Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) (/showthread.php?tid=1062)

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Mandaklı - 05-09-2022

https://www.facebook.com/hashtag/g%C3%B6rkemsa%C4%9Flam

Görkem Sağlam

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - genc28 - 05-09-2022

Görkem de açıklandı ama benim asıl beklediğim campuzano bakalım o ne zaman açıklanacak

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - cotanak88 - 05-09-2022

Transferler açıklanıyor ama TFF de lisansları çıkmamış hala.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Pangal - 05-09-2022

Tahta açılmadan lisanslar çıkmaz şimdilik duyuruları yapılıyor heralde. Senghor görkem bocadan gelen etti üç. Mpoku bradley ile beş oluyor. Bir ön bölge oyuncusu daha gelecek heralde o şekilde kapatacağız transferi

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - genoa28 - 05-09-2022

Yeni transferlerden Görkem ve Senghor bile Campuzano ile takipleşiyorlar instagram hesaplarından ama henüz Campuzano'nun açıklanmaması garip.

Mpoku ile de anlaşmışız sanırım, bence katkı yapabilecek oyuncu tabi ama orta sahamiz kesinlikle geçen yılın gerisinde. Campuzano ve Mejia ile 6 numarayı, Mpoku ve Görkem ile 10 numarayı hadi okeyledik diyelim adam akıllı 8 numaramız yok, Flavio geçen yılki en büyük kayıplarımızdan.

Santrafora hiç isim geçmiyor, oraya muhtemelen bir menajer itelemesi olacak.

Kale, sol bek ve sağ bek işi sıkıntı yalnız, sezon için de daha da net hissedicez bu bölgelerdeki sıkıntıyı.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - bulancak28 - 05-09-2022

(05-09-2022, 22:15)genoa28 Wrote: Kale, sol bek ve sağ bek işi sıkıntı yalnız, sezon için de daha da net hissedicez bu bölgelerdeki sıkıntıyı.

Hiç sorma. Onurcan yine bir şekilde idare edebilir diye düşünüyorum, ama Hayrullah ve Alper ile nasıl geçecek koca devre merak içindeyim. İnşallah Talha Ülvan falan bir şekilde iyi çıkar.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - Mandaklı - 05-09-2022

(05-09-2022, 17:56)Mandaklı Wrote: Durumu özetlersek, gündemde olan futbolcuları şu şekilde sıralayabiliriz:

1. Faustin Senghor (stoper)
2. Jorman Campuzano (ön libero)
3. Görkem Sağlam (oyun kurucu)
4. Brandley Kuwas (açık ve oyun kurucu)

Ayrıca son zamanlarda (son 8-10 günde)  Khadim Rassoul (3 ve 5), Ajdin Hasic (7), Jown Cardona (11) ve Quique González(9) adları da basında zikredildi.

Yukarıda bahsettiğim futbolcular içerisinden Faustin Senghor(niçin alındı anlamadım!) ve Görkem Sağlam alındığına göre, bu takımın kalitesini olduça artıracak olan Jorman Campuzano ve Brandley Kuwas'ın da bir an önce takıma kazandırılması için gereken fedakarlığın yapılmasını bekliyoruz. İlaveten ciddi bir futbol kariyeri olan Paul-Jose Mpoku ile birlikte genç ve fizikli bir santrafor alınabilirse (ki bu saatten sonra ancak eski Başkan Olgun Aydın'ın Adentuji'sini kiralayabiliriz) takım ciddi manada güç kazanır. Bu takdirde bence ideal 11:

ONURCAN- HAYRULLAH, SERGEN, PEREZ, ALPER- J.CAMPUZANO, MPOKU- KUWAS, GÖRKEM, SERGİO- ADENTUJİ(?)

şeklinde olacaktır.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - celebi980 - 06-09-2022

Giresunspor yönetimi kaleci konusunda bir arayış içinde değil anlaşılan. Onurcan ağırbaşlı iyi bir görüntü çiziyor takımda mutlaka olması lazım ama ilk onbir için maalesef yetersiz.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - semiko - 06-09-2022

Boca'dan gelen eleman yeni gelen oyuncularla takipleşiyor demek ki bir ortam olduki tanışıldı Smile
takımı yine en sonda kuruyoruz anasını satıyım .
inşallah aralarından sankhare doukara falan çıkmaz yoksan baya kanser oluruz. onları kapatan adamlar vardı bu sefer böyle olmaz ama .
bu senghor büyük ihtimal perez veya arias olası durumda sol beke geçerse o nedenle alındı.
ama sorarım senin elinde yerli sergen , 5 milyon verdiğin kadir var .
neden yabancı takviyesi .
yada alt yapıdan barış var
10 numarada çok şişti. doğancan savicevic görkem .
savicevic cidden gereksizdi .
kale durumuna gelirsek bence onurcan maçların hepsine aynı şekilde adapte olamıyor.
onun aşılabileceğini düşünüyorum .
bu arada üstte renktaş kadroyu yazmış ama ben sainz ı kesmem sergio yu keserim. bu sezon kötü başladı sergio. geçen sezonda öyle idi . umarım düzelir.

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - kty28 - 06-09-2022

Bu transferler ile ligde kalıp kalmayacağız devre arası sonrası oyuncuların birer birer ayrılıp ayrılmamasına bağlı. Bunun gerçekleşmemesi için devre arasında oyuncu satışı olacağını düşünüyorum.
Yok eğer Geçen seneki yaprak dökümü olursa seneye 1.lig havası çekeriz ciğerlerimize.
Ben o kadar para verip aldığımız genç oyuncuların ligde kalmayı garantilediğimiz son 8 hafta içerisinde ve her maçın son 15 dakikasında göreceğimizi düşünüyorum. Özellikle Doğan Can Davas ve Murat Akpınar maçın son bölümünde rakip oyuncular yorgun iken güzel kombinasyonlar yapabilirler bunu 1 maçta gördük.
Son olarak kağıt üzerinde beklenen transferler gelince 20M kağıt üstü takım kalitesine ulaşmış oluyoruz. Bu da 6 büyükler hariç diğer takımlarla doğru plan yapıldığında her birisinden galibiyet alınabileceği anlamına geliyor (tabii ki kağıt üzerinde)