27-12-2017, 00:15,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
(27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.
geçen sene ikinci devre evimizde oynanan eskişehirspor maçında biz kapalı gişe oynamadık mı ? ben şahsen o gün giresundaydım ve maça bilet bulamadım. samimi söylüyorum . kale arkası da dolmuştu. hava yağışlı diye bende oradan almak istemedim ki dedem vefat etmişti bayadır giresunda kalıyordum dedim internetten digiturkten izlerim. yani o maça gelenler kagıt biletle mi girdi ? hayır. ee sonuç neden kimse gitmiyor o zaman. tamam iyi kötü maraton kapalı doluyor. kale arkasının dolmaması hava yağışlı olmasından sebeptir. adam orada izleyeceğime tv den izlerim diyor zaten. kaldı ki kale arkasında her zaman satılan ilk yer a blok olur o da maratonla birleştiği yerdir yani açısı iyidir diğerleri pek dolmaz
|
|
27-12-2017, 00:17,
|
|
(27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.
Anlatamıyoruz!!!çok uzağa gitmeye gerek yok Mehmet birinci hoca zamanında şampiyon olduğumuz seneye bakın 2.ligte!!!aydın göztepe ınegöl malatya turgutlu a.selcukllu maçlara bakın bakalım hangisinde taraftarımız fazla??taraftar maç secse aydın maçını yada kasaba takımı turgutluyu ya da ne olduğu belirsiz a.selcukluyu seçmezdi herhalde.. lütfen objektif olun..ha derseniz ben maça rahat rahat gireyim gerisi hikâye derseniz buyrun istediğin yerden deniz manzaralı boş koltuklar sizi bekliyor..
Ben 2 saat kuyruk bekleyip ite kalka kapıdan içeri girip golden sonra hiç tanımadığım o köyden kasabadan gelen amcaya dayiya ufakliga sarilmayi tercih ediyorum edeceğim de...biz böyle sevdik bu tribünleri dolu dolu!!!!
Derelili çotanak
|
|
27-12-2017, 00:18,
|
|
(27-12-2017, 00:15)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.
geçen sene ikinci devre evimizde oynanan eskişehirspor maçında biz kapalı gişe oynamadık mı ? ben şahsen o gün giresundaydım ve maça bilet bulamadım. samimi söylüyorum . kale arkası da dolmuştu. hava yağışlı diye bende oradan almak istemedim ki dedem vefat etmişti bayadır giresunda kalıyordum dedim internetten digiturkten izlerim. yani o maça gelenler kagıt biletle mi girdi ? hayır. ee sonuç neden kimse gitmiyor o zaman. tamam iyi kötü maraton kapalı doluyor. kale arkasının dolmaması hava yağışlı olmasından sebeptir. adam orada izleyeceğime tv den izlerim diyor zaten. kaldı ki kale arkasında her zaman satılan ilk yer a blok olur o da maratonla birleştiği yerdir yani açısı iyidir diğerleri pek dolmaz
Semih kardeşim kaç senedir giresun tribunlerindesin yanlış anlama iyi niyetli soruyorum
Derelili çotanak
|
|
27-12-2017, 00:22,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
|
|
(27-12-2017, 00:18)sokakbaşımeyhane Wrote: (27-12-2017, 00:15)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.
Semih kardeşim kaç senedir giresun tribunlerindesin yanlış anlama iyi niyetli soruyorum
ben giresun'da yaşamıyorum . fakat 2 ayda bir giresuna gidiyorum. gözlemlerimi burada zaten anlatıyorum. sorun şurada yada ben anlatamıyorum galiba . ben passoligi savunmuyorum. maç seçme olayına da tam bakmıyorum. ama maç seçen taraftar var. zaten önceki yorumda yazdım geçen seneki eskisehir maçı evimizde. o maç puslu ve yağışlı olduğu halde tribünler full du diyorum. neden şimdi dolu değil o kadar. adam kale arkasına geçmektense evden izlerim diyor. bu da işte maç seçme kategorisine tam olmasada giriyor. maç seçmeden kasıt direk adam iyi takım gelince geliyor demiyorum. birde yorum yazarken sert olunmasına gerek yok. herkes burada birbirini anlıyor sohbet muhabbet havasında geçiyor tabiki tartışacağız ama kalp kırmadan sert olmadan hatta ve hatta karşıdakini anlamayan biri yerine koyulmasına gerek yok ..
|
|
27-12-2017, 00:26,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
işte bende diyorumki, maç seçse bile 10 binden aşaüı düşmezdi passo olmadığında. yani maç seçme türkiyenin her takımında her sene vardır bu çok doğal. şimdi kupada fenerle eşleşsek kadıköydeki maçta bize karşımı daha çok taraftar olur yoksa gs karşısındamı? fb-giresun maçı ile fb-gs maçındaki taraftar sayısının aynı olmasını bekleyemezsin heralde. kısacası maç seçme falan işin bahanesi. passo olmasaydı en en kötü 10 bini bulurduk bu seneki halimizle.
|
|
27-12-2017, 00:28,
|
|
(27-12-2017, 00:22)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:18)sokakbaşımeyhane Wrote: (27-12-2017, 00:15)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.
