2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
06-08-2017, 00:17,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Bugün ki açıklama da sıvama bölümü.Şu an sıvıyor.Biz geç kalmamışız sezon erken başlamış.Fiyatlar yüksekmiş.Bir hafta sonra lig başlayacak.Kimsenin erken davrandığı yok.Sen beceriksizsin.

Galatasaray'da Dursun Özbek, Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım.Ülkenin çok taraftara sahip iki kulübü.Bu isimler yüzünden futboldan soğudu.Takımlarını yalnız bıraktı.Kimisi aldı eline çakmağı kombinesini yaktı, kimisi stadyumun kapısından geçmedi, tribünü boş bıraktı.Örnek olsun diye yazıyorum.Birkaç kere daha yazmıştım YALNIZLAŞIYOR takım.

@chotanax 35 yaşında çoluk çocuk sahibi abimiz.Veryansın ediyor 2 gündür.Takımına sırt dönüp gitmeyecek belki ama huylanmış bir kere.Bende 30'un da olan bir adamım.Transfer yapmayacağız.Gelen para ile borcumuzu bitireceğiz denildiği günden bu yana ayar oluyorum.Belediye maçı öncesi hesap göreceğiz deyip yenildikten sonra da ipleri hepten kopardım.Asla güvenmediğimi de belirtmiştim.@Sokakbaşımeyhane ne güzel belirtmiş; ''ulan tff 8 milyon verdi sizin bütün yaptiginiz transfer 5 milyonu geçmez.. yazıklar olsun''.Kafa basıyor tabi.Bizim gibi aptal değil.Helal olsun diyorum.Sokmakla kalmamış gezdirmiş adeta içlerinde.

Kimse Aziz Yıldırım'a tesis yaptın, olsun varsın başarısız olalım, gel s.ç ağzımıza demiyor.İstifa et diyor.Kimse Dursun Özbek'e borç ödedin gel s.ç ağzımıza demiyor, s.kt.r git diyor.
Her ne kadar Giresun şehri bir dirhem bir çekirdek olsa da bunları hak etmiyor.Zaten sıkışmış, dar ve sığ bir şehirde yaşıyoruz, bunalmışız.Bir Giresunspor'umuz var.Kandırmayın insanları.Alay etmeyin.

Sezon sonu şampiyon olursak ki inşallah oluruz o zaman da bunları yazdığım için bende kendi ağzıma s.çayım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by Besli28 - 18-07-2017, 13:13
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler - by mvsr - 06-08-2017, 00:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)