17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
22-12-2017, 20:29,
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
(22-12-2017, 20:18)123456 Wrote: Takım ve hoca arası sıkıntı yoksa hoca devam etmeli kesinlikle.
Bu zeminde bu maçın çok zor geçeceği belliydi. Ama Maratonun 1 değil 2 değil anlamıyorlar iste tribünden. Tribunculuk falan yok adamlarda. Mahalleden topla adamları bağırt çağırt tribuncuyuz diye gezin . Yok öyle.

Aynen öyle..kumyalı maratona geçmeli...
Derelili çotanak
Reply
22-12-2017, 20:29,
bu arada bir dipçe vereyim.

Sinan Özkan taraftara top atmış, ondan ıslıklandı deniyor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-12-2017, 20:33,
kadro dışı kalan recep hocaya tam destek verdi ya helal olsun
Reply
22-12-2017, 20:46,
(22-12-2017, 20:33)Semih Karahan Wrote: kadro dışı kalan recep hocaya tam destek verdi ya helal olsun

Zaten en çok ona sevindim. Biz hocamız futbolcular ve taraftar bir takımız dedi. Bu saatten sonra yönetimin de hocaya sahip çıkıp devam etmesi lazım. Diyadinin bu sistemini iyi bir forvet ile görmek istiyorum açıkçası. Hedefin Bence 4 puan uzagindayiz. Ikinci yarı 10 galibiyet 3 beraberlik bence bize sonucu getirecek. 63 puanla ilk 2 de olacağımızı düşünüyorum. 
 Takımla arası bozuk ise gönderilmesi tarafindaydım bugün ise takımla arasının bozuk olduğunu düşünmüyorum.
Reply
22-12-2017, 20:48,
Ek olarak velev ki ikinci yarı işler iyi gitmedi iyi kadroya rağmen hiç kaşar hocalara gitmesinler. Gidilecek adres bizi en son şampiyon yapan hocadir.
Reply
22-12-2017, 20:54,
(22-12-2017, 20:48)123456 Wrote: Ek olarak velev ki ikinci yarı işler iyi gitmedi iyi kadroya rağmen hiç kaşar hocalara gitmesinler. Gidilecek adres bizi en son şampiyon yapan hocadir.

Nokta....
Derelili çotanak
Reply
22-12-2017, 20:55,
Başkana sesleniyorum şu maratonu çoluk çocuktan temiZleyin..kumyali gecsin
Derelili çotanak
Reply
22-12-2017, 21:24,
Mactan yeni geldim utandim resmen taraftardan futbol cahilleri bacin basindan itibaren istifa istifa amacin ne takimi niye sabote ediyosun. Bu coluk cocuk tayfasina eslik eden kapalidanda bir guruh vardi malesef. Bu takim santraforsuz buradaya kadar geldi. Ha tepkini koyarsin mac sonu. Zemin berbat agir macin zor olacagi belli. Adamlar genc mucadele ediyolar. Utanmadan mac sonu rakibi alkis tezahurat trivune cagirma bizimkiler rum takimi yuhlamalar falan utandim resmen futbol kulturu giresunsporlluluk bu mu. Tamam samsun macina cok kizdik ama edemedim gittim maca. Baskanin bunlarin kulagini cekmesi sart yakismiyorlar oraya iflah ta olmazlar. Mac sonu futbolcu cikisina toplanmislar hocayi futbolcuyu protesto pesindeler. Macin masind cok net pizisyonlar kacirdik. Hoca mi atsin. Gecen hafta aktuz efendi diregi nisanliyo bugun de berbatti galasizdi yol ver gitsin. Dialiba korkisko berbattilar bal yapmayan ari tv den nasildilar bilemiyorum. Hocanin degisiklikleri dogruydu. Dialiba hic yoktu hoca degistirdi tribunler istifa. Siz neyin kafasindadiniz. Hoca 2 olunca iceri gitti. Mac sonu gordum sigarayi yakti sefitmisti resmen aptallasmisti. Ilk ikinin en kotu 2 puan gerisindeyiz bu neyin kafasi allah askina..
Reply
22-12-2017, 22:02,
(22-12-2017, 21:24)yalavu Wrote: Mactan yeni geldim utandim resmen taraftardan futbol cahilleri bacin basindan itibaren istifa istifa amacin ne takimi niye sabote ediyosun. Bu coluk cocuk tayfasina eslik eden kapalidanda bir guruh vardi malesef. Bu takim santraforsuz buradaya kadar geldi. Ha tepkini koyarsin mac sonu. Zemin berbat agir macin zor olacagi belli. Adamlar genc mucadele ediyolar. Utanmadan mac sonu rakibi alkis tezahurat trivune cagirma bizimkiler rum takimi yuhlamalar falan utandim resmen futbol kulturu giresunsporlluluk bu mu. Tamam samsun macina cok kizdik ama edemedim gittim maca. Baskanin bunlarin kulagini cekmesi sart yakismiyorlar oraya iflah ta olmazlar. Mac sonu futbolcu cikisina toplanmislar hocayi futbolcuyu protesto pesindeler. Macin masind cok net pizisyonlar kacirdik. Hoca mi atsin. Gecen hafta aktuz efendi diregi nisanliyo bugun de berbatti galasizdi yol ver gitsin. Dialiba korkisko berbattilar bal yapmayan ari tv den nasildilar bilemiyorum. Hocanin degisiklikleri dogruydu. Dialiba hic yoktu hoca degistirdi tribunler istifa. Siz neyin kafasindadiniz. Hoca 2 olunca iceri gitti. Mac sonu gordum sigarayi yakti sefitmisti resmen aptallasmisti. Ilk ikinin en kotu 2 puan gerisindeyiz bu neyin kafasi allah askina..

Ağır kelimeler kullanacağım ama zor tutuyorum kendimi..lider a.gucu bu takımı öte kaka yendi maçın başında goller gelseydi tarihi fark olurdu..agir saha het sey ilabilir..ama maçtan önce okudum bu maraton tribünündeki bazı şahıslar programlı gelmiş ne yaptı ulan adam size pankart yapmışsınız adama birde..ulan bu takım düşmüyor zirveye oynuyor digiturkteki yorumcular bile şok oldu..agiz tadıyla bile galibiyet yasatmadilar ahlaksızlar..Nasil bunlar diyadin istifa diye inliyorlarsa  Bende MAraton acil temizlemeli tasfiye edilmeli diyorum..Utanç gecesi!!!!
Reply
22-12-2017, 22:18,
Sinan Özkan denen adam bu kulüpte yeni değil daha önce de ekmeğimizi yedi ama şampiyonluk falan yaşadıktan sonra biraz karakter olarak bozmuş efendi bilirdik kendisini çıkar topunu oynar derdik. İlk olarak Manisa ya da Ümraniye maçıydı tam hatırlamıyorum bir pozisyon sonrası maraton tribünüyle diyaloga girmişti. Bugün de ilk golden sonra topu alıp kapalı tribüne doğru vurması topu uzaklaştırmak için vurdum demesi de ayrı komedi. Yıllardır bu tribünde takımın peşinde emek harcayan gecesini gündüzüne katan insanlar var. Bireysel olarak küfür edilmedi kendisine tepki gösterilmedi 70.dakikadan sonra takıma oynayın ulan diye tepki koyuldu sen bu sözlere karşılık atılan golden sonra tribüne top atacaksan oynama kardeşim git nerede şampiyonluk yaşayacaksan yaşa bizim ekmeğimizi yeme.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)