33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
04-05-2014, 21:26,
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
Sen, evet evet sen…
Önce 17 puan farkı erittin sonra liderlik koltuğuna oturdun.
Bu periyotta önüne geleni devirdin.
Bu sezon taraftarın önünde hiç soyunma odasına mağlup gitmedin.
Mucizeyi başararak rekorlara imza attın ve üst üste 11 maçını kazandın.
Herkes sana inanıyor ve güveniyor.
‘Sen şampiyon olacaksın’ diyor.
Çünkü bu güveni sen aşıladın Giresun halkına…
Artık son bir maç kaldı önümüzde.
Bütün yılın semeresini alacağımız bir maç…
Giresunspor’un kaderini belirleyecek bir maç…
Şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz bir maç…
Yeni Malatyaspor maçı sonra biz sizi omuzlarda taşımak istiyoruz.
Çünkü siz bunu sonuna kadar hak ediyorsunuz.
Bu şehrin hayalleri var.
Bunu başaracağınıza inanıyoruz.
Sokakta artık top koşturan çocukların kendisini örnek alacağı Samed, Ergün, Cihan ve Ergün gibi ağabeyleri var.
Sakın ha sakın moralinizi bozmayın.
Son maçı alacağız ve şampiyonluk kupasını şehre getireceğiz.
İnanıyoruz, güveniyoruz…
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
04-05-2014, 21:32,
yeterki siz inanın çocuklar şampiyonluğa azkaldı biz inandık sizde inanın
04-05-2014, 21:34, (This post was last modified: 05-05-2014, 12:46 by heyulaanil28.)
kutsal toprakla döndük hataydaki gördüğümüz muamele anlatılmaz küfürün bini bin para atılan su şişeleri idrar şileri say say bitmez seyirciyi geç basın kartı bulunan adamlar el kol hareketleri ben böyle şerefsizlik görmedim orduda ergen fidangör grubu bunların yanında melek kalır neyse uçakla geldim ben herkes işin bilincinde maç sonu kısa mehmet hoca ilede sohbet ettim 2 haftadır mentalite olarak takımı iyi hazırlayamadın dedim hocaya rahat ol bu iş pazar günü bitecek oda bugün yapılan muameleden sonra dolmuş takım barut gibi anlayacağınız malatyanın garanti gelmesi iyi asılmayacaklardır bence yedek kadro ile çıkacaklardır para muhabetlerinide geçelim malatya paraya bakmaz kendinide playoff öncesi yormaz ama kimsede kaleyi buyrun atın diye açmaz ilk yarım satte işi bitirirsek herkes kafasına göre takılır bu maçta yok para gidecekmiş flan geçin bugün hatayın para aldığına inanan bile var hatay niye teşvik alsın şu durumda geçelim bu işleri buraya kadar geldik burdanda bırakmayacağız futbolcu kardeşlerimizde bunun farkında bu takım malatya sike sike yenecek şehirde havaya girmeli bu hafta hep birlikte kazanacağız!
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
04-05-2014, 21:48,
Heyulani kardeşim mehmet hocayi macyan sonra dinledim adam cok fena bilenmis bu hafta bu hirsla dagitacagiz bu maci taraftar alacak futbolcular degil
Derelili çotanak
04-05-2014, 21:49,
Geçen hafta Selçuk u yenip şampiyonluğu ilan etmeliydik artık Play Off a kalır bizim iş. Malatya dan puan alamaz bu takım bu futbolla.
04-05-2014, 21:53, (This post was last modified: 04-05-2014, 21:55 by sokakbaşımeyhane.)
Arkadaşlar maçı futbolcular degil biz taraftar alacağız. .inanmayanlar bu foruma yazmasın kardeşim milletede kötü sinerji vermeyin

Ayrıca geçen hafta kazansakta garanti olmuyor du yine son haftaya kaliyordu

Ayrıca geçen hafta kazansakta garanti olmuyor du yine son haftaya kaliyordu
Derelili çotanak
04-05-2014, 21:57,
açık söylim iki haftadır herşey bizim aleyhimize işliyor, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler, çanakkale maçında belliydi bişeylerin ters gittiği, o maçta çekirge misali, geçen hafta yine çekirge misali olduk bu hafta zıplayamadık. yeni malatya maçı için de ne söylesek boş. sanırım hatay sendromu yaşıyoruz kaç maç galip gelip tıkanmışlardı biz de öyle olduk heralde. ama kimseye de bişey söyleyemeyiz. şampiyon olalım ya da olmayalım bu futbolcular ve bu teknik ekip giresunspor tarihine geçmişlerdir. tüm imkansızlıklara rağmen kimseden beklenmeyeni yaptılar.
04-05-2014, 22:01, (This post was last modified: 04-05-2014, 22:26 by heyulaanil28.)
inanmayan şu forumdan siktirsin gitsin senede bir yazanlar adamlar gelmiş takıma inanmıyor siz Giresunspor lumusunuz haftaya şampiyon olamazsak caddede istanbul takımının şampiyonluğunu kutlayan adamların işi yok burda bu takımın sefasıda bizim cefasıda biz inandık maç güne kadar cefa maç sonu sefa süreceğiz inanmayan toz olsun morel bozmasın şehir artık yeşil-beyaza bürünmeli bu saatten sonra eleştiri bizi hiçbirşeye vardırmaz bu takım sike sike ŞAMPİYON olacak inanmayanlara İNAT!!!
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
04-05-2014, 22:18,
(04-05-2014, 21:02)ArmanınPeşinde Wrote: Şampiyonluk gitti ? 17 puan geriden gelip son haftaya şampiyonluğun en büyük adayı olarak giren takımdan mı bahsediyoruz ? Hani şu sene başında "küme düşer" dediğimiz takım. Eğer haftaya şampiyon olursak, senin gibiler kutlamayı, sevinmeyi haketmiyor. Bu takıma inanmayan adam şampiyonluğu da kutlamasın.
takıma inanıyorum ama rakiplerin bizim kadar iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. son hafta malatyaspor futbolcuları değil tüm malatya şehrine yetecek para gelir.

(04-05-2014, 21:12)kesap28 Wrote: haftaya kazanamayalım şampiyonluk gitsin diye 4 gözle bekleyenler var galiba allah nasip etmesin inşallah biz şampiyoluk kutlarken ulan bu takım nasıl şampiyon oldu allah kahretsin diye söylenen arkadaşlar görüyorum bu takım bütün imkansızlığa bütün köstek olmalara rağmen giresun atatürk stadı şampiyon giresun diye çınlayacak o zaman bazı arkadaşlar uzaktan bakar artık uzun uzun allah yardımcımız olsun
has..tir ordan sende boş boş konuşma.
04-05-2014, 22:23,
Şampiyonluğun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olsa da bizim takımımız olmasa da ama bu is yarim kalmayacak..bu sefer doya doya sevinecegiz efsane bir sezon olarak yıllar sonra hafizamizda kalacak bu yıl ...umutsuzluğa düştugumuzde 2014 de 11 mac seri yapıp şampiyon olmuştuk diyecez belki çok daha büyük başarılar yakalayacagiz fitili 2014 de yakmistik diyecez yani bu is olacak

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)