06-08-2017, 00:15,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Bozbağın en sevmediğim huyu hatasını kabul etmemesi,şimdide demişki biz transferde geç kalmadık sezon diğer senelere göre erken başladı transfer yasağı olan takımlar fazla para vererek oyuncularla devam etmiş(burda eskişehirden bahsediyor),sözleşmesi sona eren oyuncuda azalmış mış...
Bütçeyi 20 milyon açıklamış bir kulüp başkanı transfer yasağı olan takımlardan çok para veremedik itirafını yapıp kendini bu kadar düşürebilirmi ? Hani herşey planlı işliyordu bu nasıl bir savunmadır kafayı yememek elde değil resmen yalan üzerine kurulmuş bir camia olduk çıktık,rakiplerimizin de maskarası olduk.
|
|
06-08-2017, 00:17,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Bugün ki açıklama da sıvama bölümü.Şu an sıvıyor.Biz geç kalmamışız sezon erken başlamış.Fiyatlar yüksekmiş.Bir hafta sonra lig başlayacak.Kimsenin erken davrandığı yok.Sen beceriksizsin.
Galatasaray'da Dursun Özbek, Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım.Ülkenin çok taraftara sahip iki kulübü.Bu isimler yüzünden futboldan soğudu.Takımlarını yalnız bıraktı.Kimisi aldı eline çakmağı kombinesini yaktı, kimisi stadyumun kapısından geçmedi, tribünü boş bıraktı.Örnek olsun diye yazıyorum.Birkaç kere daha yazmıştım YALNIZLAŞIYOR takım.
@chotanax 35 yaşında çoluk çocuk sahibi abimiz.Veryansın ediyor 2 gündür.Takımına sırt dönüp gitmeyecek belki ama huylanmış bir kere.Bende 30'un da olan bir adamım.Transfer yapmayacağız.Gelen para ile borcumuzu bitireceğiz denildiği günden bu yana ayar oluyorum.Belediye maçı öncesi hesap göreceğiz deyip yenildikten sonra da ipleri hepten kopardım.Asla güvenmediğimi de belirtmiştim.@Sokakbaşımeyhane ne güzel belirtmiş; ''ulan tff 8 milyon verdi sizin bütün yaptiginiz transfer 5 milyonu geçmez.. yazıklar olsun''.Kafa basıyor tabi.Bizim gibi aptal değil.Helal olsun diyorum.Sokmakla kalmamış gezdirmiş adeta içlerinde.
Kimse Aziz Yıldırım'a tesis yaptın, olsun varsın başarısız olalım, gel s.ç ağzımıza demiyor.İstifa et diyor.Kimse Dursun Özbek'e borç ödedin gel s.ç ağzımıza demiyor, s.kt.r git diyor.
Her ne kadar Giresun şehri bir dirhem bir çekirdek olsa da bunları hak etmiyor.Zaten sıkışmış, dar ve sığ bir şehirde yaşıyoruz, bunalmışız.Bir Giresunspor'umuz var.Kandırmayın insanları.Alay etmeyin.
Sezon sonu şampiyon olursak ki inşallah oluruz o zaman da bunları yazdığım için bende kendi ağzıma s.çayım.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
06-08-2017, 00:27,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Renktaşlarım bence Bozbağa gereken tepki verilmedikçe biz burda boşa yazar çizeriz, ama bu tepkiyi arkasındaki iktidar mensupları mı verecek, beleşci taraftar topluluğumu verecek, yoksa yancı basın mı verecek o noktada tıkanıyorum.
|
|
06-08-2017, 00:33,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Aklıma geldi.
Sezon bitiminde Atatürk stadyumunun zemini değişecekti.Ne oldu o iş ?
Sezon sonu şimdi herkes zemin değiştiriyor diye çim fiyatları mı yükseldi ne oldu ?
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
06-08-2017, 00:41,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
zuahahahhaha
benim için zirvedir bu açıklama. Bozbağ'nın bir çok demecine alışığız ama bu hepsini solladı. Soda açıklaması birincilikteydi ama bu daha fenaymış
"biz geç kalmadık sezon erken başladı" spor tarihinin en muhteşem açıklamalarından biri
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
06-08-2017, 00:48,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Sanırsın 40 gün erken başladı hepi topu 1 hafta erken başladı Monako. Bu senin planlamanın olmadığını gösterir.
|
|
06-08-2017, 00:52,
|
|
stantheman05
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
Burda 60 defa yazdım Atabey Çiçek'i alalım,genç oyuncu çok iyi forvet Muriqi gibi satarız diye. Medipol Başakşehir almış adamı. Uçup gidecek bakın görürüz. Süper forvetti.
|
|
06-08-2017, 01:21,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
(06-08-2017, 00:17)mvsr Wrote: Sezon sonu şampiyon olursak ki inşallah oluruz o zaman da bunları yazdığım için bende kendi ağzıma s.çayım.
o iş öyle değil işte. şampiyon olursak (ki hepimizin temennisi o yönde) hiç bu dediklerin için pişman olmana gerek yok.
hiçbirimiz farkında değiliz veya unuttuk ama başkan göreve geldiği günden beri şu anki şikayetçi olduğumuz huyu sonucu en büyük hatasını ilginçtir ki şampiyon olduğumuz sezon yaptı.
devre arası kaleci harunu sat, yakup ramazan zorlu adlı forvet görünümlü güreşçiyi yolla, bir tane adam alma, kalede bir tek eray çalışkan, forvette sadece ergün çakırla ikinci yarıya devam et. o sezon şampiyon olduysak tamam eyvallah başkanın tabi ki faydası var ama esas sebep o yakalanan sinerji ve yaradanın yürü ya kulum demesidir. eray bir sakatlansaydı üç - dört hafta nasıl olacaktı o iş? kariyer rekorunu kıran, kapasitesinin %200 üstüne çıkan ergün çakıra bir şey olsaydı? bütün bir ikinci devre mavi karadenizden maçları izlediğim kadar aman erayla ergüne birşey olmasın diye tv başından dua ettim.
sonuç: başkanın affedilmemesi gereken en büyük hatası ne kadar tezat olsa da şampiyonluk yaşattığı senedir. o sene bizi şampiyon yaptı diye yaptığım eleştirileri yutacak değilim, sene sonu şampiyon olursak sen de yutma bu sözlerini.
inşallah şampiyon oluruz da sana bana hepimize büyük bir kapak olur.
bakın işte durum bu; iyice sıyırdık, bir dediğim bir dediğimi tutmuyor
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
06-08-2017, 14:45,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Neyse beyler belli ki transfer falan yok yine geçen seneki senaryo tekrar edecek. Konu dışı bişey olacak da ben giresunsporgazete'ye girince telefonunuzda 7 adet virüs var diyor. Sizde de oluyor mu böyle bişi? Telefon iPhone 6.
|
|
|