03-01-2023, 21:09,
(This post was last modified: 03-01-2023, 21:09 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
700 deplasman bileti satılmış
maç saatine kadar 1000 olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
03-01-2023, 22:35,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:000
(03-01-2023, 17:50)sy200028 Wrote: Trabzon ile Giresun arasında Ali Şükrü Paşa'nın öldürülmesinden beri bir soğukluk var. Giresun Süper Lige çıkana kadar da birbirimize hep soğuk davrandık...Ama son dönemlerde bazen Facebook da gözüme çarpıyor. Trabzon sayfaları Giresunspor için güzel dileklerde bulunuyorlar. Merak ettiğim bu yumuşama Giresunspor maçtan galip gelirse ne durumda olacak.
Maça gelirsek alınacak her puan işimizi görür hatta ekstra yıldızlı puan gözüyle bakarım...Trabzon'u Fener galibyetinin serhoşluğu ile Karagümrük iyi yakaladı ve ödülünü aldı. bizim açımızdan iyi olmadı bu maça daha istekli ve konsantre çıkacaklardır diye düşünüyorum zira ikinci bir puan kaybı yaşamak istemeyeceklerdir.
Abi anladığım kadarıyla twitter kullanmıyorsun. Öyleyse ben sana özetleyim yenersek ne olacağını.. Mesela geçen sene 1-1 berabere kaldık diye her hafta gelip kümeye diye kin kusmaktan geri durmadılar. Her yediğimiz golde mutluluk salyaları ile "yeaa tüm enerjinizi bize harcadınız şimdi X takımına yatın bakalım beter olun kümeye..." diye sezonu bitirdiler. Sezon öncesi kazara bir oyuncuları ile ismimiz anılsa aman sakın bunlara oyuncu vermeyin bizim kardeşimiz istanbulspor falan filan.. Bu sene GS vs FB yi deplasmanda yenince tekrar dostluk mesajları yağdırmaya başladılar. Oysa onların maç tamamen bizim yarı sahada oynanmış ama gerizekalı forvetleri gol atmayı becerememişti. Hakem bunlara kıyak olsun diye kaçan penaltıyı VAR da izliyor belki birşeyler bulurum diye. İlahi adalet işte duraklama anlarında 2 penaltı birden kaçırdılar. Oysa yattı dedikleri FB maçımızda ise daha maçın ilk pozisyonunda golü bulmuş ve birçok pozisyondan faydalanamadık. Halbuki Kendi kiralık oyuncuları Diabate katletmişti Fener maçını da. Velhasıl, olurda inşallah kazanırsak nasıl döneceklerini var sen hesap et. Kaypaklıkta çağ kapatıp çağ açtı i...neler. Hele bugün trolün biri de vay efendim 2011 de bunlara destek veren pankart açmamışız diye sataşıyor  Nasıl bir kafa yaşıyorsa artık..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Var kayıtları bomba harbiden. Nöbetteyim, Beşiktaş maçındakini henüz izleyemedim, GS maçındakinin ise bir kısmını dinleyebildim. Tam tamına tahmin ettiğim şekilde yürüyor işler. Hiç hesapta olmayan bir gol ve adamlar yana döne iptal edecek sebep arıyorlar. Ofsaytımsı bişey var gibi şu açıdan bakalım. Yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" diğer açıya bakalım bari. Hay "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" burdan da çıkmadı kanka biz bişey bulamadık en iyisi kendin izle de salla bişeyler diye hakem çağırmışlar. Tıpkı bizim bu seneki Beşiktaş ve geçen sezon 2. haftadaki Kasımpaşa maçlarında sebepsiz keyfi iptal edilen gollerimiz gibi. O değil öyle fena b.ka battılar ki artık bunu telafi etmek için Sivasa 1-2 maç hediye etmek zorundalar gazını almak için. Malesef Türkiye liglerinde işler böyle yürüyor.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ümraniye Hatay maçı müthiş oldu. Kim kazansa 3 puandan çok fazla anlamı olacaktı. Hatay zaten çok tehlikeli takım, BJK bile yendiler. Ümraniye de hazır skora yansıtamıyorlar derken 2 haftada 6 puan onları da havaya sokardı. Antalya da korkuttu ama çok şükür çevirdi Fener.
