Poll: MEHMET BİRİNCİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ ?
You do not have permission to vote in this poll.
EVET
71.43%
25 71.43%
HAYIR
17.14%
6 17.14%
KARARSIZIM
11.43%
4 11.43%
Total 35 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
09-03-2014, 17:41,
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
Şampiyon yap bizi hocam...sonrada gelsin süper lig....
Derelili çotanak
Reply
09-03-2014, 19:51,
son yıllarda gördüğümüz en dandik kadro ile klüp tarihinin en iyi performansını gösteriyor. Böyle hocaya şapka çıkarılır gerçekten.
Reply
13-03-2014, 13:42,
(09-03-2014, 19:51)kerasus Wrote: son yıllarda gördüğümüz en dandik kadro ile klüp tarihinin en iyi performansını gösteriyor. Böyle hocaya şapka çıkarılır gerçekten.
Bence bu yılki kadro bulunduğumuz ligde isimsiz fakat mücadeleci yönüyle oluşmuş son zamanların en iyi kadrosu,Mehmet hocaya gelince ise söylenecek tek söz var " mehmet birinci şampiyon yap bizi "
Reply
13-03-2014, 18:44, (This post was last modified: 13-03-2014, 18:45 by kerasus.)
(13-03-2014, 13:42)harrison Wrote:
(09-03-2014, 19:51)kerasus Wrote: son yıllarda gördüğümüz en dandik kadro ile klüp tarihinin en iyi performansını gösteriyor. Böyle hocaya şapka çıkarılır gerçekten.
Bence bu yılki kadro bulunduğumuz ligde isimsiz fakat mücadeleci yönüyle oluşmuş son zamanların en iyi kadrosu,Mehmet hocaya gelince ise söylenecek tek söz var " mehmet birinci şampiyon yap bizi "
Teknik direktör olmanın zor yanıda bu işte. naparsan yap yaranamazsın. başarılı olursan iyi kadro denir başarısız olursan kötü kadro. mesela geçen sene bundan daha iyi kadro olmasına rağmen hocalar top oynatamayınca kötü kadro diyip yolladık hepsini. bu sene çok daha zor şartlarda mükemmel futbol oynuyoruz ama mücadele yönünden çok iyi kadro deniyor. teknik direktörde orda bostan krokuluğu değilmi? işte yönetimde böyle düşündüğü için futbolcu konusunda gerekli gereksiz para harcayıp kadroyu şişirir ama td konusunda cimri davranır, düzgün bi td getirmez. mehmet birinci ise daha önce çalıştığımızdan şans eseri oldu. yoksa hayatta böyle td getirmezdi bu yönetim.

bir takıma mücadele özelliği kazandıran zaten hocasıdır. yani 13 haftada 14 puan kazanan takım, 12 maçta 34 puan toplayabiliyorsa mücadele yönü iyi dersen hocaya haksızlık etmiş olursun. zaten takıma o mücadele azmini aşılayan hocadır. bu kadroyu ver ergünün eline sezon boyu 10 puan toplayabilirse adam değilim. iddia ediyorum bu kadroyla 10 puan göremez ergün. yada ver bu mücadeleci kadroyu bahrinin elinede görelim nasıl mücadele edip kaç puan toplayabilecekmiş. zaten bu zihniyete ancak bahri gibi ergün gibi çapsız hocalar müstehaktır.

birde isimsiz derken, sanırsın her biri geleceğin yıldız adayları ama henüz isim yapamamışlar sanırsın Smile
Reply
14-03-2014, 12:31,
@ kerasus

Önce Mehmet Hoca ile ilgili fikirlerimiz %100 seninle aynı bunu belirteyim.

