Bizim oyuncu grubunu gerçekten anlamak güç madem hocayla sorununuz yok bugünki gibi kenetlenebiliyorsunuz niye doğru düzgün topunuzu oynamıyorsunuz amatör adamlar olsanız anlarız da birçoğunuz bu ligte şampiyonluk görmüş yada süper lig geçmişi olan adamlarsınız yazıktır ya..
Metin hocayı da anlamıyorum madem oyuncu grubun bu kadar arkanda sorsana sıkıntınız ne sizin diye, olmadı ön bölgede sıkıntımız deyip duruyon bıraksana bi tanesini kadro dışı illa başka sebeplerden mi kadro dışı olması lazım seni bugün taraftarın önüne atan oynamayan oyuncu kimse onu cezalandır olsun bitsin.
Hoca gidermi kalır mı bilmem ama kalırsa o muhteşem ön bölge transferlerini çok merak ediyorum bakalım tek sorun ön bölgemiymiş göreceğiz.
Son olarak belki de forumda metin diyadini en çok eleştiren bendim yine de fikrim değişmedi ama bugün o maraton yeni mahallenin yaptığı da ayıbın ötesindeydi 1 defa istifa dersin anlarız da sürekli devam etmeleri çok abartılı oldu sonuçta bu da etten kemikten insan umarım yeni stadla beraber kumyalı tayfası bir ağırlığını koyar..
Dipnot, bu arada özeti yeni izledim dale 2.golden sonra kulaklarını tıkıyor neden acaba