33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
05-05-2014, 09:51,
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
Foruma her zaman girip yazamıyorum ama yazılanları okudukça çok kızdım burdaki arkadaşlara. 17 Puan gerideki zamanmış gibi konuşuyorlar hala. Bu takım acaba kümede kalır mı diye konuşulurken 17 puanı kapatıp lider olan inanç bizi Allahın izniyle bizi bu hafta şampiyon yapacaktır. Hatta bu inanç bizi seneye 1.ligde de üst sıralarda tutacaktır. Önemli olan bu şehrin halkının ve ileri gelenlerinin bu takıma sahip çıkmasıdır. Buraya kadar getiren bir takım şampiyonluğu kimseye bırakmaz değil Malatya kim gelirse gelsin.
05-05-2014, 11:27,
Son hafta malatyaspor play-off ları garantilemiş olarak gelecek dolayısıyla bizim maça play-offları düşünerek asılcaklarını sanmıyorum,ayrıca play-off larda rakip olan göztepenin malatyaya nasıl teşvik primi vereceğide ayrı bir konu.

bizim malatyayı yendiğimizde kartal ve pendikinde maçlarını kazandığında üç takımında puanı58 oluyor ve üçlü averaj hesapları giriyor devreye araştırdım üçlü averaj şöyle hesaplanıyor.

Pendik 0-0 Malatya
malataya 1-0 Pendik
Kartal 1-1 Malatya
malatya1-1 Kartal
Pendik 3-1 Kartal
kartal 1-0 Pendik

bu maçlar birbirleriyle oynadıkları maçlar,galibiyet 3 beraberlik 1 puan esasına göre aralarındaki maçlar hesaplanıyor bu durumda ;
Pendik 4 puan 0 averaj
Kartal 5 puan -1 averaj
malatya 6 puan +1 averaj

dolayısıyla malatya an itibariyle play-offları garantilemiş durumda,her şekilde dördüncülüğüde garanti o zaman bas malatyaya ol ŞAMPİYON
05-05-2014, 11:44,
Her şey yalan gerçek sensin
Gelirse dert senden gelsin
Bence aşkın kendisisin
Seni sevmeyen ölsün ölsün
seni sevmeyen ölsün

Tribünlerde coşacaksın kupaları alacaksın
Sen ŞAMPİYON olacaksın seni sevmeyen ölsün ölsün !!!
Sadece Giresunspor!
05-05-2014, 12:19, (This post was last modified: 05-05-2014, 12:21 by sokakbaşımeyhane.)
dünkü yaşananlar ve iki haftadır üzerimize yapılan oyunları gördükten sonra ordu spor lulara haksızlık etmişiz..bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"in yanında kabakçılar melek kalır...en azından forumlardan bile bize destek oluyorlar düşmanında merti iyidir..
Derelili çotanak
05-05-2014, 20:25,
hataysporun sitesine girdim yok lideri eze eze bilmem fındık ezmesi ulan ibneler böyle yazılar yazıyolar peşinede şampiyonluk umudumuzu son haftaya taşıdık yazarak sanki kendilerini taraftarına acındırıyo sen şampiyonluk şansına sikin başına bıraktın "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hatay inşallah seneye kupa maçı falan olurda giresuna gelirsiniz koyarız size "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yahudi ermeni rum ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" oldukları belli olmayan köpekleri.....
05-05-2014, 23:39, (This post was last modified: 05-05-2014, 23:40 by yirmisekiz.)
Ulan bu hataylilar harbinden şampiyon olacaklar ini mi saniyolar? Allah korusun biz bir kazaya ugrarsak Göztepe olacak şampiyon. Allah in gundileri

Su andan itibaren bu basliga yazmayin. Malatyayi yenip cosalim. Ondan sonra yapariz geyigimizi.
06-05-2014, 01:39,
Çok özür dilerim;
Kimler ile uğraşıyoruz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".Geyiklere bak.Kötü senaryoda bile Göztepe lider bitiyor.Hatay zurnanın son deliği.Her iki takımda puan kaybedecek ki Hatay lider olsun.Ballarına sokim onların.Bizim de şansımızı s.k.m Adam 100 defa vursun 1i girmez, bize vurdu mu denk geldi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".Orta açacakken hayatının golünü attı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"odumun ballısı.Lideri 3 golle yendiler şampiyon olduk sanıyorlar.Bırakın eğlensinler kendi aralarında.

Hatayspor'a play-offlarda gönülden başarısızlıklar diliyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)