![]() |
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü (/showthread.php?tid=795) |
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - turkuaz_0628 - 21-11-2017 Arkadaşlar ortamda gerginlik yok halil28 kardeşim biraz heyecanlısın sanırım sakin ol birde beni yargılamayı bırak istersen gerek yok benim yerim memleketim aidiyetim belli sana burda şimdi şöle şöle anlatacak değilim dik dik yazıyosun gerek yok, ben özden ile konuştum geldiğimiz sabah bizi muhtemel şehre salmazlar sınıra gelecek olcay ve diğer tribünden kardeşlerimle buluşacağız orada bi tanıştırma faslı olacak her tribün geliyor kafa adamları ile görüşülecek onun için şurda şu olur bu olura gerek yok ben yazdım evet kale arkasından tff kartı ile alındığını ama öyle yüklenmelik durum yok taraftar grupları tamamladı o işi, bu kadar kalabalık gelinmesine gelince bu sene deplasmana hiç gidilmedi sadece bekar evi çocukları gitti her yere sıkıntılar vardı bu maçla tribünler tekrar gitme kararı aldı gecekondu, sol kapalı, yenidoğanlı güçlüler geliyor, güzel bir ortam olacak kimse sıkıntı çıkar ummasın allahın izniyle Giresunum iyi bir oyunla yener ve de yolumuza devam ederiz. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 22-11-2017 (21-11-2017, 23:36)turkuaz_0628 Wrote: Arkadaşlar ortamda gerginlik yok halil28 kardeşim biraz heyecanlısın sanırım sakin ol birde beni yargılamayı bırak istersen gerek yok benim yerim memleketim aidiyetim belli sana burda şimdi şöle şöle anlatacak değilim dik dik yazıyosun gerek yok, ben özden ile konuştum geldiğimiz sabah bizi muhtemel şehre salmazlar sınıra gelecek olcay ve diğer tribünden kardeşlerimle buluşacağız orada bi tanıştırma faslı olacak her tribün geliyor kafa adamları ile görüşülecek onun için şurda şu olur bu olura gerek yok ben yazdım evet kale arkasından tff kartı ile alındığını ama öyle yüklenmelik durum yok taraftar grupları tamamladı o işi, bu kadar kalabalık gelinmesine gelince bu sene deplasmana hiç gidilmedi sadece bekar evi çocukları gitti her yere sıkıntılar vardı bu maçla tribünler tekrar gitme kararı aldı gecekondu, sol kapalı, yenidoğanlı güçlüler geliyor, güzel bir ortam olacak kimse sıkıntı çıkar ummasın allahın izniyle Giresunum iyi bir oyunla yener ve de yolumuza devam ederiz. Inşallah...hayırlısı..gonlumuz dostluktan yana a.gucunu sahsen severim sıkıntı yaşanmasını istemem biz birinci çıkalım 2.a.gucu çıksın sonuçta taraftarı olan bir kulüp ama bu maçı kazanacağız kazanmalıyız biz 40 sene bekledik diğerleri sıra savsin RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 22-11-2017 (21-11-2017, 23:22)sokakbaşımeyhane Wrote: Ankaragücü bizi seyircisi olmayan taraftarlik kültürü yoksun kulüplere benzetmesin tarihi arastirsin baksın son zamanlara aldanmasin eski deli dolu günlerimize dönersek birak kale arkasından bilet almayı misafir tribününde oturamazlar..adamakilli gelip adam gibi donsunler bizde efendi gelen el üstündedir..kasinan kendi bilir milleti yalandan tahrik etmeye gerek yok herkes maziyi bilmez işte öyle bir sorun var. son 5 seneden beri tribün kültürümüz yok denecek kadar az. kumyalı eski kumyalı değil. kapalı dağ full doluyor ama maratonun dolması nerede kapalı dağın dolması nerede. kumyalı da bir asalet var duruş var . reis döndü ama işte artık herşeyi elinin altına alması gerekiyor. maratondaki tayfa iyi hoş ama işte birbirlerini sevmedikleri için biri ile başka kulubun taraftarı iyi diğeri ile başkası iyi maçta da küfür ediyorlar ortalık karışıyor. bak ankaragücüne (bu haftaki takım için diyorum ) adamlarda 3 tane taraftar grubu var cogu kanlı bıcaklı ama deplasmana bir olarak gidiyorlar. sorun burda zaten RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 22-11-2017 (22-11-2017, 01:13)Semih Karahan Wrote:Kumyali maratona geçmeli sadece özden reis olmalı..grup lideriyim diyenler samsuna deplasman yapamıyor(21-11-2017, 23:22)sokakbaşımeyhane Wrote: Ankaragücü bizi seyircisi olmayan taraftarlik kültürü yoksun kulüplere benzetmesin tarihi arastirsin baksın son zamanlara aldanmasin eski deli dolu günlerimize dönersek birak kale arkasından bilet almayı misafir tribününde oturamazlar..adamakilli gelip adam