Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) (/showthread.php?tid=1062)

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Mandaklı - 07-07-2022

Hazırlık maçı.
B. Belediye Erzurumspor-1 Giresunspor- 4
https://www.google.com/search?q=erzurumspor-giresunspor+haz%C4%B1rl%C4%B1k+ma%C3%A7%C4%B1&oq=erzurumspor-giresunspor+haz%C4%B1rl%C4%B1k+ma%C3%A7%C4%B1&aqs=chrome..69i57j33i160l2.25460j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - cotanak88 - 07-07-2022

(07-07-2022, 16:34)genoa28 Wrote:
(07-07-2022, 16:24)cotanak88 Wrote: Giresunu yöneten irade Giresunsporu tamamen silmiş düşmesini beklemekte, buna rağmen ligte kalırsak hakan karaahmet ve hakan keleşin heykeli dikilmeli ha bunu yalakalık olarak yazmıyorum bunca olumsuzluğa,kapalı kapılara rağmen sportif başarı gelirse şapka çıkarırım..

Şehri yöneten irade ile takışıp başarılı olan tek takım yok, paran olur yine takış ama senin cebinde kuruş yokken efelik yaparsan olacak olanda budur, Karaahmet net şekilde aday olmamalıydı, kendisi bırakıp kaçar daha öncekiler gibi ama olan Giresunspora olur.

Erzurum ile hazırlık maçı var 11'e bakıyorum felaket, şu kadro şu haliyle alt ligde küme düşer
Olaki istisna olursa hepimiz ters köşe oluruz  Smile

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - turkuaz_0628 - 08-07-2022

Yönetim ağlamasın yalandan yere geçmişte şimdi ağladıklarına pervane oluyorlardı, pankart açtırmaya çalışıyorlardı Smile gün oldu devran döndü, alınan ve de izlenen politikaya bakacaz olursak şapkadan tavşan değil fil çıkarmaya uğraşıyorlar en iyisimi ufaktan bıraksınlar yalandan borca sokup durmasınlar gelenler ile birlikte bizde bi kaç sene süper ligin zevkini çıkaralım alamıyoruz dediklerimiz gelir oluk oluk akar Smile

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - genoa28 - 08-07-2022

(07-07-2022, 20:55)cotanak88 Wrote:
(07-07-2022, 16:34)genoa28 Wrote:
(07-07-2022, 16:24)cotanak88 Wrote: Giresunu yöneten irade Giresunsporu tamamen silmiş düşmesini beklemekte, buna rağmen ligte kalırsak hakan karaahmet ve hakan keleşin heykeli dikilmeli ha bunu yalakalık olarak yazmıyorum bunca olumsuzluğa,kapalı kapılara rağmen sportif başarı gelirse şapka çıkarırım..

Şehri yöneten irade ile takışıp başarılı olan tek takım yok, paran olur yine takış ama senin cebinde kuruş yokken efelik yaparsan olacak olanda budur, Karaahmet net şekilde aday olmamalıydı, kendisi bırakıp kaçar daha öncekiler gibi ama olan Giresunspora olur.

Erzurum ile hazırlık maçı var 11'e bakıyorum felaket, şu kadro şu haliyle alt ligde küme düşer
Olaki istisna olursa hepimiz ters köşe oluruz  Smile

Zor hatta imkansız, şu ligde 600.000 Euro ödeyemeyen, ilk hazırlık maçına yabancısız çıkan süper lig kulübü olmaz, o nedenle bu sene her maçın kıymetini bilmek lazım çünkü son senemiz olduğu o kadar aşikârki daha da kötüsü alt ligde bu borçla kimse almaz kulübü, alan da reklamını yapar son kurşunu atar kaçar.

Bana kalırsa başkan Giresunsporu gerçekten seviyorsan derhal bırakıp kongreye gitmeli, olmayacağı çok net, cebinde paran yoksa ya da kaynak yaratmıyorsan ceketi alıp gideceksin ama hiç sanmıyorum gideceğini.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - paravalancha - 08-07-2022

