22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
17-02-2018, 16:05, (This post was last modified: 17-02-2018, 16:07 by Çotanax.)
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
Muhammed reis yuhalanarak oyundan çıktı yılmaz hocada dayanamadı bu çöpe. Şerefsizler takımın parasını nasıl çarçur etmişler.
Bu arada penaltıdan yedik.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
17-02-2018, 16:07,
yedik penaltıdan.

dk 35
Reply
17-02-2018, 16:22,
Arkadaşlar bu oyunla bizim ligde yenebilecegimiz takım var mı?  Bence yok birde burda şampiyon oluncak laga lugasi yapan bir kaç kişi var gitsinler önce şampiyon olmak için bir takımın neler yapması gerektiğini öğrensinler. Biz buraya doğruları yazınca da kimsenin zoruna gitmesin bu saatten sonra. Düşmüş takımı yenemiyorsan daha konuşmayacaksın.
Reply
17-02-2018, 16:23,
Bizim takım sadece top çeviriyor. Herhangi bir atak organizasyonu yok. Denizli oynaması gerektiği gibi oynuyor. Bizim için isleri değiştirecek göbekten içeriye girecek verkaç yapacak ara pas atacak 10 numara eksikliği o kadar çok hissediliyorki. Avaz avaz bağırdık bir on numara birde forvet diye. Bu ikisi olmadan at bakalım gol, al bakalım galibiyet. Denizli gibi boş bir takıma karşı bile çok aciz top oynuyoruz. Sanki devre arası bu takım nasıl sabote edilir diye birileri düşünmüş ve bunu uygulamış. Bunun açıklaması olamaz.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
17-02-2018, 16:27,
Beyler daha önümüzde 12 maç ve 36 puan var. ben yılmaz vural gelince daha çok inandım. şimdi 2 şaklabanlık yapar rakip oyuncular ona gülerken bizde golü atmışız. bu takım nu oyunla başka türlü gol atamaz.
Reply
17-02-2018, 16:30,
yayın linki var mı
Reply
17-02-2018, 16:30,
Eskişehir maçını bir kenara bırakıyorum.
Değerlendirmemi sadece bu maça göre yapıyorum, kısaca Metin Diyadin Dönemi vs Yılmaz Vural Dönemi yapayım elimden geldiğince.
Maç sonu düzeltme veya eklemeleri yaparım..

Artıları:
-Diyadin dönemine göre daha hırslıyız.
-Diyadin dönemine göre daha fazla koşuyoruz.
-İlk 5-8 dk arası çok güzel başladık, böyle gidersek yakarız dedim ama olmadı maalesef

Eksileri:
-Daha fazla koşuyoruz ama daha fazla koşmanın da adabı var. Mahalle maçı gibi top kimdeyse hurraaa diye 3 kişi basmaya gerek yok. Bunu belli zamanlar, yeri geldiğinde "şok pres" olarak uygulamalıyız.
-Bana ayrıca daha acemice gibi geldi takım.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-02-2018, 16:35,
Beyler belki sayıp söveceksiniz ama ben şahsen Recep'i 8'e çeker 10 numarada Fatih'i oynatırım. Fatih'e çok sövüyoruz ama Fatih'in oynadığı maçlarda pozisyona giriyoruz. Vallahi çaresizlik artık.
Reply
17-02-2018, 16:46,
2 mi oldu?
Reply
17-02-2018, 16:48,
bu takımdan bir cacık olmaz. hocayı boşuna değiştirdiler. ara transfer yaptılar. hala eski adamlar ile devam ediyoruz. küme düşecek 2 takım belli. herhalde 3.takım biz olmayız.
Dereli'li
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)