3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
28-08-2017, 03:10,
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
Metin Hoca yabancı stoper iyi hosta ben bunu nereye sokacam demiş kısacası spor28 deki habere göre  ve açık açık yerli stoper şart demiş. Önceki hocalar korkardi adam istemeye Diyadin çatır çatır istiyor. Diyadin hoca oldukça güven verdi bu süreçte bana. 
  Bence oyunu rakibe bırakmak mantıklı idi bugün çünkü rakip aslında kazandığı toplarla daha etkili olan takım fakat biz topu onlara verince istedikleri oyunu oynayamadılar. Biz ise kazandığımız toplarla etkili olduk. 

Tabiki sene böyle gitmez ama Istanbul Ümraniye gibi takımlar topu onlara verdiğinde pek ne yapacağını bilmeyen takımlar . Çoğu maçta hoca oyunu rakibe kabul ettirecektir bence ki tutsun tutmasın hocanın maç maç ayrı taktik yapması rakibi analiz ettiğini ve işi ciddiye aldığını gösteriyor. Ben seviyorum rakibe göre yapılan taktik oyunları  Smile
Reply
28-08-2017, 08:34,
RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz
(27-08-2017, 21:46)Yaglidereli Wrote: Kazandık ama takım yine olmamış yine olmamış. Kör topal gideriz böyle.

Bana tam olarak ne istediğini söyler misin? Bunu gerçekten merak ediyorum?
KUMYALI
Reply
28-08-2017, 09:46,
RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz
(28-08-2017, 08:34)iLLéGaL Wrote:
(27-08-2017, 21:46)Yaglidereli Wrote: Kazandık ama takım yine olmamış yine olmamış. Kör topal gideriz böyle.

Aynen daha ne olsun.
Reply
28-08-2017, 10:16,
Dün takımı beğenmeyenler geçen seneki ümraniye deplasmanını gözünün önüne getirsin
Genç Çotanaklar

Reply
28-08-2017, 10:27,

Yeni okuyabildim yorumları. Mesajımı herkes yanlış yorumlamış. Ben kötü oynadık yazmadım ki mesajda? Takım olmamış yazdım. Hala bazı bölgeler aksıyor, bazı oyuncular sırıtıyor, birbirini tamamlayan bir 11 yoktu sahada. Ben bunları kastettim. Maçlar ilerledikçe bu aksaklıklar, sıkıntılar yüzünden her maç başka sorunlar yaşayacağız. Eminim bundan. Parçalayıp giden bir takım olamadık yani.
Reply
28-08-2017, 10:29,
(28-08-2017, 03:10)123456 Wrote: Metin Hoca yabancı stoper iyi hosta ben bunu nereye sokacam demiş kısacası spor28 deki habere göre  ve açık açık yerli stoper şart demiş. Önceki hocalar korkardi adam istemeye Diyadin çatır çatır istiyor. Diyadin hoca oldukça güven verdi bu süreçte bana. 
  Bence oyunu rakibe bırakmak mantıklı idi bugün çünkü rakip aslında kazandığı toplarla daha etkili olan takım fakat biz topu onlara verince istedikleri oyunu oynayamadılar. Biz ise kazandığımız toplarla etkili olduk. 

Tabiki sene böyle gitmez ama Istanbul Ümraniye gibi takımlar topu onlara verdiğinde pek ne yapacağını bilmeyen takımlar . Çoğu maçta hoca oyunu rakibe kabul ettirecektir bence ki tutsun tutmasın hocanın maç maç ayrı taktik yapması rakibi analiz ettiğini ve işi ciddiye aldığını gösteriyor. Ben seviyorum rakibe göre yapılan taktik oyunları  Smile

