32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
23-04-2021, 00:52,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
Şu Altınordu maçı hayırlısıyla bir bitse artık. Tüm olumsuzluklar bizi bulmaya başladı sergio sakat Sergen cezalı dört futbolcu sarı kart sınırında vs vs. Çabuk dağılıyoruz ve gaza geliyoruz ayarımız yok. Golü yiyince afallıyoruz bu sene yanılmıyorsam sadece keçi maçında geriden gelip maç alabildik. Gol yiyince dünyamız kararıyor geri dönemiyoruz saçmalayıp golleri ard arda yiyip sarı kırmızı vsvs peşinden geliyor. Futbol öyle bir oyunki iki dakikada yenik durumdan galip duruma geçebiliyorsun. Bu hafta çok eksiğiz ama bahanesi yok çıkıp herkes her zamankinden iki kat fazla koşup bu maçı  almak zorundayız. Birde topu alan lütfen ileri sürsün arkadaş geri dönmeyin rakip eksiltmeye bakın rakip eksiltmeden boş alan kolay bulunmuyor bunu bizde sergio yapabiliyordu oda yok bu hafta hayırlısı diyelim artık.
Reply
23-04-2021, 14:00,
İlk kez bir maç vakti hemen gelmiyor sonu hayır olsun
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
23-04-2021, 14:52,
İsmail Hoca'nın testi pozitif çıkmış. Geçmiş olsun.
Reply
23-04-2021, 17:18,
(23-04-2021, 00:52)sy200028 Wrote:  Golü yiyince afallıyoruz bu sene yanılmıyorsam sadece keçi maçında geriden gelip maç alabildik. -

İlk devre Bursa ve Bolu maçlarını da geriden gelip aldık ama ligin daha başıydı. Altay maçında da 1-0'dan sonra çok güzel reaksiyon vermiştik aslında ama çok çabuk 2'yi yedik.
Reply
23-04-2021, 21:30,
İsmail hocadan başka sirayet eden kimse yoktur inşAllah
Reply
23-04-2021, 21:58,
(23-04-2021, 17:18)bulancak28 Wrote:
(23-04-2021, 00:52)sy200028 Wrote:  Golü yiyince afallıyoruz bu sene yanılmıyorsam sadece keçi maçında geriden gelip maç alabildik. -

İlk devre Bursa ve Bolu maçlarını da geriden gelip aldık ama ligin daha başıydı. Altay maçında da 1-0'dan sonra çok güzel reaksiyon vermiştik aslında ama çok çabuk 2'yi yedik.

o maçta en en bariz hakem kıyımı yaşadığımız maçlardan biridir. hele 1-1 iken adeta voleybol gibi elle çıkardığı topa penaltıyı verse sittin sene çıkaramazdı altay. bir pozisyon koca bir sezonun dönüm noktası oldu adeta. altayı yarışa ortak etti, bizim seriyi bozup tm motivasyonu bozdu vs dağıldık adeta.
Reply
23-04-2021, 22:21,
Bu maçı alırsak yüzde 99.9 sampiyonuz. Akhisara ilgili haberleri okudum. Takımı düşürüp büyük vurgun yapacaklar karabük gibi. O yüzden o maça 3 puanı yazıyorum. 6 puanı alan takım tuzlaya da yenilmez heralde.
Reply
24-04-2021, 08:23,
kaç gündür foruma giriyorum kimse yok piyasada millet neredesiniz Big Grin kimse birşeyler karalamıyor. yahu benim günlerim böyle geçiyordu. her gün iş yerinden foruma bakar mı bir insan Big Grin
Reply
24-04-2021, 08:32,
(24-04-2021, 08:23)semiko Wrote: kaç gündür foruma giriyorum kimse yok piyasada millet neredesiniz Big Grin kimse birşeyler karalamıyor. yahu benim günlerim böyle geçiyordu. her gün iş yerinden foruma bakar mı bir insan Big Grin

Kardeşim okuyup okuyup strese giriyorum elim varmıyor inan birseyler yazmaya düşün o derece stresliyim yine maçla ilgili yazmicam ama alırsak bu iş biter
Genç Çotanaklar

Reply
24-04-2021, 10:15,
Bu maçı alırsak yüzde 99 çıktık diyebiliriz. Yarın Adanademir takılacak gibi bir his var içimde umarım gerçekleşir. Her şey Altınordunun göstereceği reaksiyona bağlı maçı isterlerse çok zorlanıruz. Ama saldım çayıra mevlam fatura modunda çıkarlara kazanırız. Birde bizim takımda kas adale sakatlığı moda oldu. Nasıl bir antreman uygulanıyor merak ediyorum gerçi sene başından beri aynı futbolcular yoruldular tabikide.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 14 Guest(s)