Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
26-12-2017, 01:06,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
polar aslında çok güzel olur ya. bursaspor un var bizim arkadaşta cuk oturmuş renkler falan. birde kapalı yeşil polarlar çok güzel oluyor. eskilere bende gittim Big Grin geldim iyiydi Smile derdimi içimide döktüm. okumayan varsa lütfen recaaa ediyorum okusun projerlerim var içinde Big Grin
Reply
26-12-2017, 01:13,
yeni mahalle açıklama yapmış demiş ki özetle ; ''ne özürü ? '' bu iş uzar gider yalnız.
Reply
26-12-2017, 09:19,
(26-12-2017, 01:13)Semih Karahan Wrote: yeni mahalle açıklama yapmış demiş ki özetle ; ''ne özürü ? '' bu iş uzar gider yalnız.

Hiç bir şey olmaz r yaparlar..genc fb lileri zamanında aziz bitirmişti stada sokmuyordu..kombineleileri keser yarısından çoğu stada girmeyi birak yanından bile geçmez.. maratonun e bloğu yanılmıyorsam komple onlara verilmis başkan haklı takım 30 puandayken rest cekiyorsunuz lig biter başarısızlık olur istifaya davet edin sıkıntı yok ama bu haldeyken yanlış
Derelili çotanak
Reply
26-12-2017, 10:16,
belliki gemileri yakmışlar. bu sacmaligin son bulmasi icinde biseyler olmasi lazimdi zaten.
Reply
26-12-2017, 10:26,
(25-12-2017, 23:33)turkuaz_0628 Wrote: Geriye dönük okudum birazda yıl 2004 marmaralı çotanaklar kurulduğu aklıma geldi şevki abi gürkan, Özcan abi erol abi şimdi koşturan birkaç abimiz kardeşimiz daha o zaman ankaradan geçerlerken Kırşehir ., kırıkkalei Yozgat epey gitmiştik Smile açana nickli bi adem kardeşim vardı otomotiv filan okuyodu konyada sanırım yazarmı buralarda mı  hala bilmem eskiden birde herkes birbirini tanırdı, bu sitede eskiden periscopun atası vardı maç anlatırdık haha : ) f5 takımı burdamı yenile yenile, maça giden alpere anlatırdı Alper yazardı sonra harbi radyo kurduk bi ara canlı yayın yapıyoduk, şimdi geçenlerde tribün dergide bi elemanla konuştum gökbörü nicki dedimki kardeşim heryere salça oluyosun kimsin nesin adam hayatı böyunca elin parmakları kadar Giresun maçına gitmiş klavyeden kesiyo ince ince işte böyle sanal dünya neyse nerden nerelere yazdım.

Bu arada doka boşa çıktı yazmış bi arkadaşım ama doka vasat sumo güreşçisi gibi aynı bu ligde top oynayamaz en azından kafaya oynayanlarda, Rize kawueke fesih etti o da sakat birde maliyet 1 milyonun üstünde yaramaz bize, ergin keleş ile volkan bu takımda iş yapar, brinner sadece kupa maçlarında deneyerek gitmesi bence hata olur en azından yedek olabilir, sinan başkanın açıklamalarından gidecek öyle gözüküyor, daha öncede yazdım yolu açık olsun bu arada başkan Yenimahalle grubuna gerekeni yazmış ağzına sağlık lav edilmeli o grup yada başına kurtlar vadisini fazla kaçırmayan bi kardeşimiz geçsin, maratıona sağlıklı bir şekilde hükmedebilecek.

