STSL 10.Hafta | Gaziantep FK 1-1 Giresunspor | 23 Ekim 2021 C.tesi | 16:00
25-10-2021, 16:45, (This post was last modified: 25-10-2021, 20:39 by semiko.)
RE: STSL 10.Hafta | Gaziantep FK - Giresunspor | 23 Ekim 2021 C.tesi | 16:00
kaleci olarak süperlig standartlarında bir kalecimiz var. ha 2 puan gider bugün yarın sana 3 puan aldırır bilemezsin.
okan yerine onurcan da olsa aynı hatadan gol yenebilirdi tipik türk kalecisi çıkışı çünkü ..

maçı arada izledim golü canlı gördüm sadece . gol direkt olarak aziz behich e yazar.(attığımız gol için özverili ile attırdı) şu kadro en az 10 gün önce başlasaydı bugün bunları konuşmuyorduk ..

hocanın doukara sevdası nedir ne değildir bilmiyorum ..
ileri uç olarak oynattığın adam sahte forvet olarak oynuyor ..
ha sen ingiltere gibi sahte forvetli kadro kuruyorum dersen lafım olmaz. ancak ilerde top tutan indiren basan bir forvetle başlamamak bence ilk etapta saçmalık. balde çok verimli olmayabilir hocanın gözünde ancak istek arzu önde basma top indirme rahatsız etme hepsi var . onunla başla sonradan al doukarayı . eskisi gibi 3 değişiklik hakkı yok artık. 5 tane var kullanmıyorsun bile bazen ...
ama şunu diyorum şu orta sahaya nalepa giderdi. flavio traore nalepa orta sahası bu takıma çok iş yaptırırdı . nalepa ileri çıkan faul aldıran duran top kullanan bir orta sahaydı . böyle bir adamı boştan yere kaybettik bence..
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 10.Hafta | Gaziantep FK - Giresunspor | 23 Ekim 2021 C.tesi | 16:00 - by semiko - 25-10-2021, 16:45

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)