23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz
03-03-2017, 10:51,
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(03-03-2017, 02:36)Semih Karahan Wrote: bu passolig ilk cıkıtıgında alanlardan biriyim. sırf kulube destek diye. ben çorumda akademik açıdan ikamet etmekteyim . elimden geldiğince maçlara gitmeye calsııyorum. sizde bu niyetle alın bence . kulube destek. 17 nin 8-10 lirası kulube gidiyor. passolig kalkmaz bu gidişle Sad napalım mecbur alıcaz

Senin niyetin iyi olabilir ama pratikte ise tam tersi klüplere ve türk futboluna büyük zarar veriyor passoligi savunanlar. passolig olmasaydı ümraniye maçında 10-15 binden aşağı inmezdi seyirci sayımız. şimdi ise 2-3 bin ya olur ya olmaz. Bu mu giresunspora destek olmak? İlk çıktığı zaman çok değil 2-3 ay dirayetli durup alınmasaydı şu saçma şey, meburen iptal etmek zorundalardı. Çünkü çok ciddi bi yatırım yapıldı ve eğer karşılığını alamasaydı zararın neresinden dönse kar hesabı vazgeçmek zorunda kalacaklardı. O yüzden alt liglere ve diğer branşlara falan uygulayamadılar ilk başta. ne olacanı görmeden para dökemediler. şimdi ise zararı geçtim, çok karlı bi iş oldu. yakında basketbolada gelmesi an meselesi artık. Şuanda türkiyenin belkide en güzel basketbol atmosferlerinden birine sahipken passolig gelirse taş çatlasın 200-300 kişiye oynarız. Bumu klübe destek? Giresunspor maçına giremediği için ağlayan çocuğun fotoğrafını hiç unutmam. takım süper lige koşarken bazen alsammı acaba diyorum ama sonra o çocuğun fotoğrafı gözümün önüne geldikçe vazgeçiyorum.
Reply
03-03-2017, 16:32,
Yahu passolig dediğimiz şeyi çıkartmak çok zor bişey değil ki,nesini kötülüyosunuz anlamadım. Çıkartması 17 lira. Ben giresunda olsam kesin alırdım. İstediğiniz maç için bilet tanımlatabilirsiniz gerekli parayı yatırıp. Yapamayanlar için stadyum girişlerinde yapıyolar zaten. Nedir ki zor olan? Sadece parayla birlikte yanında kartı da götürüyosun o kadar. Güvenlik için yapılan bi uygulama sonuçta. Takımına sevdalı adam passolu da gider passosuz da. Ha illa passolig olmalı demiyorum ama olması da bişey değiştirmedi benim açımdan.
Reply
03-03-2017, 17:18,
Bu işin lamı cimi yok maça gideceksin arkadaş. Öbür türlü taraftarlıktan bahsetmeyeceksin. Mesele Giresunsa gerisi teferruattır.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
03-03-2017, 18:47,
(03-03-2017, 16:32)stantheman05 Wrote: Yahu passolig dediğimiz şeyi çıkartmak çok zor bişey değil ki,nesini kötülüyosunuz anlamadım. Çıkartması 17 lira. Ben giresunda olsam kesin alırdım. İstediğiniz maç için bilet tanımlatabilirsiniz gerekli parayı yatırıp. Yapamayanlar için stadyum girişlerinde yapıyolar zaten. Nedir ki zor olan? Sadece parayla birlikte yanında kartı da götürüyosun o kadar. Güvenlik için yapılan bi uygulama sonuçta. Takımına sevdalı adam passolu da gider passosuz da. Ha illa passolig olmalı demiyorum ama olması da bişey değiştirmedi benim açımdan.

peki güvenliğe ne gibi katkısı olmuş acaba? Güvenlik için değil güvenlik bahanesiyle milleti yolma projesi. passolig ilk çıkarken birsürü artısı sayıldı ama hiçbiri gerçekleşmedi. Mesela karaborsayı önleyecekti, sonuç? aynı tas aynı hamam devam. eğer passolig sistemi güvenli bir ortam sağlıyorsa, olay çıkmasını önlüyorsa ozaman ne diye deplasman yasakları devam ediyor? stadlarda şiddetimi mi önlemiş? küfürlü tezahüratlarımı önlemiş? güvenlik açısından herşey eskisi gibi. ha bi farkla, seyirci sayısını azalttı, stadları boşalttı tabi. güvenlikten kasıtları insanları maçlara gitmesini önlemekse evet başardılar. Mesela önceki sayfada yazıldı bu maçta bazı tribünleri güvenlik nedeniyle kapamışlar, sahaya çok uzak kalıcaz. e hani passolig güvenlik amacıyla değilmiydi zaten? bu maçtada passolig olduğuna göre zaten olay çıkmazdı tribünleri neden kapatıyosun? 

mesele passolig çıkarmanın zorluğu değil. ben giresunspor maçına gitmek için hiç alakam olmayan bir bankaya neden para ödemek zorundayım? ben mümkün mertebe bulaşmak istemiyorum mesela mecbur kalmadıkça. altı üstü bi maça gitmek için istemediğin bir bankanın müşterisi olmak zorunda kalmak saçma değil abes bir şey. ha çok gerekli bişeyse verirsin bi devlet bankasına. koskoca sistemi damadına peşkeş çek, klüpler sıkıyorsa katılmasınlarda göreyim. 

