Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) (/showthread.php?tid=849)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - yalavu - 05-12-2018

Adaylığını açıklayan şahsı tanıyan bilen var mı?

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - sokakbaşımeyhane - 05-12-2018

Kume dustugumuz sene devre arasinda ferhat abidinoglu gelmisti iyide transferler yapmisti serdar eyilik berkay vs kayyumdan kulubu almisti ne yazikki averajla dusmustuk asil tasin altina elini degil tasin altina govdesini sokmustu..ama olmadi..bozbag emrivaki geldi akp baskisiyla gitmis akp baskan adayiyla sov yapiyor simdide

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - sokakbaşımeyhane - 05-12-2018

(05-12-2018, 14:00)yalavu Wrote: Adaylığını açıklayan şahsı tanıyan bilen var mı?

Sedat pekerin adami yeterli mi

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - Yaglidereli - 05-12-2018

Valla böyle saçma sapan adamlarla uğraşacaksak Bozbağ kalsın daha iyi.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek bu olsa gerek.

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - Okan - 05-12-2018

Emin Eltuğral’ın listesinde MHP’nin eski Giresun Milletvekili Orhan Erzurum’un da olacakmış.

Galiba kongre baygi çekismeli geçecek.

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - chotanax - 05-12-2018

Emin Ertuğral'ı tanımam bilmem ama Orhan Erzurum adam gibi adamdır. Ertuğral Peker'in adamı ise uzak kalsın yine de. Çırak, Ejderoğlu ve türevlerini de görmek istemiyorum.

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - kerasus - 05-12-2018

(05-12-2018, 14:00)sokakbaşımeyhane Wrote: Kume dustugumuz sene devre arasinda ferhat abidinoglu gelmisti iyide transferler yapmisti serdar eyilik berkay vs kayyumdan kulubu almisti ne yazikki averajla dusmustuk asil tasin altina elini degil tasin altina govdesini sokmustu..ama olmadi..bozbag emrivaki geldi akp baskisiyla gitmis akp baskan adayiyla sov yapiyor simdide

Aynen valla Bozbağ giderse vay efendim pekermiş çırakmış isimleri geçiyor hep. Ama bu klüp yakın geçmişte Fatih Kitapçı ve Abidinoğlu gibiler de gördü. Haklarını yiyoruz bence fazlasıyla. Ayrıca dediğin gibi Bozbağ'da çok severek gelmedi ama şimdi de bırakmak bilmiyor. Tamam belki bi peker ile kıyaslanamaz ama bu koltuk sevdası da sadece Giresunspor aşkından olduğunu düşünmüyorum.

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - chotanax - 05-12-2018

Şu an havaalanindayim, tesadüf takımla İstanbul'a gidiyorum. Aykutla konuştum biraz, söylemek (sövmek) istediğiniz birsey varsa iletebilirim.

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - maicon_28 - 05-12-2018

(05-12-2018, 20:41)chotanax Wrote: Şu an havaalanindayim, tesadüf takımla İstanbul'a gidiyorum. Aykutla konuştum biraz, söylemek (sövmek) istediğiniz birsey varsa iletebilirim.

Tarihin en iyi sol kanat oyuncusu Volkan Okumak'a selamlarımızı ilet bizi hiç bırakmasın Smile

RE: Yönetim İstifa etmeli mi ? (ANKET) - mvsr - 05-12-2018

Hangi birine sövelim şey, selam söyleyelim -))
Doğarken mi ruhsuz doğmuşlar yoksa sonradan mı kaybetmişler bi sor bakalım