Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) (/showthread.php?tid=1062)

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - mvsr - 23-07-2022

Futbol menajer oyununda dahi bu denli kadro kurup lige başlayamıyorsun.Oyunun hilesini bildiğim halde cesaret edemiyordum.Gerçek hayatta bunların cesaretini canı gönülden alkışlamak istiyorum.Olurda ligde kalmayı başarırsak sus pus olur, önümü ilikler saygı duyarım.

Bu kadronun alacağı puan hedefi beraberlikler olur.İstanbul deplasmanları, özellikle Ümraniye (ters geldiği için) fark yememek başarının başarısı.

Görünen köy uzakta değildir ey Giresun’lu…

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - quaresma_28 - 23-07-2022

(23-07-2022, 23:11)cotanak88 Wrote: Sergio ile Perez şu anda İstanbul'da Nusrette bizim euroları götürüyor  Big Grin

Garibim Traorede 5 kişi kuzuyu elle yiyor Smile

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Giresun28 - 24-07-2022

Vallahi fırsat transferine karşi değilimde butün kadroyu fırsat transferiyle dizemezsin 6 7 topçu aldın Bajic dışı hiçbiri ilk 11 topçusu niyetiyle gelmedi Aziz çok para istiyor deniyor Alperi kaça getirdin birde önüne topçu bakıyorsun Flavio haziranda alacağımı verin görüşelim dedi bitiremedin işi Diarra geri dönecek deniyor hala net bisey yok Diouf Antepten 1.1 istemis galiba bizden kaç isteyecek acaba yönetim herkesle kavga ediyor topçu siyasetçi belediye başkanı sorsan hep haklılar hadi siyaseti geçtim baskı yapıyorlar işini baltalıyorlar normal ayrıldığın topçu yok Diarranın 400 bin euro alacaği var yazmis biri twitterda Umut 2 sayfalık açıklma yapmış alacaklarımı nakit istedim ordan sonra kadro dışı kaldım hakkımda yanlış haber yaptırdılar diye hiçbirine net cevap verilmedi hatta cevap verilmedi adama git diyorsun kulup buluyor bonservis istiyorsun ki aynısını Erenede yapmışlar param yok diyorsun geçen sene Doukara 900 Sankhare 700 Pelu 400 niye verdin tahtayı hala açmadın Umuta niye cevap veremediniz mesela herkes suçlu başkan hep haklı böyle bir dünya yok valla arkasındada bir ekip var başkan daha napsın yalniz birakiliyor işine karışılıyor acaba neden yalnız biraktilar araları iyiyken noldu bir anda kongrede yağmur var diye borç açıklamadılar ya daha var midir bunun ornegi kulup gelirde bolluk yaşarken borç 160 ları geçti bunlara cevap verilmiyor biz yalniz birakiliyoruz deniyor valla millet tff yayin geliriyle kadro kuruyor yillardir bu ligde bunu sende yapardın ama borç noldu Allah bilir bu takımın acil 1 kaleci 1 stoper 1 8 numara 1 10 numara 1 sol kanat 1 de forvete ihtiyaç var en azından 3 4 transfer bitsinde gerisi fırsat olsungence yatırım yapıyoruz diyorsunuz parasını ödemezsen Doğancan kalcak mı mesela hiçbir planlama yok yapıcaz edicezlerle bu is olmaz

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - sy200028 - 24-07-2022

Messiyi almışız Big Grin Yerel medya bile işi gavara ya döktü

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - bulancak28 - 24-07-2022

Messi olayını görünce bir an ciddi ciddi Messi adında başka bir oyuncu transfer ettiğimizi sandım, o derece transfer bekliyorum. Normal düz Messi olduğunu görünce de affetsinler, bastım küfürü.
Bu sene ne yapacağımızı hiç bilmiyorum. Bir destek veren kimse yok, başkan desen bahane üretmekten başka bir şey yapmıyor. İyi niyetli olduğuna inanmak istiyorum ama bu kafayla da kulüp yönetilmez. Hiçbir oyuncu iyi ayrılmıyor. Hakan Keleş çıkıp gitse vallahi tek kelime edemez kimse. Adama oyuncu vermiyorlar ve mucize bekliyorlar her seferinde.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - maicon_28 - 24-07-2022

ilk hafta kimle çıkacağız maçlara

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - genoa28 - 24-07-2022

Yönetim şu gün bıraksa kurtarma şansımiz var, düşündükçe çıldıracak oluyorum ya mk meteliğe kurşun atıp ne s.kime başkan olursun.

Hoca pazartesine 4 transfer bekliyordu hepsi oldu  Big Grin

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - kerasus - 24-07-2022

şimdi kendinizi milyarder bir işadamı yerine koyun. herifin biri klüp başkanı olup hiçbir şekilde elini taşın altına koymayacak, hatta yöneticiler bu takım sayesinde ihalelerin dibine vuracaklar ve olurda klübe para harcarsa onuda geri isteyecekler. ben ise bu krizde yatırıp yapıp kazandığım parayı klübe harcayacam yardım edicem. sonra takım başarılı olunca beyfendi çıkacak meydna ben başardım benm takımım benim hocam ben,m futbolcum diye ahkam kesecek benim paramla bana caka satacak. hadi ordan demezler mi adama? hanginiz bu şartlarda bu klübe milyonlarca euro yardım yaparsınız?

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - semiko - 24-07-2022

(24-07-2022, 16:47)kerasus Wrote: şimdi kendinizi milyarder bir işadamı yerine koyun. herifin biri klüp başkanı olup hiçbir şekilde elini taşın altına koymayacak, hatta yöneticiler bu takım sayesinde ihalelerin dibine vuracaklar ve olurda klübe para harcarsa onuda geri isteyecekler. ben ise bu krizde yatırıp yapıp kazandığım parayı klübe harcayacam yardım edicem. sonra takım başarılı olunca beyfendi çıkacak meydna ben başardım benm takımım benim hocam ben,m futbolcum diye ahkam kesecek benim paramla bana caka satacak. hadi ordan demezler mi adama? hanginiz bu şartlarda bu klübe milyonlarca euro yardım yaparsınız?

aklıma aygünler geliyor. 
giresun'da ciddi potansiyel var bir konsorsiyum kurulsa destek vermeyecek insan yok. ancak güven vermek gerekir. 
şöyle x kişisi çıksa çevresi olsa ve güven verse. öne bahçeşehir koleji arkaya titanic kolun birine hdi birine koçel . 
neler neler çıkıyor değil mi ? 

kimse iktidarı karşısına da almak istemiyor bence. 
enver yücel alır sıkıntı yok ama işte güvenmiyor demek ki . 
sorun birlik beraberlikte. 
istanbul'da serkan cihan güzel atılım yaptı toparlayacaktır ekip elbet ama işin içine siyasi olaylar girdi mi bitersin . 
ama ben şunu da görüyorum canikli ye karşı olarak akp milletvekili çıkıp giresun siyaset üstüdür diyor. 
çelişki ....

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - maicon_28 - 24-07-2022

beyler ilk sene en azından dedikodu çıkardı ama yine alamazdık.
Kadro eksik oldu

Bu sene ise bambaşka seviye. Hiç haber, duyum, dedikodu da çıkmıyor