(03-01-2023, 17:50)sy200028 Wrote: Trabzon ile Giresun arasında Ali Şükrü Paşa'nın öldürülmesinden beri bir soğukluk var. Giresun Süper Lige çıkana kadar da birbirimize hep soğuk davrandık...Ama son dönemlerde bazen Facebook da gözüme çarpıyor. Trabzon sayfaları Giresunspor için güzel dileklerde bulunuyorlar. Merak ettiğim bu yumuşama Giresunspor maçtan galip gelirse ne durumda olacak.
Maça gelirsek alınacak her puan işimizi görür hatta ekstra yıldızlı puan gözüyle bakarım...Trabzon'u Fener galibyetinin serhoşluğu ile Karagümrük iyi yakaladı ve ödülünü aldı. bizim açımızdan iyi olmadı bu maça daha istekli ve konsantre çıkacaklardır diye düşünüyorum zira ikinci bir puan kaybı yaşamak istemeyeceklerdir.
Abi anladığım kadarıyla twitter kullanmıyorsun. Öyleyse ben sana özetleyim yenersek ne olacağını.. Mesela geçen sene 1-1 berabere kaldık diye her hafta gelip kümeye diye kin kusmaktan geri durmadılar. Her yediğimiz golde mutluluk salyaları ile "yeaa tüm enerjinizi bize harcadınız şimdi X takımına yatın bakalım beter olun kümeye..." diye sezonu bitirdiler. Sezon öncesi kazara bir oyuncuları ile ismimiz anılsa aman sakın bunlara oyuncu vermeyin bizim kardeşimiz istanbulspor falan filan.. Bu sene GS vs FB yi deplasmanda yenince tekrar dostluk mesajları yağdırmaya başladılar. Oysa onların maç tamamen bizim yarı sahada oynanmış ama gerizekalı forvetleri gol atmayı becerememişti. Hakem bunlara kıyak olsun diye kaçan penaltıyı VAR da izliyor belki birşeyler bulurum diye. İlahi adalet işte duraklama anlarında 2 penaltı birden kaçırdılar. Oysa yattı dedikleri FB maçımızda ise daha maçın ilk pozisyonunda golü bulmuş ve birçok pozisyondan faydalanamadık. Halbuki Kendi kiralık oyuncuları Diabate katletmişti Fener maçını da. Velhasıl, olurda inşallah kazanırsak nasıl döneceklerini var sen hesap et. Kaypaklıkta çağ kapatıp çağ açtı i...neler. Hele bugün trolün biri de vay efendim 2011 de bunlara destek veren pankart açmamışız diye sataşıyor

Nasıl bir kafa yaşıyorsa artık..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Var kayıtları bomba harbiden. Nöbetteyim, Beşiktaş maçındakini henüz izleyemedim, GS maçındakinin ise bir kısmını dinleyebildim. Tam tamına tahmin ettiğim şekilde yürüyor işler. Hiç hesapta olmayan bir gol ve adamlar yana döne iptal edecek sebep arıyorlar. Ofsaytımsı bişey var gibi şu açıdan bakalım. Yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" diğer açıya bakalım bari. Hay "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" burdan da çıkmadı kanka biz bişey bulamadık en iyisi kendin izle de salla bişeyler diye hakem çağırmışlar. Tıpkı bizim bu seneki Beşiktaş ve geçen sezon 2. haftadaki Kasımpaşa maçlarında sebepsiz keyfi iptal edilen gollerimiz gibi. O değil öyle fena b.ka battılar ki artık bunu telafi etmek için Sivasa 1-2 maç hediye etmek zorundalar gazını almak için. Malesef Türkiye liglerinde işler böyle yürüyor.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ümraniye Hatay maçı müthiş oldu. Kim kazansa 3 puandan çok fazla anlamı olacaktı. Hatay zaten çok tehlikeli takım, BJK bile yendiler. Ümraniye de hazır skora yansıtamıyorlar derken 2 haftada 6 puan onları da havaya sokardı. Antalya da korkuttu ama çok şükür çevirdi Fener.