17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
22-12-2017, 23:33,
#91
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
Ulan bende topa abandı sandım adam osuruk hızıyla vurmuş bu mu cidden olay? Millet kafayı yemiş ya.
Reply
22-12-2017, 23:36,
#92
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
Başkan çıkıp masaya vurması lazım. Hocanın da oyuncuların da arkasında olduğunu göstermesi lazım. Bu hareket takımı hırslandırır, ateşler. Beğenmediğimiz oyuncular elbette var ama yolu yöntemi bu değil. Dediğim gibi başkan takıma sahip çıkar devre arası gerekli hamleleri yaparsa kesin şampiyonuz.
Yok eğer takımı, hocayı taraftara yem ederse playoff dışı bile kalırız.
Reply
22-12-2017, 23:39,
#93
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
Takım yarın dağılmıyorsa başkan yönetim ve de topçular ile taraftar bi sıcağı sıcağına görüşse çok iyi olur, sinan ise götünü başını sallamasın zamandan kazanmak adına filan hikaye, atmışsın işte çık arkasında dur bari, yollasınlar sıkıntı yok ...
Başkentten !
Reply
22-12-2017, 23:55,
#94
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
bende biraz önce izledim. kumyalı dese gözüm kapalı eyvallah derdim ama görüntüyü gördüm cidden alakası bile yok ya
Reply
23-12-2017, 00:29,
#95
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
al işte habere bak
http://www.ntvspor.net/futbol/samsunspor...1df883067e
yavşaklar bizim maçı buldu asılacak. ümraniye bunlara 4 atar kendilerine gelirler.
Reply
23-12-2017, 00:55,
#96
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
olsun aldıkları şey bizden 3 puan olsun.

isterse direkt rakiplerimiz ümraniye ankaragücü 4-5 atsın ama sezon sonunda düşsün samsun. Beter olsunlar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
23-12-2017, 00:59,
#97
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
Gevezelik yapacaklarına Manisaspor, Samsunspor maçlarının hesabını versinler.Adamlar kazan kaldırıyor bizimkiler gidip 3 puan bırakıyor.Sonra taraftar suçlu.Yok ya.Şampiyon olmaya gelmişler.Adam gibi oynayında inanalım.
Bugün ki maçı Giresunspor kazanmamış Gaziantepspor kaybetmiştir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
23-12-2017, 02:11, (This post was last modified: 23-12-2017, 02:14 by cotanak88.)
#98
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
Bizim oyuncu grubunu gerçekten anlamak güç madem hocayla sorununuz yok bugünki gibi kenetlenebiliyorsunuz niye doğru düzgün topunuzu oynamıyorsunuz amatör adamlar olsanız anlarız da birçoğunuz bu ligte şampiyonluk görmüş yada süper lig geçmişi olan adamlarsınız yazıktır ya..
Metin hocayı da anlamıyorum madem oyuncu grubun bu kadar arkanda sorsana sıkıntınız ne sizin diye, olmadı ön bölgede sıkıntımız deyip duruyon bıraksana bi tanesini kadro dışı illa başka sebeplerden mi kadro dışı olması lazım seni bugün taraftarın önüne atan oynamayan oyuncu kimse onu cezalandır olsun bitsin.
Hoca gidermi kalır mı bilmem ama kalırsa o muhteşem ön bölge transferlerini çok merak ediyorum bakalım tek sorun ön bölgemiymiş göreceğiz.
Son olarak belki de forumda metin diyadini en çok eleştiren bendim yine de fikrim değişmedi ama bugün o maraton yeni mahallenin yaptığı da ayıbın ötesindeydi 1 defa istifa dersin anlarız da sürekli devam etmeleri çok abartılı oldu sonuçta bu da etten kemikten insan umarım yeni stadla beraber kumyalı tayfası bir ağırlığını koyar..
Dipnot, bu arada özeti yeni izledim dale 2.golden sonra kulaklarını tıkıyor neden acaba  Confused
Reply
23-12-2017, 04:16,
#99
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
Yalnız bu Maraton grubu bundan sonra her maç böyle olacaksa bir el atmak lazım. Kendi topuğumuza sıkarız.
Reply
23-12-2017, 08:57,
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor
Sinan Özkan olayında tepkimiz biraz abartı mı oldu bilmiyorum ama Giresunspor formasını giyen hiç bir futbolcu tribünlere sinirlenip top felan atamaz. Bu tribün ister kapalı olsun, ister kale arkası, ister maraton tribünü. Burada attığı topun şiddeti önemli değil, ister yavaş atsın ister hızlı. Önemli olan niyet. Tribünün tozunu yutmuş biri olarakta Sinan'ın o hareketinin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Maçtan önce istişareler yapıldı az çok grup içinde. Ağır zemin, takımın üzerindeki baskı, Samsun maçının kaybedilmesi sonucu oluşan hırs.. tüm bu olumsuzlukların farkında olarak,takımın desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünerek desteğimizi sürdürdük. Fakat gel görki kaçan o pozisyonlar son vuruşlardaki beceresizlikler üzerine Gaziantep'in ataklar yapması ve üstüne %100 bir gol pozisyonu kaçırması 70.dakika'da artık sinirlerin gerilmesine neden oldu. Bu şehirde kimsenin kazanamayacağı paraları kazanıyor her biri 27-28 yaşlarında, hakkını verecekler. Yok öyle. Kulaklarına kar suyu kaçırılması için 'oynayın ulan' diye bi tepki gösterdik. İşe de yaradığını düşünüyorum açıkcası. O dakikaya kadar kanattan bindirip geri gelemeyen Caner dönen her topta geri geldi. Recep biraz daha insiyatif almaya başladı. Nitekim golde geldi sonunda. İstifa naralarına birşey demiyorum bile. Zira herkes herşeyin farkında, Elbet bir gün!
KUMYALI
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)