2005 yada 2006 yılıydı başka nickle yazıyordum  yanılmıyorsam  gümüşhane of maçıydı ya da gumishana arsin maci  kilitlenmistik ekrana berabere bitince çıldırıyorduk sevinçten playofa kalmistik sonra da denizliye akmistik..ogrenciydim üniversite son sınıftim..2.lige ciktiydik senin lede turhan sofuoğlu döneminde kırıkkale deplasman yaptıydik son dakikada cakmislardi bize i.neler turhan Mehmet zengini oynatmiyordu çok caktiydik tribunden hocaya...o sene zaten şampiyon olduyduk playoftan  ne günlerdi be..
Derelili çotanak
Reply
26-12-2017, 10:44,
Vay anasını ben de eskilere gittim Smile
Benim Giresunsporla buluşmam 2006'da meşhur Gs maçı ile Sami Yen'de olmuştu. Malum gurbetteyiz o zamanlar yaş baş küçük ancak İstanbul'a gelince izleyebiliyoruz. Sonrasında takibe devam ettim tabi. Her İstanbul maçına gittim, bahçelievler stadına, güngören stadına, inönüye vs hayatımda ilk defa hep Giresun maçlarına gittim. Sonra Marmaralı çotanakları öğrendim benim eve de 10 dkk mesafedeymiş. Gittim bi gün maç izledim falan. O zaman başkan adını hatırlayamadım bana diyo seni semtin lideri yaparız falan Big Grin gaz veriyor. Forum vardı çok aktifti orda da takılıyordum. Sonra kapandı gitti.
Sonra burayı keşfettik, uzun süredir de yazıyorum. Polar ben de almıştım hatta Ankarada hacettepe maçında teslim aldım 2 tane.
Giresun'da izlediğim ilk maç da Ordu maçıydı. Yenildik ag.

Neyse buradaki, marmaralı çotanaklardaki ortamın bozulmaması gerekir. Bu tip oluşumlar kültürün temeli olur. İleride büyür ve yıkılmaz bir bina oluşur. İnşallah daha da kalabalıklaşır insanların Giresunspor'a ilgisi artar.
Reply
26-12-2017, 15:30,
Volkan Şen falan maceraya girmeye gerek yok. Al Ofoedu ve Bruno`yu Süper Lig gelsin. Volkan Şen duygusal adam bize gelmez bu tür adamlar zaten tribünler gergin.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
26-12-2017, 18:58,
(26-12-2017, 10:44)Yaglidereli Wrote: Neyse buradaki, marmaralı çotanaklardaki ortamın bozulmaması gerekir. Bu tip oluşumlar kültürün temeli olur. İleride büyür ve yıkılmaz bir bina oluşur. İnşallah daha da kalabalıklaşır insanların Giresunspor'a ilgisi artar.

ahh ah bu zaten bozulmuş hali. tribünden kopardıkları koyu giresunsporlu adam da az değildir yani. neyse sebeplerine ve detaylarına çok girmeyim, sonuçta zamanında abi dediğimiz saygı duyduğumuz insanlar..

benide hiç alakam yokken marmaralı çotanaklarında kurucusu şevki abinin buraya davet etmesiyle tanıştım giresunspor ile. özellikle 2. ligde çok güzel deplasmanlarımız oldu 5-1 lik ads finali dahil. zaten o maçı yaşayıpta 2. takımı tutmak çok enteresan geliyor bana. maçlarda yalı28 nickli bahadır abiyle canlı yayın yapardım hep. tabi o dönem oyuncuları sahada tanımıyorumda, şimdi top bizde şurdan atak yapıyoruz vs diye anlatıyorum :Smile birde 4-3 kaybettiğimiz antalya deplasmanını unutmam. gol oldukça erkan arkadaşımıza haber verirdim. 3-1 geriden gelip 3-3 yapınca nasılda eski antalya stadında tellere tırmanışımız vardı. neyse sevincimizi yaşadık falan onlar santrasını yaparken bende erkanı arıyorum. telefon çalarken o arada 4. golü yedik. 3. golümüzü haber vermek için ararken 4. golü yediğimizi söylemek ne koydu valla. peker zamanı tüm transfer haberlerini ve detayını valıtlı28 abimden duyardım. hatırlarsınız eses forumlarında görüyordunuz maç zamanı valıtlı abiyi. osman çırak geldiği zamanda bu kez pekerin nasıl engellemeler yapmaya çalıştığını da anlatırdı. 

