3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
28-08-2017, 10:29,
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
(28-08-2017, 03:10)123456 Wrote: Metin Hoca yabancı stoper iyi hosta ben bunu nereye sokacam demiş kısacası spor28 deki habere göre  ve açık açık yerli stoper şart demiş. Önceki hocalar korkardi adam istemeye Diyadin çatır çatır istiyor. Diyadin hoca oldukça güven verdi bu süreçte bana. 
  Bence oyunu rakibe bırakmak mantıklı idi bugün çünkü rakip aslında kazandığı toplarla daha etkili olan takım fakat biz topu onlara verince istedikleri oyunu oynayamadılar. Biz ise kazandığımız toplarla etkili olduk. 

Tabiki sene böyle gitmez ama Istanbul Ümraniye gibi takımlar topu onlara verdiğinde pek ne yapacağını bilmeyen takımlar . Çoğu maçta hoca oyunu rakibe kabul ettirecektir bence ki tutsun tutmasın hocanın maç maç ayrı taktik yapması rakibi analiz ettiğini ve işi ciddiye aldığını gösteriyor. Ben seviyorum rakibe göre yapılan taktik oyunları  Smile

Metin hocayla kimya tutmaz dediler ama bence bal gibi tuttu.  Adamın kenardan bir karizması var kimseye eyvallahı yok yücel Hoca yorgun kamyon şoförü gibiydi...bu sene sadece bizim değil metin hoca içinde çok kritik sene düşüşteki kariyerini kendini yeniden hatirlatacagi sene
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz - by sokakbaşımeyhane - 28-08-2017, 10:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)