(03-03-2017, 17:18)Çotanax Wrote: Bu işin lamı cimi yok maça gideceksin arkadaş. Öbür türlü taraftarlıktan bahsetmeyeceksin. Mesele Giresunsa gerisi teferruattır.

kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş. gittiğim deplasman sayısı kadar yaşı bile olmayan bebeler tutmuş taraftarlık öğretir olmuş Big Grin    he yavrum he ondan  Tongue
Reply
03-03-2017, 20:25,
(03-03-2017, 18:47)kerasus Wrote: peki güvenliğe ne gibi katkısı olmuş acaba? Güvenlik için değil güvenlik bahanesiyle milleti yolma projesi. passolig ilk çıkarken birsürü artısı sayıldı ama hiçbiri gerçekleşmedi. Mesela karaborsayı önleyecekti, sonuç? aynı tas aynı hamam devam. eğer passolig sistemi güvenli bir ortam sağlıyorsa, olay çıkmasını önlüyorsa ozaman ne diye deplasman yasakları devam ediyor? stadlarda şiddetimi mi önlemiş? küfürlü tezahüratlarımı önlemiş? güvenlik açısından herşey eskisi gibi. ha bi farkla, seyirci sayısını azalttı, stadları boşalttı tabi. güvenlikten kasıtları insanları maçlara gitmesini önlemekse evet başardılar. Mesela önceki sayfada yazıldı bu maçta bazı tribünleri güvenlik nedeniyle kapamışlar, sahaya çok uzak kalıcaz. e hani passolig güvenlik amacıyla değilmiydi zaten? bu maçtada passolig olduğuna göre zaten olay çıkmazdı tribünleri neden kapatıyosun? 

mesele passolig çıkarmanın zorluğu değil. ben giresunspor maçına gitmek için hiç alakam olmayan bir bankaya neden para ödemek zorundayım? ben mümkün mertebe bulaşmak istemiyorum mesela mecbur kalmadıkça. altı üstü bi maça gitmek için istemediğin bir bankanın müşterisi olmak zorunda kalmak saçma değil abes bir şey. ha çok gerekli bişeyse verirsin bi devlet bankasına. koskoca sistemi damadına peşkeş çek, klüpler sıkıyorsa katılmasınlarda göreyim.

Banka konusunda haklısın,onda sana katılıyorum ama şöyle düşünmek de gerekiyor. Küfür ettiği için ya da sahalarda taşkınlık yapan taraftar kılıklıların çoğu vazgeçtiler artık maçlara gitmekten artısı burda. Ayrıca kombine varsa ya da maç biletini erkenden aldıysan tribün kapatma olmuyor. Seni stada almasalar bile başka birine devredebiliyorsun bileti. Ayrıca zaten 6222'de bakarak kılıfına uydurdular. Kabul edilmemesi imkansız gibi bişeydi. Bu arada deplasman yasağı hala nerde uygulanıyor onu bilmiyorum. Kalkmadı mı yasaklar? Passoligler iptal ediyor sadece,bi sonraki deplasmana o şehirdekiler gidebiliyolar. Derbiler için de kaldırdılar. Açıkçası şu passolig mevzusunun ben taraftara engel olmadığını düşünüyorum.
Reply
03-03-2017, 21:50,
Ula ben bileti internetten 20 dakikada alabiliyorum köydeki gariban amcam nasıl alsin...birakin şu saçmalığı savunmayı hiç bir artısı yok...madem güvenlik diyorsun herkesin kimliğine göre bilet kesersin olur biter.. akp li caligin bankasını zengin etmek için yapılmış bir yöntem
Derelili çotanak
Reply
03-03-2017, 22:28,
yahu passolig koca bir yalan bunu hepimiz biliyoruz. çokta güzel kara para aklıyorlar. her sene yenileme parası oh mis . bu arada bankanın çogu yerle anlasması var. mesele bizim aile mobilya aldı ama adam taksit yapmadı direk aktifbank üzerinden taksit yapıyo. yani işin taktiğini çok iyi bulmuşlar. sen bir hizmet veriyorsan o güvenliğide saglamak zorundasın. sanki kaç kişi internetten aldığı bileti ile yerine oturuyor. ulan banko daki eleman bile kafasına göre veriyo bileti giresunda. yani bu sistem gitmez arkadaslar dostlar abilerim. bu arada stadda çok boş yer var 5 bini bulmaz seyirci sayısı .
Reply
03-03-2017, 22:38,
Passoyu ne alırım ne de aldırırım. Adamını buldum vipten izledim geçen hafta Big Grin
Reply
03-03-2017, 23:47,
dediğim gibi 8 bin ve 5 bin falan çok ütopik rakamlardı..

şuanlık 1500-2000 civarı bilet satılmış gibi o şekil bir kalabalık olacak...

Siz düşünün eskiden olsa bu şekilde bir seri yakalasak; passolig yerine kağıt bilet olsa ve Giresunspor'a bağlılık, memleket sevdası falan eskisi gibi olsa bu kadar mı olurdu..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
04-03-2017, 00:19,
bunlar daha iyi günlerimiz o senelik alınan 17 tl yi de yakında arttıracaklar kimsede sesini çıkaramayacak çıkarsa da sesi çıkmayacak burası türkiye sadece aldığımız nefes bedava ondanda vergi alırlar diye korkuyorum Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)