30-12-2017, 15:13,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
devre arası kaliteli adam zaten zor bulunur. ki biz hala millet alacağını alsan sona kalanlar fiyatı ucuzlasın diye bekliyoruz. bu ligin üstünde kadrosu olan rize ise hala transfere saldırıyor. güya ligde rize ile yarışıyoruz.
|
|
30-12-2017, 17:28,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Poteye istenen 1 milyonluk euroluk bonservis ücretinden sonra o kafadan gitti,elimizde Ergin Keleş,Eren Tozlu,Vedat Muriç var.Bu yönetimdende bu kısa dönem içerisinde teee yurtdışından yabancı almasını beklemek te abes kaçar.Gençlerbirliği forvet hattına transfer yaparsa ki düşme hattındalar yapmak zorundalar vedatı belki gönderebilirler Erenin ve Erginin ben hazır kıta beklediklerini düşünüyorum ama inşallah içlerinden Vedatı alırlar.
|
|
30-12-2017, 17:37,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
normalde dale gitsin 2 santrafor alalım diyordum ama eğer vedat'ı alacaksak dale kalabilir. Sebebi de vedat'ın ne vereceği, nasıl bir performans göstereceği belli, kapalı kutu değil bu yüzden tek vedat yeterli olur. Dale'de arada oynar işte..
Diğer isimleri istemem..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
30-12-2017, 17:49,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
şimdi canberk gitmiş iki tane taliplisi varmış ankaragücü ile denizli . ulan bizden giden adamı lider istiyor  bizde mi oynamıyor bu ibişler. hüsam aksar topallar ama çıkar olağan topunu oynar. ne üst düzey ne çok kötü . ama bu takıma maiconun da dediği gibi hücumu seven sol bek şart.
|
|
30-12-2017, 20:27,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Dale 3 gol attı diye takımda kalacak ben o'na yanıyorum, bence atmasa da kalırdı gibi çünkü daha iyisini alamayacağımız garanti, Vedat işi olmaz bence yabancı sınırına takılır kimi keseceksin, Ergin ya da Eren'den hangisi ucuzsa o olur ikisi olursa eyvallahım ama tek biri olursa yine sıkıntı forvet hattı, gerçi Eren o karakterle kulubun kapısından içeri girmemeli o ayrı ama denize düşen yılana sarılıyor işte
@Semih Karahan
Canberk'in gittiği nerde yazıyor
|
|
30-12-2017, 20:44,
(This post was last modified: 30-12-2017, 20:45 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Rize isterse on bölgeye 7 transfer yapsın. O savunma hattı ile şampiyon olamaz. Oraya da takviye yapmaları lazım. Adamlar zaten üst tarafın en çok atani. Zaaflari yemekte
|
|
30-12-2017, 22:19,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Arkadaşlar Samsun deplasmanından cezalı olanlar cezayı Adanaspor maçında çekecek dimi? Başakşehir maçına gidebiliriz yani.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
30-12-2017, 22:23,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Her şeyi ayarladık arkadaşlarla son anda aklımıza geldi bu ceza işi
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
30-12-2017, 22:29,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(30-12-2017, 20:27)genoa28 Wrote: Dale 3 gol attı diye takımda kalacak ben o'na yanıyorum, bence atmasa da kalırdı gibi çünkü daha iyisini alamayacağımız garanti, Vedat işi olmaz bence yabancı sınırına takılır kimi keseceksin, Ergin ya da Eren'den hangisi ucuzsa o olur ikisi olursa eyvallahım ama tek biri olursa yine sıkıntı forvet hattı, gerçi Eren o karakterle kulubun kapısından içeri girmemeli o ayrı ama denize düşen yılana sarılıyor işte
@Semih Karahan
Canberk'in gittiği nerde yazıyor
dale'nin kalması bence iyi . vedat konusunda da ilk zamanlar çok kişiyle kavga etmiştim. dalede ısınacak bu takıma ve daha çok katkı sağlayacak bekleyin biraz .. heryerde yazıyor twitter da
|
|
|