![]() |
STSL 13.Hafta | Giresunspor 1-0 Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: STSL 13.Hafta | Giresunspor 1-0 Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 (/showthread.php?tid=1022) |
RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - sy200028 - 20-11-2021 Devre arasına kadar kötü futbol 20 puan üzerine şimdiden tamam derim. Haftalardır iyi oynadıkda ne oldu avucumuzu yaladık. Hakan Keleş öne geçince geri yaslanmak huyun yüzünden bir gün kalpten gidecem. Direkten dönen top ve iptal edilen gol Keleş balı diye buna denir. RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - kerasus - 20-11-2021 (20-11-2021, 20:08)maicon_28 Wrote:(20-11-2021, 19:36)kerasus Wrote:(20-11-2021, 19:04)chotanax Wrote: Staddaydim, detay da göremedim, ne oldu bilmiyorum ama hava atışında neden bizim kaleye vurdu rakip futbolcu? Hiç tepki de yok, ne oldu orada? evet, samsunun geçen sene aylarca ağladığı olay idi ümraniye maçında. yalnız kendi oyuncusu şart değil sanırım. yani savunmaya çarpıp yön değiştirip köşeden girse gol, yada kaleci dokunumasına rağmen yeterli olmayıp içeri girmesi halinde yine gol. RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - heyulaanil28 - 20-11-2021 Bu maçı aldığımız iyi oldu haftaya Beşiktaş rahat yener bizi kaç haftadır kaybediyorlar Hatay gibi fark yemeyelim yeter RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - 123456 - 20-11-2021 (20-11-2021, 20:08)maicon_28 Wrote:(20-11-2021, 19:36)kerasus Wrote:(20-11-2021, 19:04)chotanax Wrote: Staddaydim, detay da göremedim, ne oldu bilmiyorum ama hava atışında neden bizim kaleye vurdu rakip futbolcu? Hiç tepki de yok, ne oldu orada? Zekiden iyi yerli sağ bek bulamayız zaten. Gelirken istemedim ama ben seviyorum Zekiyi. Duran topu ona kullandirmamak hocanın görevi zaten. Oyuncu kullanmak ister. Sene başında Gs maçında Marcao'ya kart isteyen iki adamdan biriydi. Saha içinde de dediğin gibi akıllı adam. Geçen sene Taş yapıyordu bu işleri. Bu sene Zeki yapıyor. RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - Pangal - 20-11-2021 Tabloda ki son 7-8 takımın içinde en zayıf(bence) fikstür kayserinin. Onlarında gol yeme sorunu var. Devreye kadar çok ilginç şeyler olabilir. Ah etmemek elde değil, şu takıma adam akıllı bir santrafor alsak bugün çok başka hayallerimiz olabilirdi. RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - semiko - 20-11-2021 Bu arada hava topu pozisyonu gol olsa mevzunun kralı olurdu. Maçı izleyemedim. Ara ara takip ettim ama kazanacağımız düşünüyordum ben. Şumudika hikaye. Haftaya da Beşiktaşa da esnemeden oynarsak beraberlik alırız RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - maicon_28 - 20-11-2021 Bence takımda iyi bir santrafor olsa bile hala iyi olacağımızı düşünmüyorum. Bizde hoca sorunu çok net. 1 tane gol atınca ailecek geriye çekiliyoruz, hangi futbol kültüründe kaldı bu taktik. Bakın skoru 1-0'a getirip sonra skoru korumak için geriye çekilsek, karşımızda San Marino liginden bir takım bile olsa bizim kaleyi abluka altına alır, tek kale oynar, yine zıplaya zıplaya maç izleriz. Ayrıca Suleymanov bal yapmayan arı. Karşı örnek olarak Serginho'yu da örnek veren olabilir ama tek benzer yanları ikisinin de skor yapamaması. Yoksa Serginho skor yapamasa da hala takımın en kilit oyuncularından. Rakibi yoruyor, korkutuyor, bindiriyor, fiziği de gayet iyi ama Suleymanov'dan anca rotasyon oyuncusu olur. Dolayısıyla 1 tane gol yüzdesi olan, teknik, Brezilyalı 10 numara alıp Diabate'yi kanata atmalıyız. Bana sorarsanız basıp giden bir kanat ihtiyacı var. Del Valle'nin daha kaliteli olanı veya Prime dönemindeki Prejuce Nakoulma, Chico Ofoedu gibi Ayrıca Pelupessy'de bayağı kötü, Traore eksik olunca yandık diyoruz. Erolcan belki idare edebilir ama dediğim gibi orta sahaya da 1 takviye lazım gibi. 1 Hoca (Elzem) 2 Santrafor (Elzem) 1 On Numara (Elzem) 1 Kanat (Olursa iyi olur) 1 Orta Saha (Olursa iyi olur) Özetle takımın sorunu 1 santraforla çözülecek cinsten değil. En başta 1-0 öne geçince 9 futbolcuyla takımı geriye yaslayan bir hocaya sahibiz. İşimiz çok zor RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - turkuaz_0628 - 20-11-2021 Şu maçın peşine bir 3 puan daha yapabilirsek harika olacak yukarlarda bi 3-4 takımı daha sokacağız işin içine ! bjk avrupa maçı da var bellimi olur diyorum da hakan hoca ya herru deyip çift forvet çıkarmı ![]() RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - kerasus - 20-11-2021 bu arada bu maçtan harç.. bu takımın bu sene 2 kez kader anı denen pozisyonu oldu. 3.sü inşallah bu maçta olmuştur. 