|
|
04-01-2023, 10:57,
(This post was last modified: 04-01-2023, 10:57 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:00
İlk Trabzon deplasmanım olacak 4 kişiyle gideceğiz umarım ayağımız uğurlu gelir maç saatine kadar inşallah 2061 biletin tamamı satılır güzel bir atmosfer oluştururuz
|
|
04-01-2023, 11:09,
(This post was last modified: 04-01-2023, 11:09 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Var kayıtlarını dinlemek gerçekten keyifli ama yanlış yaptılar. Ya sene başından bu yana bütün Var kayıtlarını yayınlarsın hafta hafta ya da hiç yayınlamazsın. Hata olduda yayınladık falan, hayır. Var müdahalesinin %100 doğru olduğu kayıtlar dahi yayınlanmalı. Seçmece olmaz.
Beşiktaş maçındaki ofsayt pozisyonunu merak etmeyen var mı ? Ne dediler vs.
|
|
04-01-2023, 11:45,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
VAR kayıtları açıklanmasının normalde geri dönüşü olmayan yola sokması lazım TFF'yi.
Mesela bizim Beşiktaş maçındaki ofsayt pozisyonu? Ya da yarın Trabzon karşısında haksızlığa uğrarsak onun kayıtları? Açıklarlar mı? Tabi ki hayır. Çünkü bu şekilde her maçta açıklansa bundan 2 hafta sonra hakem kalmaz piyasada. Dün Antalya VAR kayıtları talebinde bulundu. Hiçbir etkisi olmayacaktır. Büyüklerden (!) birisi ama ağladığında hemen kayıtlar açıklanacak, hakemler açığa alınacak. Anadolu takımlarına olan oluyor yine. Bazen hatta keşke Anadolu takımları olarak toplu ligden çekilsek, bunlar kendi başlarına oynasalar diyorum.
|
|
04-01-2023, 13:01,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
hiç sevmem özgüç türkalp i bize hep ters ve soğuktur.
kayıtlarda hakemi ofsayt olduğuna inandırıyorlar sonra kendi aralarında ee çizgiyi nasıl çekicez diyorlar. lan madem bu çizgi ayarlanabilirdi bizim bjk maçında gol yalan oldu .
artık kimse masum değil.
öyle yada böyle ligde kalmamız gerekir.
ben de dün beraberlik istiyordum öyle bir boktan maçtı ki herkes salmış sanki iddaaları yok gibiydi .
tam da istediğimiz gibi oldu buradan alacağımız beraberlik bizim ihya eder. ama asıl maç ümraniye maçı bu maç mağlubiyet diğer maç galibiyet deseler koşulsuz şartsız okey derdim .
|
|
04-01-2023, 14:37,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(04-01-2023, 10:57)cotanak88 Wrote: İlk Trabzon deplasmanım olacak 4 kişiyle gideceğiz umarım ayağımız uğurlu gelir maç saatine kadar inşallah 2061 biletin tamamı satılır güzel bir atmosfer oluştururuz
şuan 750 bilet satılmış
maksimum 1000 olur sanırım
bizim taraftar maç saatine yakın bilet almayı sever ama çok da artmaz sanırım
Kumyalı'nın küsmesi sıkıntı.
Münferit olarak geliyorlardır ama küs olmayan ve güçlü bir kumyalı olsa etkisi çok hissedilir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
04-01-2023, 17:21,
(This post was last modified: 04-01-2023, 17:53 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
haftasonu olsa kesin dolardı..saat sekiz olmasına rağmen 6-da 7 de işten çıkanlar yetişemez..Kumyalının küsme olayıda entereasan..başkan seçildiğinde pozlar veriyorlardı şimdi düşman kardeşler..bende yönetimlerin çoğunu beğenmediğim oldu ama iş Giresunspora gelince küsme olmaz..Sevmeyebilirsin bende sevmiyorum beğenmiyorum takımı desteklersin yönetimi protesto edersin...Bu senden bir şey kaybettirmez..Bu zor zamanlarda takıma küsmek olmaz..yönetimler gelip geçici unutulur gider ...Tarih notlarını verir..Bize düşen takıma destek olmaktır..
Derelili çotanak
|
|
04-01-2023, 18:14,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(04-01-2023, 11:45)bulancak28 Wrote: VAR kayıtları açıklanmasının normalde geri dönüşü olmayan yola sokması lazım TFF'yi.
