13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
21-11-2017, 23:36,
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
Arkadaşlar ortamda gerginlik yok halil28 kardeşim biraz heyecanlısın sanırım sakin ol birde beni yargılamayı bırak istersen gerek yok benim yerim memleketim aidiyetim belli sana burda şimdi şöle şöle anlatacak değilim dik dik yazıyosun gerek yok, ben özden ile konuştum geldiğimiz sabah bizi muhtemel şehre salmazlar sınıra gelecek olcay ve diğer tribünden kardeşlerimle buluşacağız orada bi tanıştırma faslı olacak her tribün geliyor kafa adamları ile görüşülecek onun için şurda şu olur bu olura gerek yok ben yazdım evet kale arkasından tff kartı ile alındığını ama öyle yüklenmelik durum yok taraftar grupları tamamladı o işi, bu kadar kalabalık gelinmesine gelince bu sene deplasmana hiç gidilmedi sadece bekar evi çocukları gitti her yere sıkıntılar vardı bu maçla tribünler tekrar gitme kararı aldı gecekondu, sol kapalı, yenidoğanlı güçlüler geliyor, güzel bir ortam olacak kimse sıkıntı çıkar ummasın allahın izniyle Giresunum iyi bir oyunla yener ve de yolumuza devam ederiz.
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - by turkuaz_0628 - 21-11-2017, 23:36

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)