ben giresun'da yaşamıyorum . fakat 2 ayda bir giresuna gidiyorum. gözlemlerimi burada zaten anlatıyorum. sorun şurada yada ben anlatamıyorum galiba . ben passoligi savunmuyorum. maç seçme olayına da tam bakmıyorum. ama maç seçen taraftar var. zaten önceki yorumda yazdım geçen seneki eskisehir maçı evimizde. o maç puslu ve yağışlı olduğu halde tribünler full du diyorum. neden şimdi dolu değil o kadar. adam kale arkasına geçmektense evden izlerim diyor. bu da işte maç seçme kategorisine tam olmasada giriyor. maç seçmeden kasıt direk adam iyi takım gelince geliyor demiyorum. birde yorum yazarken sert olunmasına gerek yok. herkes burada birbirini anlıyor sohbet muhabbet havasında geçiyor tabiki tartışacağız ama kalp kırmadan sert olmadan hatta ve hatta karşıdakini anlamayan biri yerine koyulmasına gerek yok .. Estağfurullah öyle bir niyetim yok görüşlerine saygı duyarım küçümsemek haddimize degil
ama benim anlatmak istediğim olay şu eskişehir maçında dolu tribünlere oynadık eyvallah ama bu dediğin passoligi olan taraftarları kapsar yani giresunspor u yıllardır takip eden taraftarın giresun olsun gurbette olsun yüzde 60 ı artık bu lanet passolig yüzünden maçlara gitmiyor insanları soguttular
Şu pozisyonda 5 sene önce bu stad her hafta paket olurdu şimdi elle tek tek sayiyioz acaba maraton dolacakmi diye
Derelili çotanak
|
|
27-12-2017, 00:29,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Okullardan öğrenci geleceği söyleniyor.2000 kişi kadar.Bu sayı maraton tribün kapasitesinden fazla zaten.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
27-12-2017, 00:31,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
|
|
(27-12-2017, 00:28)sokakbaşımeyhane Wrote: (27-12-2017, 00:22)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:18)sokakbaşımeyhane Wrote: (27-12-2017, 00:15)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.
ben giresun'da yaşamıyorum . fakat 2 ayda bir giresuna gidiyorum. gözlemlerimi burada zaten anlatıyorum. sorun şurada yada ben anlatamıyorum galiba . ben passoligi savunmuyorum. maç seçme olayına da tam bakmıyorum. ama maç seçen taraftar var. zaten önceki yorumda yazdım geçen seneki eskisehir maçı evimizde. o maç puslu ve yağışlı olduğu halde tribünler full du diyorum. neden şimdi dolu değil o kadar. adam kale arkasına geçmektense evden izlerim diyor. bu da işte maç seçme kategorisine tam olmasada giriyor. maç seçmeden kasıt direk adam iyi takım gelince geliyor demiyorum. birde yorum yazarken sert olunmasına gerek yok. herkes burada birbirini anlıyor sohbet muhabbet havasında geçiyor tabiki tartışacağız ama kalp kırmadan sert olmadan hatta ve hatta karşıdakini anlamayan biri yerine koyulmasına gerek yok .. Estağfurullah öyle bir niyetim yok görüşlerine saygı duyarım küçümsemek haddimize degil
ama benim anlatmak istediğim olay şu eskişehir maçında dolu tribünlere oynadık eyvallah ama bu dediğin passoligi olan taraftarları kapsar yani giresunspor u yıllardır takip eden taraftarın giresun olsun gurbette olsun yüzde 60 ı artık bu lanet passolig yüzünden maçlara gitmiyor insanları soguttular
Şu pozisyonda 5 sene önce bu stad her hafta paket olurdu şimdi elle tek tek sayiyioz acaba maraton dolacakmi diye
evet çok doğru maç günleri stada yaklaşamazdık bile. eren ile alinin oldugu sene giresunda üniversite okuyordum. hatta hiç unutmam konya maçı vardı cumartesi. vize vardı kale arkası 1 tl idi bütün arkadasları topladım gittim çokta güzel olmuştu kale arkasında biletler baya satılmıştı . evet passolig kötü etkiledi.
|
|
27-12-2017, 00:56,
|
|
(27-12-2017, 00:31)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:28)sokakbaşımeyhane Wrote: (27-12-2017, 00:22)Semih Karahan Wrote: (27-12-2017, 00:18)sokakbaşımeyhane Wrote: (27-12-2017, 00:15)Semih Karahan Wrote: geçen sene ikinci devre evimizde oynanan eskişehirspor maçında biz kapalı gişe oynamadık mı ? ben şahsen o gün giresundaydım ve maça bilet bulamadım. samimi söylüyorum . kale arkası da dolmuştu. hava yağışlı diye bende oradan almak istemedim ki dedem vefat etmişti bayadır giresunda kalıyordum dedim internetten digiturkten izlerim. yani o maça gelenler kagıt biletle mi girdi ? hayır. ee sonuç neden kimse gitmiyor o zaman. tamam iyi kötü maraton kapalı doluyor. kale arkasının dolmaması hava yağışlı olmasından sebeptir. adam orada izleyeceğime tv den izlerim diyor zaten. kaldı ki kale arkasında her zaman satılan ilk yer a blok olur o da maratonla birleştiği yerdir yani açısı iyidir diğerleri pek dolmaz
evet çok doğru maç günleri stada yaklaşamazdık bile. eren ile alinin oldugu sene giresunda üniversite okuyordum. hatta hiç unutmam konya maçı vardı cumartesi. vize vardı kale arkası 1 tl idi bütün arkadasları topladım gittim çokta güzel olmuştu kale arkasında biletler baya satılmıştı . evet passolig kötü etkiledi.
E bilet olsun sıkıntı yok ama daha kolay olsun mesala yarın 2000 öğrenci davetliymis passolig olsaydı 1 tanesi bile gelemezdi maalesef...neyse maça konsantre olalım vurup geçelim şu gereksizlere
Derelili çotanak
|
|
27-12-2017, 14:04,
|
|
uniquest
Member

|
Threads: 0
|
|
Kapalidan 1 tane kombinem var, devredebilirim isteyene. VIP ten davet geldi, boşa cikti benim kombine.
|
|
|