Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
23-01-2018, 19:01,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Nerde oynayamayan topcu varsa bul getir bozbag kelepir fiyatına. Şampiyonluk bütçesini faize mi yatırdın parayı mi işletiyorsun yoksa hiç öyle bir bütçe olmadı bu kadar insanı mi kafaladin anlamış değilim.
Reply
23-01-2018, 19:06, (This post was last modified: 23-01-2018, 19:07 by bulancak28.)
Alın size felaket senaryosu:

Bu saatten sonra alsalar alsalar anca Okafor ayarında bi adam alırlar. Forvetsiz çıkarız Adanaspor maçına. Bir güzel vururlar. Sonra gelir İstanbul burada yener. Metin Hoca "s..erim yapacağınız işi" der istifa eder. Bu arada baya bir karışır kulüp. Ankaragücü,Ümraniye,Rize koparır, geride Bolu,Adana,Erzurum,İstanbul gelir ve bizi geçer. Fatih Tekke ayarında bir teknik direktörle anlaşırız. 9-10 bandında ilerleriz. Kupada da fener maçı derken işler iyice karışır.Sene sonuna doğru artık takımdan bir halt olmayacağını anlayan oyuncular salar takımı, sene sonuna kadar kadro dışı beklerler, transfer açılır açılmaz da yeni takımlarına giderler.

Olmayacak iş değil. E sonra ne olacak, şampiyon olacak takıma sırf dünya futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir basiretsizlik örneği ile ket vurulacak. Başkan, buraları okuyor musun bilmiyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Eğer beni mahçup edersen, gelir Giresun'a herkesin önünde özür dilerim senden. Bir daha da tek kelime etmem. Yok, devam ederse böyle, bu taraftar sizi affetmez, bilesiniz!
Reply
23-01-2018, 19:07,
Su anda piyasadaki bütün hazir forvetler gitti. Simdi kaldi saatciler. Onlardan birini kapariz. Bu yonetim birakmadan giresunsporun yuzu gulmeyecek. Forvetsiz bi sekilde lig bitecek. Saka gibi sampiyon olacagim diyosun forvet yok.
Reply
23-01-2018, 19:08,
Ya Antepte 292839 tane forvet var şu Özgürcanı falan alsınlar bari adam tanıyor takımı yeter ya
Reply
23-01-2018, 19:10,
Serdar'ı da alamıyorsan ne sik yapıyorsun o koltukta
Reply
23-01-2018, 19:13,
Ulan bu Antep ne yapacak bu kadar forveti "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Reply
23-01-2018, 19:22,
Adana maçından sonra dananın kuyruğu kopar arkdaslar zaten adamlar daleye güvenmiş kimseyi alacağı yokmuş bir forvetle sezon sonu gelir mi yahu bu kadar sene hiç mi birşey öğrenmediniz? Bir de şunu eklemek istiyorum eğer canikli bize yardım etmeseymiş bu sene garanti düşmeye oynarmışız.
Reply
23-01-2018, 19:26,
bir futbol mucizesi gerçekleşmezse 3 puan alamayız önümüzdeki maçlarda istanbulspor maçında istifa eder metin diyadin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
23-01-2018, 19:32,
Ne bu ya şiştik forvetsizlikten.
Reply
23-01-2018, 19:40,
ya beyler bozbağ zihniyetiyle kazara süper lige çıktığımızı hayal edebiliyormusunuz? eğer dale kendisi s.ktiolup gitmese süper ligde bile devam ederdi onunla. eğer sözleşmesi devam ediyorsa jones süper ligde bile bizimle olur. veya yine bu seviyede adamlarla süper ligde çok kötü paket ederler bizi. bu senenin gaziantepsporu gibi oluruz süper ligde. herkes giresunla oynasakta moral bulsak diye bakar. yok abiler ben istemem bu şekilde çıkmayı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)