1.si kasımpaşa da keyfe keder iptal edilen gol. zaten bal yapamayan arı misali topa sahip olsakta ilerde cılız ataklardan ibaret kalıyordu pozisyonlarımız. birde okadar uğraşıp didinip attığımız golde iptal olup birde üstüne son saniye golüyle 2 farklı kaybetmek çok kötü bir başlangıç oldu. onun ardına zaten trabzon ve alanya gibi ligin en zor maçları geldi. hatta konyayı da sayabiliriz zorluk derecesine. puan almayı kazanmayı falan değil, gol atmayı hayal eder olduk artık. baldenin fener karşısında penaltı kaçırmasında bile bu ağır psikolojinin etkisi yüksektir bence. 6 maç sonunda sadece bir gol ve sadece 1 puan gibi en kötü lig başlangıçlarından biri oldu. 2. si g.antep deplasmanında son saniye kendi kendimize attığımız gol. hakan hocanın halt yemesi yani. kazansak 3 maç üstüste kazanmış olucaz ki üstelik içerde mithiş bir grafik yakalayan g.antep deplasman galibiyeti çok ekstra idi. ardına eminim antalya maçı daha kolay geçebilirdi o golü yemesek. 3 maçtır kazanan takımın özgüveni ile maça çıkmak var, birde nekadar iyi oynasan bile kazanamıyor olmanın özgüvensizliği maça çıkmak. 3.sü de inşallah bu maçta var dan dönen gol olur. bu kez olumlu manada kırılma anı olabilir eğer hakan hoca yine b.k etmezse. ki bugün maç sonu açıklamaları malesef hiç olumlu değil. son 20 dk maçın bizim ceza sahası içinde oynanmasını çok doğal karşılıyor, olur okadar diyor. ------------------------------------------------------------------------ savunma ağırlıklı futbol oynamak başka şey, bizim yaptığımız ise bambaşka. savunma ağırlık oynamak demek aslında geçen sene yaptığımız gibi, rakip takım daha çok topa sahip olsa bile sıkı pres ile pozisyon kurmalarına organize olmalarına hiç izin vermeden kaptığımız toplarla da kontra kovalamak mesela. biz ise bu sene bambaşka çağ dışı bişeyler deniyoruz. asla pres falan yok ceza sahamız içinde bekleyip gelen topu ceza sahası dışındaki rakip oyuncuya veriyoruz ve yeni bir atak yapmasını izliyoruz. kontraya çıkmak yasak zaten, gol atmak bizim neyimize? olurda rakip savunmayı 2 ye 1 gibi boş yakalasak bile hemen geriye dönüp rakip savunmanın yerleşmesini bekliyor ve sonra onlara teslim ediyoruz topu. şuan yeryüzünde böyle bir savunma anlayışı kalmadı hakan hoca, arada aç biraz maç izle bari. RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - Pangal - 20-11-2021 Ben o konuda aynı görüşe sahip değilim. Hareketli,şut özelliği olan bir forvetimiz olsa 5 gol yapardı bence. Biz oyunu köşelere açıp rakibi ceza sahasına yaslıyoruz sonra topu o kalabalığın içine atıyoruz. Ceza alanı dışına açılıp duvar olacak, koşu yapan oyunculara alan açacak, adam eksiltebilen ve şut tehditi olan bir oyuncu fark yaratırdı takımımızda. Geri çekilme mevzu bence daha çok psikolojik. Hocanın söylemleride biraz o yönde zaten. Gole kadar iyi oynadık pozisyon bulduk golden sonra iyi mücadele ettik diyor. Sahada ki adamlarda insan. Zaten zar zor gol attık aman savunalım fikri hakim oluyor. Yalnız burada hocaya eleştirim tamam biz kontra takımı değiliz. Pek uygun oyuncumuzda yok. Ama en azından bir şablon olmaz mı? Bir hazırlık çalışma yaparsın en azından çekildikten sonra onu denersin. İlla ki gidip gol atma üzerine olmayabilir. Rakip sahada topu tutalım, faul alalım, oyunun hızını düşürelim vs.(Bu maçı tam izleyemediğim için öyle bir senaryo denendi mi bilmeden yazıyorum.) Skor ve dakika ne olursa olsun kazanılan topu nasıl değerlendireceğimizin planı olması gerek. Hoca geri çekilme durumundan tam sorumlu olmasa da bence çekildikten sonra yapılmayanlardan tamamen sorumlu.(Bknz; bülent korkmaz alanyası bizim maç fb maçı) Çekildikten sonra tehdit etmek şart yoksa geride olan takıma 1 ya da 2 fark etmez. |