27-01-2021, 02:29,
(This post was last modified: 27-01-2021, 08:44 by ArmanınPeşinde.)
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
RE: Menemenspor - Giresunspor
Yönetim kanadından yapılan açıklamalara vs kızıyoruz ama ligde ne adamlar var, bizim yönetime "Yarabbi şükür" dedirtiyor. Bakıyorsun Samsun başkanı birebir tartışmaya giriyor, kocaman adam "Küçük Ömer" gibi cümlelerle bir başka takımın asbaşkanına laf sokmaya çalışıyor, Murat Sancak'a bakıyorsun Twitter üzerinden takım yönetiyor, taraftar gelsin diyor topçu alıyor, gitsin diyor topçu yolluyor...
İyice çivisi çıktı ülkedeki futbolunun...
|
|
27-01-2021, 03:15,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
'' Federasyondan yapılan açıklamada, ”GİRESUNSPOR Kulübü’nün 24.01.2021 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR-AYDENİZ ET BALIKESİRSPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 ve 9/3 maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkine, karar verildi” denildi. ''
TEK KELİME YAZIK 20 BİN - 20 BİN BUNA DA GELİRSE 3- 4 CEZA EDECEK VALLAHİ SALAK OLMAK LAZIM....
Başkentten !
|
|
27-01-2021, 03:27,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Geçen yıl Karagümrük Ads maçında gitmiştim Adanalı bir dostumla. Maç 2-2 bitti sonunda Murat Sancak tribüne gelmişti Uğur Tütüneker'i yolladıklarını söylemişti. Samimi söylüyorum adamın konuşmasından bile ne kadar futbola yabancı, laubali bir tip olduğu o kadar belli oluyordu ki. Twitterına girerseniz zaten Türkçe bile yazamadığını göreceksiniz. İşte bu adamlar kulüp yönetiyor, sonra da vay efendim o battı bu battı. Ee niye? İşte bundan, başka sebep yok!
Murat Sancak diyoruz adam en azından kariyerli futbolcular getirdi. Biz de Sacit olacak adam gidip Miljan Skrbic falan almıştı.
|
|
27-01-2021, 06:36,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Ahaha Ümit ayusuda ne taşşşşa.k yapmış ama Murat Sancakın ardından.
|
|
27-01-2021, 09:00,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(27-01-2021, 00:46)turkuaz_0628 Wrote: (27-01-2021, 00:24)cotanak88 Wrote: (27-01-2021, 00:14)turkuaz_0628 Wrote: Ha ha demir başkanı istifaa etti şımarıklardan biri beter olsunlar mk, samsunada gelecek sıra .... rakibimiz olduğu için seviniyorum işimize gelir ama taraftarı açısından üzülüyorum büyük şanssızlıklar yaşadılar en iyisi biz kendi işimize bakalım hani bir atasözü vardır ya gülme komşuna gelir başına, başımıza gelmesin aman aman..
Ya taraftar açısından sıkıntı ama gerek sancak gerekte samsun başkanı .okunu çıkardılar ligin dengesini sarstılar, ona kapılan taraftarda sağa sola yazıyor çiziyor efendi takılan yok, hepsi aç köpek gibi Giresun transfer yapmadı düşüşe geçecek peşinde onun için başımıza ne gelir bilinmez ama biz şımarık olmadan efendice mağrur bi şekilde çıkalım çıkacaksak... +1967
|
|
27-01-2021, 10:25,
|
|
nazmiemrah
Member

|
Threads: 0
|
|
Maç saati Değişmiş 13.30a alınmış
|
|
27-01-2021, 12:48,
|
|
d3sperandum
Member

|
Threads: 0
|
|
Diarra ve Nalepa'nın yeri çok rahat dolar, sıkıntı çekmeyiz diyen renktaşlarıma katılmıyorum. Her ikisinin de eksikliğini hissedeceğiz. Hücum opsiyonu olarak Menemen maçında olmasa da Bursa maçında zorlanacağız. Diarra'nın yerini de Sadi ne kadar doldurabilir soru işareti benim için. Sadi tecrübeli olsa da Diarra kadar hızlı,atik değil. Umarım eksik olduğumuz 2-3 haftayı minimum kayıpla atlatırız. Hocamızın topçuları gereksiz kart konusunda uyarır uyarıyor olması lazım. Her puanın altın değerinde olacağı önümüzdeki haftalarda eksik kalmamamız lazım. Eksik olduğumuz-olacağımız haftalar için kısıtlı kulübemiz, Muhammet Himmet ve Milinkoviç devreye layıkı ile inşallah girer.
Bu maç öncesinde içimden beklemediğimiz rahat bir galibiyet geçiyor. Gereken 10 galibiyetten 1'ini aldık. BAŞARACAĞIZ!!!
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---
|
|
27-01-2021, 13:49,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(27-01-2021, 03:15)turkuaz_0628 Wrote: '' Federasyondan yapılan açıklamada, ”GİRESUNSPOR Kulübü’nün 24.01.2021 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR-AYDENİZ ET BALIKESİRSPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 ve 9/3 maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkine, karar verildi” denildi. ''
TEK KELİME YAZIK 20 BİN - 20 BİN BUNA DA GELİRSE 3- 4 CEZA EDECEK VALLAHİ SALAK OLMAK LAZIM....
Maçtakilerin hepsi siyasi ve daha çok AKP li siyasilerdi milletvekillerinden tut belediye başkanlarına gençlik kollarına kadar AKP teşkilatı maçtaydı hal böyleyken bizimkilerde faturayı teşkilata yollasın transfer tahtasını açmıyorlar bari yedikleri haltı temizlesinler.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
|