Mesela bizim Beşiktaş maçındaki ofsayt pozisyonu? Ya da yarın Trabzon karşısında haksızlığa uğrarsak onun kayıtları? Açıklarlar mı? Tabi ki hayır. Çünkü bu şekilde her maçta açıklansa bundan 2 hafta sonra hakem kalmaz piyasada. Dün Antalya VAR kayıtları talebinde bulundu. Hiçbir etkisi olmayacaktır. Büyüklerden (!) birisi ama ağladığında hemen kayıtlar açıklanacak, hakemler açığa alınacak. Anadolu takımlarına olan oluyor yine. Bazen hatta keşke Anadolu takımları olarak toplu ligden çekilsek, bunlar kendi başlarına oynasalar diyorum.
Öyle oldu zaten. Sivas maçında öyle bir skandal yaşandı ki, aşırı göze battı yaptıkları eyyamlar. Sonra biraz kırp biraz montajla en uygun halini yayınlamak zorunda kaldılar. Ve bundan sonra herkes orta sahadaki sıradan bir faul pozisyonu için bile VAR kayıtları isteyecek. Antalya'nın bariz ofsayt pozisyonu için bile diğer 3 takım lobi çalışmalarına başladılar hemen. Hadi bunu yayınladık ama bundan sonra yayınlamayız diyemezler. Birini yayınlayıp diğerini yayınlamamazlıkta edemezsin. Artık bu iş iki ucu b.klu değnek olayına döndü. Ama kendileri etti kendileri buldu. Öyle alışmışlarki bariz eyyam yapmaya. İş artık haksız karar vermeyi de geçti, tertemiz golde nasıl bişey buluruz diye arayıp duruyorlar. Oysa O maçı izlemedim Giresun maçındaydım.. Ama bence çok gereksiz yere kasmışlar, Geride yeterince süre vardı GS tekrar öne geçmesi için. Sivasta hangi takımlar kazandı, GS mi bir gol daha atamayacaktı? Nasıl panikledilerse artık mantık sınırlarının dışına çıkmışlar.
Gelelim son cümleye. Çok büyük hayal. Türkiye'de organize hareket etmek diye bişey olmaz. Üstelik tüm Anadolu klüpleri aynı zamanda büyüklerden birinin arkabahçesi gibi takılırken imkansız. Her klüpte Ya başkan ya yöneticiler büyük takımlardan birinin taraftarı hatta daha ötesi kongre üyesi falan. Bu adamlardan nasıl bir dik duruş bekliyorsun ki büyüklere karşı takımın hakkını savunsun? Hadi onu geçtim yeni nesil yerli hocaların hepsi eski futbolcusu olduğu takımla anılmak istiyorlar ısrarla. En güzel örneği Rıza mesela. Yıllardır önemli klüplerde hocalık yapıyor ama asla profesyonel olamadı. Hala aklı fikri Beşiktaş'ta. En nefret ettiğim hoca tipi yani. Bırak işte kardeşim ekmek yediğin kaba pislemeyi, Beşiktaş çalıştıracak kapasiten yok işte daha ne kasıyorsun. Unut ve takımına odaklan. (Neden tek bir isim verdim? Vakti zamanında Eskişehir çalıştırırken Beşiktaşa 2-0 dan maçı zorla verdiğine bizzat tribünde şahit olmuştum. Oyüzden Aklıma gelen ilk örnek budur). Hadi hocayı da geçelim. Yahu o ilin halkı zaten büyük takımları tutuyor. Taraftarı ile bilinen Sakarya Bursa vs dahi bu şekilde. Giresun gibi illeri zaten saymaya gerek yok. Bu şartlarda hangi Anadolu klübü büyük takımlara karşı kendi hakkını savunmaya kalksın? Beşiktaş maçında son dk iptal edilen golümüze benim içim giderken yönetim ne derece umrundaydı mesela? En fazla yönetim içindeki FB ve GS liler kızmıştır..
|
|
04-01-2023, 21:08,
(This post was last modified: 04-01-2023, 21:09 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
RE: STSL 17.Hafta | Trabzonspor - Giresunsporumuz | 05 Ocak 2023 Perşembe | 20:000
(03-01-2023, 22:35)kerasus Wrote: (03-01-2023, 17:50)sy200028 Wrote: Trabzon ile Giresun arasında Ali Şükrü Paşa'nın öldürülmesinden beri bir soğukluk var. Giresun Süper Lige çıkana kadar da birbirimize hep soğuk davrandık...Ama son dönemlerde bazen Facebook da gözüme çarpıyor. Trabzon sayfaları Giresunspor için güzel dileklerde bulunuyorlar. Merak ettiğim bu yumuşama Giresunspor maçtan galip gelirse ne durumda olacak.
