32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
18-04-2021, 16:52,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
(18-04-2021, 16:29)chotanax Wrote: Sergio sezonu kapatmış beyler.

Hocam pazartesi MR deniliyordu?
Reply
18-04-2021, 17:03,
ARTIK YÖNETIM KESENIN AGZINI ACACAK OYUNCULARI GALIBIYETE SARTLANDIRACAK OYUNCULARA BU MACTA KESINLIKLE HER OYUNCU KOSACAK SAHANIN HER YERINDE BASMADIK YER BIRAKMAYACAK SERGIO VE SERGENIN YERINE OYNAYAN OYUNCULAR DA BU KULÜP ICIN OYNAYACAKLAR TÜM SEHIR KENETLENECEK ADANA DEMIR MACINI IZLEDIM YEDIGIMIZ GOLLERDE SANKI DEFANS YÜRÜYORDU ADAMLAR A GÖSTERE GÖSTERE TOPA VURDURUYORLARDI HECE 2 CI HOLDE APTAL CA HERKES KALECI DAHIL ADANA LI OYUNCU TOPA NASIL VURACAK DIYE BAKIYORLARDI BIRDE HAKEM HIC PENALTI ILE ALAKASI OLMAYAN PENALTI CALCI SEREFSIZLIK YAPTI BUNLARI UNUTACAKLAR BIRDE MAC GÜNÜ KIMSE ORUC FILAN TUTMAYACAK KALECI TOLGAHAN ORUCLU IDI HERHALDE AKLI TOPDA DEGIL YEMEKTE IDI TOPLARA AVAL AVAL BAKIYORDU
Reply
18-04-2021, 17:12,
(18-04-2021, 16:52)ArmanınPeşinde Wrote:

Td'de yazmış bir renktaş.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
18-04-2021, 17:18,
(18-04-2021, 16:41)bulancak28 Wrote:
(18-04-2021, 16:28)kerasus Wrote: Ayrıca 12 maçlık serinin mimarı Onurcan'ı ilk hatasında üstünü çizmek kimin kararıysa lisansını yırtıp pazarda limon satsın. Tolgahan topa bile dokunamadan daha ilk yarıda 3 yedi. Onurcan'ın hatalı dediğin Ümraniye maçında kaç tane de net kurtarışı vardı oysa.

Abi en basit örneği ilk yarıdaki Ads maçı. Onurcan olmasa kalede 1-3 falan kaybedebileceğimiz maçı adam neredeyse tek başına kurtarıp 12 maçlık seriyi başlattı. Ümraniye maçında hatalı çıktı diye bütün fatura Onur'a yazıldı ki o maçta Sergen ve Sadi de çok çok kötülerdi. Eğer bize yansımayan, altında yatan özel bir sebep yoksa Onurcan'ın kesilmesi bu sezonun en rezalet, en skandal kararıdır ve hatta Giresunspor'a ihanettir, bu kadar net söylüyorum.

Hadi bir karar verdin, inanlık hali herkes hata yapar. Ama daha ilk maçında Bandırma'ya 3 puan hediye etti Tolga. Ortada pozisyon bile yokken gol yedi. o maça 3 saymış olsak şuan Altınordu'yu yendik mi iş bitiyordu. Ama onu görmezden gelip verdiği hatalı kararın arkasından durmak Giresunspor'a ihanettir. ADS ilk yarıdaki kadar pozisyona girmeden 3 attı çekti fişi. Ama geldiği her top gol oldu Tolga sayesinde.
Reply
18-04-2021, 17:21,
(18-04-2021, 17:12)chotanax Wrote:
(18-04-2021, 16:52)ArmanınPeşinde Wrote:

Td'de yazmış bir renktaş.

Bende diyorum millet nerede. Ne ara açtınız başlığı. Td de ben yazdım. Bende Twitter da gördüm.
Reply
18-04-2021, 17:23,
Altınordu Akhisar maçına bakıyorum bilmesek 2 denk takımın maçı deriz. İnşallah böyle biter hem AO hem Akhisar rahatlar.
Reply
18-04-2021, 17:29,
Beyler hoca Tolgahancı. Sanırım Sivas'tan eski öğrencisi hem de sessiz-lobisi güçsüz bir futbolcuyu kesmekle, papaz bir topçuyu kesmek bir değil. Hoca bundan korkuyor. Birçok örneği var CHB, Eren, Tolga kesilemiyor, oyundan çıkartılmıyor. Daha sessiz ve papaz olmayan topçulara ise her şeyi yapıyor. Örneğin; Milinkovic, Traore, Himmet, Onurcan, Erolcan, Nalepa vs.

Tolgahan sakatlanınca mecburiyetten Onurcan'ı oynattı. Tolgahan sakatlıktan geri döndü, ee 5,6,7 derken 12 maçlık seri başlayınca da bir türlü kesemedi.(üstelik 0 sonradan 1 gol yeme periyodu) Sonra ilk hatasında 12-13 hafta boyunca yaptıkları unutuldu ve fırsat bu fırsat diyip tekrar Tolgahan'a döndü. Ümraniye maçı değilde daha önceki bir maçta da olsa zaten kesip direkt oynatırdı Tolgahan'ı..

Tolgahan'ın döndükten sonra 4-5 haftalık periyotta yaptığı hata, Onurcan'ın 12-13 haftada yaptığı hatanın 3 katı falandır.

Onurcan 12 haftada - 5 tane bireysel hata yaptıysa
Tolgagan 4 haftada - en az 15 bireysel hata yapmıştır.

Zaten bazıları direkt gole neden olduğu için puan kaybına sebep oldu.

ÖZETLE: kafasında belirlediği papaz topçulara gücü yetemiyor Hakan Keleş'in. Herhangi bir antrenör kararı veya teknik bir karar olmadığı aşikar..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-04-2021, 17:29,
Akhisar attı golü iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim
Reply
18-04-2021, 17:40,
Ne Altınordu, ne de Akhisar'da o kadar bir numara yok ki. Altınordu tamamen laubali, şeyi şeyine denk şekilde sallamadan oynuyor. Akhisar'ın da kadrosu bir o kadar yeteneksiz. Normal şartlarda şu iki takıma da 6 puan çok rahat yazılır ama aklıma Sergio'nun olmadığı Bandırma maçı geliyor...
Reply
18-04-2021, 17:40, (This post was last modified: 18-04-2021, 17:41 by maicon_28.)
(18-04-2021, 17:29)semiko Wrote: Akhisar attı golü iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim

çok farklı senaryolar var kanka
bir yandan alt tarafın netleşmemesi gerekiyor, bir yandan playoff hattının netleşmemesi gereliyor. Ama her ikisiyle de maçımız var şansa :/
-Bu yüzden son 10 dakikada Altınordu'nun gol atıp playoff için rahatlaması. Bizim maça rahat çıkar
-Akhisar iyice biter, bizim maça kadar artık tamamen düşmüş olur. Bize kasmaz
-Yarın da Ankara'nın Ümraniye'yi yenmesi işimize gelir. Sonra da Bandırma'yı yenerse. 33.hafta Samsun ile ölüm kalım maçına çıkar

Not : Ads'nin fikstürü kolay yalnız
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)