RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Bu arada değerli hemşehrimiz '' Enver YÜCEL '' İstanbulspor reklam sponsoru olmuş teşekkür ederiz kendisine ilimize değer verip istanbulsporumuza reklamlarını verdiği için...
(16-01-2018, 23:09)turkuaz_0628 Wrote: Bu arada değerli hemşehrimiz '' Enver YÜCEL '' İstanbulspor reklam sponsoru olmuş teşekkür ederiz kendisine ilimize değer verip istanbulsporumuza reklamlarını verdiği için...
(17-01-2018, 13:27)yirmisekiz Wrote:
(17-01-2018, 13:05)gire28sun Wrote: Çok yakında
17 de 17 yapacağız
Mustafa Bozbağ
Öyle bişey söylediğine inanmıyorum, belki tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz demiştir, sonuç 17 de 17 yapacağız.
En iyisini alıcaz dese, başkan gözünü Messi'ye dikti yazarlar abi, Türk spor medyası herşeyi yazar.
(16-01-2018, 20:02)sokakbaşımeyhane Wrote:
(16-01-2018, 18:33)heyulaanil28 Wrote: Leandrinho ve Azerbaycan dan yazılan stoper balon haber iyi bir golcü gelecek niyet o yönde
Senin durumların sağlam beklediğimize değecek mi???
hem yerli hem yabancı olarak kaliteli isimlerle ilgileniliyor Pote de ciddi adaylardan biri lakin bonservisi sorun başkanı ne kadar eleştirsekte bu sene şampiyonluk istiyor maaş konusunu falan hesap yapmıyor eskisi kadar cuma günü nahid yamak ve başkanın lefkoşa gideceğini duydum herhalde ordan da bi rum tarafına uğrarlar
(17-01-2018, 15:19)heyulaanil28 Wrote:
(16-01-2018, 20:02)sokakbaşımeyhane Wrote:
(16-01-2018, 18:33)heyulaanil28 Wrote: Leandrinho ve Azerbaycan dan yazılan stoper balon haber iyi bir golcü gelecek niyet o yönde
Senin durumların sağlam beklediğimize değecek mi???
hem yerli hem yabancı olarak kaliteli isimlerle ilgileniliyor Pote de ciddi adaylardan biri lakin bonservisi sorun başkanı ne kadar eleştirsekte bu sene şampiyonluk istiyor maaş konusunu falan hesap yapmıyor eskisi kadar cuma günü nahid yamak ve başkanın lefkoşa gideceğini duydum herhalde ordan da bi rum tarafına uğrarlar