gibi donsunler bizde efendi gelen el üstündedir..kasinan kendi bilir milleti yalandan tahrik etmeye gerek yok RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - halil28 - 22-11-2017 (21-11-2017, 23:36)turkuaz_0628 Wrote: Arkadaşlar ortamda gerginlik yok halil28 kardeşim biraz heyecanlısın sanırım sakin ol birde beni yargılamayı bırak istersen gerek yok benim yerim memleketim aidiyetim belli sana burda şimdi şöle şöle anlatacak değilim dik dik yazıyosun gerek yok, ben özden ile konuştum geldiğimiz sabah bizi muhtemel şehre salmazlar sınıra gelecek olcay ve diğer tribünden kardeşlerimle buluşacağız orada bi tanıştırma faslı olacak her tribün geliyor kafa adamları ile görüşülecek onun için şurda şu olur bu olura gerek yok ben yazdım evet kale arkasından tff kartı ile alındığını ama öyle yüklenmelik durum yok taraftar grupları tamamladı o işi, bu kadar kalabalık gelinmesine gelince bu sene deplasmana hiç gidilmedi sadece bekar evi çocukları gitti her yere sıkıntılar vardı bu maçla tribünler tekrar gitme kararı aldı gecekondu, sol kapalı, yenidoğanlı güçlüler geliyor, güzel bir ortam olacak kimse sıkıntı çıkar ummasın allahın izniyle Giresunum iyi bir oyunla yener ve de yolumuza devam ederiz. Ortamın neden gerildigini yazdiklarina bi geri don anlarsin. Once kale arkasindan da bilet alindi dedin anladik. Sonraki yazinda da ( yanlis anlasilmasin gelen ankaragucu taraftari) dedin mi ben bundan ne anlarim. Ben soyliyeyim tehdit var bi kere. Kale arkasindan da bilet aldilar ayaginizi denk alin baska taraftara benzemez. Sen bu forumda bunu yazipda alttan almami bekleme. Burasi giresun taraftarina acik bi forum. Burasi bi topluluk.Diger arkadaş larin yasini bilmem benimkisi 33. Bu yasda hic bi tehdidi kaldirmam hele hele Giresunumu kimseye ezdirmem. Macdada arkadasin dediği gibi efendi gibi mac izlerseniz basimizin ustune herkez kendi takimini destekleyecektir tabiki. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - genc28 - 22-11-2017 Aramızda gerginliğe gerek yok.Zaten burda bizden başka maçın önemini düşünen kimsede yok.Ne yönetim nede şehir maçı düşünüyor bizde birbirimizi yiyoruz.Adamlar tff logolu kartlarla vipten bilet almışlar almayada devam edecekler ama bizim yönetim uyusun.Statdada kumyalı maratona girmeden asla eski atmosfer olmaz. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Yaglidereli - 22-11-2017 Kumyalının inadının sebebi nedir bende onu anlamıyorum. Amaç ortaksa bu şov kime? Giresunspor'dan üstün müsünüz? Değilseniz neden bu ısrar? Geç maratona sağında Giresunlu solunda Giresunlu olacak. Başka ne isteniyor anlamadım. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 22-11-2017 (22-11-2017, 14:08)Yaglidereli Wrote: Kumyalının inadının sebebi nedir bende onu anlamıyorum. Amaç ortaksa bu şov kime? Giresunspor'dan üstün müsünüz? Değilseniz neden bu ısrar? Bunu birazda maratona sormak lazım...çoluk çocuk tribuncu olmuş.. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - 123456 - 22-11-2017 (22-11-2017, 15:23)sokakbaşımeyhane Wrote:(22-11-2017, 14:08)Yaglidereli Wrote: Kumyalının inadının sebebi nedir bende onu anlamıyorum. Amaç ortaksa bu şov kime? Giresunspor'dan üstün müsünüz? Değilseniz neden bu ısrar? Vallahi maratonun öyle olduğunda hem fikiriz. Fakat maratonu bırakması gereken Kumyalı değildi iste. Kumyalı ne kadar iyi tribün yaparsa yapsın kapalıda sayı sıkıntısı oluyor. Çünkü kapalı tribünün kapasitesi az. Maratonda münferit çok kişi geliyordu destek olmaya Kumyalı oradayken. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - mvsr - 22-11-2017 Peker döneminde ki takımın taraftar topluluğu zirve oldu sanırım.Ondan sonra final olan Malatya maçında ki kuru kalabalık ve 1.lig play-off maçında ki tribünlerde sonuncusu oldu. Gurbetten akın akın taraftar gelirdi.Şimdi ki gibi rakip taraftarı ile gelme olmazdı.2-3 grup adı ile sığ kalmazdı tribünler.Sonuca giden nedenleri bulmak lazım.40 yıl sonra ilk defa başarıya bu kadar yakınız, ne oldu ? Kale arkası niye sürekli boş ? Balkon dolu oluyordu.Alt bloklardan maratona yakın olanı dolu oluyordu. Stadyum yeni yerine taşınınca bu sezonun ortalamasının altına düşer seyirci sayısı. |