04-05-2014, 22:25,
|
|
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
Bu arada maçın hakemi 10 numaraydi yemon ederim hic etkilenmedi o geri pası bu atmosferde kolay kolay kimse veremez
Derelili çotanak
|
|
04-05-2014, 22:38,
|
|
şampiyonluk maçını yayınlamak yine mavi karadenize nasip oldu bir sezon boyunca iyi kötü maçları yayınladılar bugün maçı izleyemeyince kıymetını anladım pazar günü malatyasporu her türlü yener şampiyon oluruz burada birbirimizi kırmaya gerek yok kimsede kimseden fazla giresunlu degildir yüregi arma için çarpan herkes eşittir benim gözümde
|
|
04-05-2014, 22:58,
|
|
einstein78
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
malatya bize yenilse. kartal ve pendik kazansa 3 lü averaj olacak. Malatya kendi aralarındaki 4 maçtada Pendik ve Kartal'a yenilmemiş. Bu durumda 3 lü averajla playoffa kalacaktır. Pendik kendi şansını kendisi tepti. Son haftada kazanamayacaklar bence.
Dereli'li
|
|
04-05-2014, 23:38,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
terbiye ey arkadaş terbiye en küçük küfür yazdım mı ben hayır sen nıye agzını bozuyorsun sen yorum yazdın bende karşılık verdım ama inadına ŞAMPİYON GİRESUNSPOR ulan tüm malatya ya yetecek para değil ülke bütcesi göndersinler allah büyük hak eden kazanacak
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
04-05-2014, 23:56,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(04-05-2014, 23:38)kesap28 Wrote: terbiye ey arkadaş terbiye en küçük küfür yazdım mı ben hayır sen nıye agzını bozuyorsun sen yorum yazdın bende karşılık verdım ama inadına ŞAMPİYON GİRESUNSPOR ulan tüm malatya ya yetecek para değil ülke bütcesi göndersinler allah büyük hak eden kazanacak takım doludizgin giderken hocaya sallayanlar vardı ama sesin çıkmadı. yine bu topicte birsürü hocayada futbolcularada sallayan mesajlar var yine sesin çıkmamış. demekki senin sıkıntın yazılan mesajın içeriği değil yazan kişiyle alakalı. şahsi bi sıkıntı var belliki. ozaman bunun için giresunsporu alet edecek kadar alçalma.
|
|
05-05-2014, 00:12,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
beyler tartismaya uzatmaya birbirimizi uzmeye gerek yok.
haftaya Allahin izniyle sampiyon olalim bakalim keyfimize.
umarim haftaya mehmet hocam sol bekte uguru tercih eder. hüsamın hücumu 0 . Ergundeki dususten dolayi acab yerine Tuncay - samed veya umit teke - samed ikilisi dusunulurmu..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
05-05-2014, 00:22,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
hatay güya şampiyo olmak istiyo 6 binlik stadın yarısı boş "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" nası iş anlamadım bu arada büyüklüğümüzü yine kanıtladık 20 tl bilet parası rakip seyirci tarafı 10 tl norrmalde bi taraftara 2 bilet kestiler..
|
|
05-05-2014, 00:25,
|
|
kibris
Member

|
Threads: 3
|
|
(04-05-2014, 21:02)ArmanınPeşinde Wrote: (04-05-2014, 20:56)kerasus Wrote: adam gibi golcü olsa bu takım pendiğide yenmiş ve dardanel maçından sonra garantilemöişti şampiyonluğu. böylece ne selçukluya ne hatyaa ekstra primö gitmez ve o maçları bile almış rekorunu kırmış olurdu.
şampiyonluk gitti ama iyi tarafından bakalım, hiç olmazsa ömer hacısalihoğlunun alacağı geciktiya olsun. yönetimin öncelikli amacı takımın başarısı değilde alacağı olan topçunun parasını ödememek olunca, bu kafayla şampiyonluk beklemek saçmaydı zaten.
Şampiyonluk gitti ? 17 puan geriden gelip son haftaya şampiyonluğun en büyük adayı olarak giren takımdan mı bahsediyoruz ? Hani şu sene başında "küme düşer" dediğimiz takım. Eğer haftaya şampiyon olursak, senin gibiler kutlamayı, sevinmeyi haketmiyor. Bu takıma inanmayan adam şampiyonluğu da kutlamasın.
Bu yadsinamaz bir gercek. Kume duser denen takimin sampiyonlugu kovalamasi...insallah kara davutun sampiyouk marsini hep beraber soylicez...
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
|
|
05-05-2014, 00:25,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
bir kac mesaj once yazmistim yonetim indirim yapsin , bedava girsin tribunculer falan filan diye..
mantikli dusununce vazgectim , hep tribunleri iyi oldugu kritik maclarda istedigimizi alamadik..
bu macada siradan bir sekilde gidilmeli bence . tiklim tiklim olmasin, maratondaki bagiran kisi sayisi her mactaki gibi olsun vs..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
05-05-2014, 00:32,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Gerçekten iki haftadır çok kötü futbol oynuyoruz.Oyuncularımız da o isteği göremiyorum.Sanki lig bitmiş, salmışlar gibi.İster istemez bu tablo insanı umutsuzluğa itiyor.
Hele orta sahamız felaket.Zaten hocanın peş peşe 2 oyuncu değiştirmesinden anlaşılıyor sorun.
Yenilmek önemli değil yenilirsin.Ama en güçlü rakiplerinden biriyle oynuyorsun ve sanki şampiyon olacak takım rakip biz değiliz.Oynarsın, kaçırırsın yenilirsin olmadı deriz.Ama iki haftadır yokuz saha da.Çok çok üzüyor bu insanı.
Yemişim şampiyonluğu.Kim derdi bu takım, bu imkanlar ile buraya kadar gelecek.Buraya kadar çok iyi mücadele edip gelmişken kötü oynamak yaralıyor insanı.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|