Maça gelirsek alınacak her puan işimizi görür hatta ekstra yıldızlı puan gözüyle bakarım...Trabzon'u Fener galibyetinin serhoşluğu ile Karagümrük iyi yakaladı ve ödülünü aldı. bizim açımızdan iyi olmadı bu maça daha istekli ve konsantre çıkacaklardır diye düşünüyorum zira ikinci bir puan kaybı yaşamak istemeyeceklerdir.
Abi anladığım kadarıyla twitter kullanmıyorsun. Öyleyse ben sana özetleyim yenersek ne olacağını.. Mesela geçen sene 1-1 berabere kaldık diye her hafta gelip kümeye diye kin kusmaktan geri durmadılar. Her yediğimiz golde mutluluk salyaları ile "yeaa tüm enerjinizi bize harcadınız şimdi X takımına yatın bakalım beter olun kümeye..." diye sezonu bitirdiler. Sezon öncesi kazara bir oyuncuları ile ismimiz anılsa aman sakın bunlara oyuncu vermeyin bizim kardeşimiz istanbulspor falan filan.. Bu sene GS vs FB yi deplasmanda yenince tekrar dostluk mesajları yağdırmaya başladılar. Oysa onların maç tamamen bizim yarı sahada oynanmış ama gerizekalı forvetleri gol atmayı becerememişti. Hakem bunlara kıyak olsun diye kaçan penaltıyı VAR da izliyor belki birşeyler bulurum diye. İlahi adalet işte duraklama anlarında 2 penaltı birden kaçırdılar. Oysa yattı dedikleri FB maçımızda ise daha maçın ilk pozisyonunda golü bulmuş ve birçok pozisyondan faydalanamadık. Halbuki Kendi kiralık oyuncuları Diabate katletmişti Fener maçını da. Velhasıl, olurda inşallah kazanırsak nasıl döneceklerini var sen hesap et. Kaypaklıkta çağ kapatıp çağ açtı i...neler. Hele bugün trolün biri de vay efendim 2011 de bunlara destek veren pankart açmamışız diye sataşıyor Nasıl bir kafa yaşıyorsa artık..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Var kayıtları bomba harbiden. Nöbetteyim, Beşiktaş maçındakini henüz izleyemedim, GS maçındakinin ise bir kısmını dinleyebildim. Tam tamına tahmin ettiğim şekilde yürüyor işler. Hiç hesapta olmayan bir gol ve adamlar yana döne iptal edecek sebep arıyorlar. Ofsaytımsı bişey var gibi şu açıdan bakalım. Yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" diğer açıya bakalım bari. Hay "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" burdan da çıkmadı kanka biz bişey bulamadık en iyisi kendin izle de salla bişeyler diye hakem çağırmışlar. Tıpkı bizim bu seneki Beşiktaş ve geçen sezon 2. haftadaki Kasımpaşa maçlarında sebepsiz keyfi iptal edilen gollerimiz gibi. O değil öyle fena b.ka battılar ki artık bunu telafi etmek için Sivasa 1-2 maç hediye etmek zorundalar gazını almak için. Malesef Türkiye liglerinde işler böyle yürüyor.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ümraniye Hatay maçı müthiş oldu. Kim kazansa 3 puandan çok fazla anlamı olacaktı. Hatay zaten çok tehlikeli takım, BJK bile yendiler. Ümraniye de hazır skora yansıtamıyorlar derken 2 haftada 6 puan onları da havaya sokardı. Antalya da korkuttu ama çok şükür çevirdi Fener.
Twitter kullanıyorum. Beni zaten kıl eden de kendi kuyruklarına basılmadığı sürece kardeş ayağı ama yenersek, berabere kalırsak bizden kötüsü yok. Facebookda bu ara çok önüme çıkmaya başladı. Dikkat çekmek amacıyla yazdım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
|