hatta burada iş için bi fuar dolaşırken tesadüfen fatih kitapçıyla karşılaşmıştık. onun oteli stand açmıştı oda başındaydı. tanıdı tabi beni, sohbet ettik 5-10 dk. ki benim için efsane başkan odur kesinlikle.
Reply
26-12-2017, 19:24,
(26-12-2017, 18:58)kerasus Wrote:
(26-12-2017, 10:44)Yaglidereli Wrote: Neyse buradaki, marmaralı çotanaklardaki ortamın bozulmaması gerekir. Bu tip oluşumlar kültürün temeli olur. İleride büyür ve yıkılmaz bir bina oluşur. İnşallah daha da kalabalıklaşır insanların Giresunspor'a ilgisi artar.

ahh ah bu zaten bozulmuş hali. tribünden kopardıkları koyu giresunsporlu adam da az değildir yani. neyse sebeplerine ve detaylarına çok girmeyim, sonuçta zamanında abi dediğimiz saygı duyduğumuz insanlar..

benide hiç alakam yokken marmaralı çotanaklarında kurucusu şevki abinin buraya davet etmesiyle tanıştım giresunspor ile. özellikle 2. ligde çok güzel deplasmanlarımız oldu 5-1 lik ads finali dahil. zaten o maçı yaşayıpta 2. takımı tutmak çok enteresan geliyor bana. maçlarda yalı28 nickli bahadır abiyle canlı yayın yapardım hep. tabi o dönem oyuncuları sahada tanımıyorumda, şimdi top bizde şurdan atak yapıyoruz vs diye anlatıyorum :Smile birde 4-3 kaybettiğimiz antalya deplasmanını unutmam. gol oldukça erkan arkadaşımıza haber verirdim. 3-1 geriden gelip 3-3 yapınca nasılda eski antalya stadında tellere tırmanışımız vardı. neyse sevincimizi yaşadık falan onlar santrasını yaparken bende erkanı arıyorum. telefon çalarken o arada 4. golü yedik. 3. golümüzü haber vermek için ararken 4. golü yediğimizi söylemek ne koydu valla. peker zamanı tüm transfer haberlerini ve detayını valıtlı28 abimden duyardım. hatırlarsınız eses forumlarında görüyordunuz maç zamanı valıtlı abiyi. osman çırak geldiği zamanda bu kez pekerin nasıl engellemeler yapmaya çalıştığını da anlatırdı. 

hatta burada iş için bi fuar dolaşırken tesadüfen fatih kitapçıyla karşılaşmıştık. onun oteli stand açmıştı oda başındaydı. tanıdı tabi beni, sohbet ettik 5-10 dk. ki benim için efsane başkan odur kesinlikle.
Eskiler deyince aklıma daha eskiler gelir..mesela özcan gelir sağ bekti onun gibisi geldi mi bilmiyorum sonra orduya gittiydi ama benim gözümde süperlig topcusuydu golcü ömer, erden vb..guzel kadrolardi
Derelili çotanak
Reply
26-12-2017, 19:39,
Özcan ve kısa boylu seyit harikaydı. Üçüncü lig kadrosuna ön libero uzun saçlı & boylu Fatih, sol açık isvicreden gelen Sinan vardı 2005 veya 2006 olması lazım.

Ali Fuat gibi yeteneklisini görmedim ben. İstedi mi on bir kişiyi çalıma dizerdi, ama hakkında bolca maç satıyor dedikodusu vardı.

Forvet Haluk vardı kıvırcık, serhandi adı sanırım, gol makinesi diye aldık, bulaşık makinesi çıkmıştı.

Seyircisiz ama belestepenin dolu olduğu bir maçtan sonra (Zonguldak maçıydı sanırım) ben böyle seyircisiz maç görmedim, kütüğü Giresun'a aldiracam deyip sene sonu arkasına bakmadan giden İshak vardı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)