13 haftada 14 puan toplarken bu arkadaşlar benim fikrime ve canlı ( tv ) izleyebildiğim maçlara göre MÜCADELE açısından hiç bir şekilde eksik değillerdi, kaybettikleri veya beraber kaldıkları maçlara bakıldığında mücadeleden ziyade teknik,taktik vede şans açısından negatif olduklarını gözlemledim ben.Dolayısıyla mücadele bu karşılaşmalarda skora etki edecek kadar belirleyici olmadı bana göre,Ahmet hocanın kendisi vede kovulan yardımcısının futbolcularla olan ikili ilişkilerini ( özellikle ahmet hocanın futbolcuları azarlaması vede küfür içerikli tabirler kullanması )çok kötü etki yaptı futbolcularda,Mehmet hoca ise tam tersine tabiri caiz ise daha babacan tavırla olaya giriş yaparak senin DANDİK diye tabir ettiğin bu kadroyla 12 maçta 34 puan toplayarak kulup rekoru kırarak tarihe geçirmiştir.

Sonuçta Ahmet hocaya bir teşekkür etmek gerekir bize böyle bir kadro oluşturduğu için,akabinde bir teşekkürde Mehmet hocaya bu DANDİK kadro ile bu başarıları bize yaşattığı için.

İsimsiz kadro derken özellikle Bank Asyaya çıktığımız sezondan bu sezona kadar isim yapmış futbolcuları çok astronomik rakamlarla transfer ederek kulubü bugünkü mali darboğazın eşiğine getirenlere istinaden söylenmiş bir tabir olarak algılamalıyız.Yine bu sitede sezon başı transfer yapılırken mevcut futbolcuların isimleri anılırken yazdığımız (ben dahil) olumsuz mesajlar içinde bu kardeşlerimden şahsım adına özür diliyorum.

Kısaca hangi amaçla söylediğini bilmiyorum ama belki ben yanlış algılıyorum DANDİK cümlesini ben futbolcularımıza yakıştıramıyorum.
Reply
17-03-2014, 12:32,
ahmet ertem turhan sofuoğlu gibi güzel kadro kurdu..ama yönetemedi..evet ilk başta bize de oyuncular kötü geldi...ama ilerleyen haftalarda daha iyi tanıdık oyuncuları..kaleci eray,sağ bek hasan,sağ açık berkan,samet,sol bek uğur,hüsamettin,rıdvan,savunmada özgür,selim,onur ptt 1 ligde oynayacak kalitedeler..Aslında başarının altında yatan TAKIM ollmak...
Derelili çotanak
Reply
17-03-2014, 12:40,
(17-03-2014, 12:32)sokakbaşımeyhane Wrote: ahmet ertem turhan sofuoğlu gibi güzel kadro kurdu..ama yönetemedi..evet ilk başta bize de oyuncular kötü geldi...ama ilerleyen haftalarda daha iyi tanıdık oyuncuları..kaleci eray,sağ bek hasan,sağ açık berkan,samet,sol bek uğur,hüsamettin,rıdvan,savunmada özgür,selim,onur ptt 1 ligde oynayacak kalitedeler..Aslında başarının altında yatan TAKIM ollmak...

Aynen katılıyorum sana Ahmet Hocanında hakkını yememek lazım neticede bu futbolcuları o transfer etti ama bir türlü sahaya sürüp motive edemedi Mehmet Hocaya ayrı parantez açmak lazım onun nenerjisi ve motivasyonu takımı adeta ateşledi helal olsun Hocam sana....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
20-04-2014, 18:04,
Bence bir pankartı hakkediyor Mehmet BİRİNCİ ,Sağol hocam bu takıma ne yaptın bilinmez ama helal olsun sana ...
Başkentten !
Reply
20-04-2014, 18:25,
Şehir aynı şehir, kulüp aynı kulüp, yönetim aynı yönetim, kadro aynı kadro, taraftar aynı taraftar. Değişen tek faktör kenar yönetim. Demek ki farkı yaratan da sadece bu kenar yönetim. Dönüp dolaşıp aynı isimlerle çalışılmasını ben yanlış bulurum, halen de yanlış buluyorum ama buradaki mutlak başarı ortada. Mehmet Birinci'ye helal olsun.
Reply
20-04-2014, 22:17,
adamın dibi mehmet hoca...MEHMET BİRİNCİ ŞAMPİYON YAP BİZİ...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)