Burda ki kavga başkan ve şehrin yönetimiyle olabilir ama görünen o ki kişisel kavgalar söz konusu olunca şehrin yönetimi için Giresunspor klübü hiç birşey ifade etmiyor. Böyle bir durumda Giresunspor öyle veya böyle sezona hazırlıklarını sürdürüyorsa yönetim iyi veya kötü olabilir bu şehrin temsil etmek için hazırlıklarına engel olmamak gerekir.
Bugün Karaahmet için hiçe sayılan Giresunspor klübü yarın ahmet mehmet içinde hiçe sayılır. Derdimiz ne Karaahmet nede şehrin yönetimi burda gücü elinde bulunduranlar kişisel hırsları için Giresunspor’u ve Giresun’luları hiçe sayabiliyorsa buna bir dur denmeli. Başkan bırakıp gitsin başkası gelsin yine aynı olaylar.
Olaylara karşı herkes tepkisini verirse yöneticilere karşı dik durulursa bu olaylar artık yaşanmaz Giresun şehri yöneticileri bilir ki ben Giresunspor’a kötülük edersem bu halk bu şehir benim karşımda olur o yüzden kişisel olaylarıma Giresunpsor u dahil etmiyim der akıllanır. Ama yok destek yok yönetim gitsin o gelsin bu gelsin biz siyasilerin elinden kurtulamayız. Bu klüpde birilerinin elinde oyuncak olur.
Aylardır klüp denetleniyor varsa kusurları çıkıp açıklasınlar bunlar klübü batırıyor diye he yoksa ben bunları istemiyorum bunlar gitsin gitmiyolarsa da ben Giresunspor uda yönetiminide önüme katar dümdüz ederim düşünce yapısında sonuçları görüyoruz. Zarar gören kişiler değil Giresunspor oluyor.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - kty28 - 08-07-2022

https://ajansspor.com/haber/bakanlik-giresunspora-para-takibi-baslatti-607994
Siyaset yapmayacağım diyorum ama adamlar buram buram siyaset yapıyorlar.
Bir şey demiyorum...

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - mvsr - 10-07-2022

İşin rengi değişmeye dozuda artmaya başladı.Rezil işler dönüyor.Yönetim maçları oynayabilmek için Ordu ilinde veya Marmara’da bir yerde stadyum bakıyor haberi gündemde 2-3 gündür.Böyle bir rezalet olamaz.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - chotanax - 10-07-2022

(10-07-2022, 07:58)mvsr Wrote: İşin rengi değişmeye dozuda artmaya başladı.Rezil işler dönüyor.Yönetim maçları oynayabilmek için Ordu ilinde veya Marmara’da bir yerde stadyum bakıyor haberi gündemde 2-3 gündür.Böyle bir rezalet olamaz.

Çünkü mevcut stad kirası ödenmemiş, stada girememe ihtimali var. Dünyada ilk ve tektir. Siyasetçinin yalnız bıraktığı, desteği kestiği takım gördüm de bu kadar bel altı yokuş yapan siyasetçi görmemiştim.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - sy200028 - 10-07-2022

Şu üç dört aylık döneme bakınca kesin düştüğümüze kanaat getirdim. Ortada mide bulandırıcı bir durum var iki tane şahıs çıkmış kendi egoları ve menfaatleri uğruna koca bir şehrin en büyük markasını ayaklar altına alıyorlar. Siz kimsiniz arkadaş bir düşün şu takımın yakasından. Koltuklar gelip geçicidir babanızın malı degil şu takım düştükten sonra sizleri şehre sokmamak lazımda hep beraber izliyoruz. Sahipsiz şehir sahipsiz takım... Şu ortamda tek takdir toplayan kişi kesinlikle Hakan Hocadır şu kaos ortamında parasızlıkta  imkansızlıkta başka bir hocayı bir saniye tutma şansınız yoktur. Süper lige çıktık biraz zevk yapalım dedik didişmeden çekişmeden başka bişi görmedik Amatör bir yönetim anlayışı ile süper ligde takım yönetiyorlar basın sözcüsünden tutta futbolcuları gönderme şeklimizden transfere kadar her şey rezillik kokuyor. Siyasetçi beyefendi desen her türlü pisliği çeviriyor. İlla benim dediğim olacak. Allah sizi bildiği gibi yapsın söylenecekok şey varsa kalsın. Şu kaostan inşallah en az zararla kurtuluruz. Eğer bu takım düşerse düşürmekte emeği geçenlerin Allah belasını versin.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - bulancak28 - 11-07-2022

Şu Ordu'da ya da Marmara'da maç oynama fikrinin gündeme gelmesi bile rezillikten başka bir şey değil, süper lig takımı böyle şeylerle anılmaz. Bilerek yapıyorlar zarar vermek için. Yarın gün gelir devran döner güçlerden düşerler, işte o zaman atkısını takıp meydanlarda poz kesecekleri bir Giresunspor olmayınca anlarlar işin vehametini.
Süper ligde bir baltaya sap olabileceğimizi düşünmüyorum. En fazla yapacağımız bu sene de kümede kalmak, sonra ki sene de çok farklı olmaz. Devir değişti artık. Kalan bir avuç anadolu takımından birisiyiz. Ne kadar gideriz bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.