Çırakla olan seçimde tarafım Osman Çırak tı..Çünkü bunların geçmişi karanlıktı..Olgun peker ile olan vıcık vıcık ilişkileri korkutuyordu..hE OSMAN Çırak çok mu iyi dersek çok da iyi diyemem ama bunlara nazaran en azındantakıma 3.liglerde sahip çıkmsı benim gözümde bunlara nazaran daha iyi pozisyondadır.. Şampiyon yaptı eyvallah..Ama hala bende soru işareti... kurduğu ilişklier(olgun peker aziz yıldırım) süperlige çıktık para alamadık palavrası(en az 70-80 milyon)şu anda kulüp borcunu 90 milyonlara çıktığı söyleniyor...(Gerçi 30 puan 90 milyon yapar bu ligin kıymetini bilmek lazım...)yANİ GİDERKENDE BEN ŞU KADAR HARCADIM DİYECEK...Hakan karaahmetin çok ta parası olmadığını az çok herkes bilir..Siyaset mafya üçgeninde kulüp yönetiliyor..Umarım ben haksız çıkarım...
Derelili çotanak
09-09-2021, 11:18,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(09-09-2021, 08:42)semiko Wrote: bizim 10 numaraya ihtiyacımız yok evet ama bu orta saha ile 10 numara açığını kapatamazsın. 2 tane 8 1 tane 6 evet okey ama sankhare oraya pek olmuyor. ben pelupessyden umutluyum . gün geçtikçe iyi olacaktır. şu dönemde 2.3 adet yerli alamadık ona yanıyorum demekki sınır olmasa takım full yabancı olacaktı. rus için hiç bir bilgim yok . herkes mğkemmel diyor. eğer öyle ise hoca 4.4.2 tarzına dönebilir diabate gizli forvet kanatlar sergio rus şeklinde olur sanırsam rus sol ayak. sergio da sağ ayak değişmeli kanat oynarlar. aman doukara falan başlamayalım. yaşlı adam bizi bitirir hele ki görüyorsunuz doukara yı

kanka 1 ay önce de yazmıştım
biz bu kadrı mühendisliğiyle klasik 4-2-3-1 veya 4-1-4-1 yaparsak ligde rezil oluruz 

Bu taktiklere uygun transfer yapılmadı. Farklı bir arayışa girmeliyiz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
09-09-2021, 17:40,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Enteresan şekilde ligde kalacağımızı düşünmeye başladım. Öyle analize dayalı falan değil içime doğuyor.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 6 Guest(s)