Metin hocayla kimya tutmaz dediler ama bence bal gibi tuttu.  Adamın kenardan bir karizması var kimseye eyvallahı yok yücel Hoca yorgun kamyon şoförü gibiydi...bu sene sadece bizim değil metin hoca içinde çok kritik sene düşüşteki kariyerini kendini yeniden hatirlatacagi sene
Derelili çotanak
Reply
28-08-2017, 10:46,
COK ELESTIRIYORUZ TAKIMI MACI BENDE IZLEDIM ÖZETINE DE BAKTIM ÖZETE BAKMAYANLAR TEKRAR BAKSIN ISTANBUL SPOR TOPLA DAHA COK OYNUYOR GÖZÜKSEDE POZISYON OLARAK SAYACAGIMIZ ANIL IN KURTARDIGI VE IKI SUT BASKA NE VAR BIZIM TAKIM GOLÜ ATTI DIREKTEN DÖNDÜK KARSI KARSIYA KACIRDIK KALEYE GIDEN TOP SON ANDA CIKARILDI EN AZ 5-6 POZISYON YAKALAMIS TAKIM DEPLASMANDA BU TAKIM SU ANDA SON YILLARIN EN IYI TAKIMI BENCE HAFTAYA STAD DOLSUNKI ESKISEHIR I BIR YENELIM HAVAMIZ NASIL OLUYOR BIR GÖRSÜN ELALEM
Reply
28-08-2017, 11:18,
(28-08-2017, 10:27)Yaglidereli Wrote:

Yeni okuyabildim yorumları. Mesajımı herkes yanlış yorumlamış. Ben kötü oynadık yazmadım ki mesajda? Takım olmamış yazdım. Hala bazı bölgeler aksıyor, bazı oyuncular sırıtıyor, birbirini tamamlayan bir 11 yoktu sahada. Ben bunları kastettim. Maçlar ilerledikçe bu aksaklıklar, sıkıntılar yüzünden her maç başka sorunlar yaşayacağız. Eminim bundan. Parçalayıp giden bir takım olamadık yani.
Söylediklerinin tam aksine birbirini tamamlayan bir 11 olduğunu düşünüyorum, deplasmanda oynuyoruz. Geriden paslaşarak çıkılan her atakta panos ve dodo sorumluluk alıp hem savunmasına yardım edip hem ofansa top taşıyor, geçen seneler gibi bam güm defanstan şişirme toplarla çıkmıyor takım. Caner'in ileri çıkıp geri gelemediği pozisyonlarda Onur hemen sağa kayıp boşluğu dolduruyor, beğenmesekte iyi veya kötü orta yapılmasını engelliyor. Burada hoca faktörü önemli tabi. Özgür sakatlanıp çıktığında yerine çağları değil Fatih Atik'i aldı Dodo'yu stopere çekti. Doda'da sırıtmadı. Peşine takviye olarak Recep'i çıkarıp Çağları alarak savunmayı güçlendirdi kontra atak futboluna döndü, işe de yaradı çok net 2-3 tane pozisyon bulduk. 

Haftalar ilerledikçe de düşündüğün gibi aksaklıklar olacağını zannetmiyorum. Kadro derinliği gayet iyi. 
Bkz:

Kaleci
(Anıl,Fevzi)

Sol bek
(Hüsamettin,Canberk)

Sağ bek
(Caner,Berkan)

Stoper
(Özgür,Onur,Çağlar,Santos)

Ortasaha
(Dodo,Panos,Recep,Fatih Atik)

Sol/Sağ açık
(Dialiba,Sinan Özkan,Korkishko,[sakatlıktan çıkacak Volkan Okumak] )

Forvet
(Dale,Mehmet Akyüz,Doğan Karakuş)
KUMYALI
Reply
28-08-2017, 15:49,
(28-08-2017, 10:29)sokakbaşımeyhane Wrote:  yücel Hoca yorgun kamyon şoförü gibiydi...

Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-08-2017, 16:00,
Eksik bölgelerimiz hala var mesela kale anıl hala güven vermiyor karşı karşıya poziyonlarda iyi ama tecrübesliği dikkat çekiyor Onur hızlı çabuk ama çok faul yapıyor dialiba istediği forma gelmiş degil dale gol bulması lazım bir an önce özgüveni ve son vuuşları eksik defans hattımız baskı yedikce hayita yapmaya müsait bir halde onun dısında takım iyi görünüyor zamanla bu eksikleri kaparsak daha iyi olacagız inşallah
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)