32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
25-04-2021, 22:27,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
haftaya a.hisar ıı daa yenemezler. yenseler bile son maç tuzla sakat...
Dereli'li
Reply
25-04-2021, 22:28,
Valla yazıklar olsun 1 puana yattık şampiyonluğu bu şehire çok gördüler ligde gidecek şimdi burada 1 puana yattılar 2 hafta götlerini yırtsınlar
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
25-04-2021, 22:29,
Bu futbolla kimi yeneceğiz Allah aşkına resmen beraberliğeı çıkmışız sahaya
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
25-04-2021, 22:30,
Arkadaş resmen 1 puana razı olmuş ya takım... Bu nasıl iş? BU NASIL İŞ AGA?

Bu takım ne Akhisar'ı, ne de teşvik yağmuruna tutulan Tuzla'yı falan yenemez. Zerre oyun oynamadılar ya aga ben kabul edemiyorum bunu. Adana Demir anasının nikahından gelip aldı liderliği. 66 puan yeter reyiz de CHB falan soksun, koskoca maçta yaptığı iki değişiklik Nalepa çıkar CHB sok. Ulan şu Himmet'i bari al yalandan diyelim adam gol istiyor. Yok arkadaş yok, resmen beraberliğe yatırdı takımı inanamıyorum hala.

İki haftadır stresle, sıkıntıyla maç bekliyoruz. Benim ülserim azdı bütün gün midem bulandı niye? Hakan Keleş takımı beraberliğe yatırsın diye. Hiçbir şey sağlıktan değerli değil. Lig benim için burada bitmiştir. Ne maç izleyeceğim, ne skor takip edeceğim 2 hafta sonra bakarım puan durumuna.
Reply
25-04-2021, 22:31,
U.lan kaç puan farkından nerelere getirdik işi şu son haftalardaki performansla kesinlikle süper ligi haketmiyoruz lider takım 90 dk yı 1 isabetli şutla bitiriyor yazık günah size inananlara
Reply
25-04-2021, 22:31,
Enseyi karartmaya gerek yok hacılar. Hala avantajlı tarafız, hâlâ ipler elimizde.
Reply
25-04-2021, 22:32,
Keşke puan farkı haftalar öncesinde kapansaydı. Bu ne arkadaş kredi kredi anasını mikti takımın her hafta beraberliğe yatılır mı ayıp yahuııı ayıp... Bu takımın katili hakan keleş başkası degil.
Reply
25-04-2021, 22:34,
Tüm kredi bitti. Haftaya hem Akhisar, hem de bizim için kader maçı artık. Bu maçı ne yapıp edip almalıyız. Son haftaki Tuzla maçı, bugünkü Adanademir maçının kopyası gibi olur, öyle tahmin ediyorum. Akhisar maçı, 45 seneye bedel bir maç. Öldük bittik demeye gerek yok, hala ipler elimizde. Birinin şeyiyle gerdeğe giren varsa, o hala Samsunspor. Sakin kalalım arkadaşlar, burada ister istemez bir panik havası var ama 32 hafta bitti, kaldı iki. İki hafta daha destek olalım köstek olmadan, ondan sonra olmazsa hep beraber söveriz.
Reply
25-04-2021, 22:35,
Yarından itibaren başlarız hala şansımız devam ediyor iki maçtı aldık mı süper ligdeyiz tesellileri... Sergiosuz bu takım fısss gole ihtiyaç var adam nalepa ereni çıkarıyor golü kim atacak hayrullah herhalde.
Reply
25-04-2021, 22:36,
Beyler takım beraberliğe gitmiş ki herkes memnun takım maç sonu röportajlarında da gayet relakslar memnunlar boşuna kasmayalım son 2 hafta yenemeyeni ....... yalnız ....
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)