RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Alın size felaket senaryosu:
Bu saatten sonra alsalar alsalar anca Okafor ayarında bi adam alırlar. Forvetsiz çıkarız Adanaspor maçına. Bir güzel vururlar. Sonra gelir İstanbul burada yener. Metin Hoca "s..erim yapacağınız işi" der istifa eder. Bu arada baya bir karışır kulüp. Ankaragücü,Ümraniye,Rize koparır, geride Bolu,Adana,Erzurum,İstanbul gelir ve bizi geçer. Fatih Tekke ayarında bir teknik direktörle anlaşırız. 9-10 bandında ilerleriz. Kupada da fener maçı derken işler iyice karışır.Sene sonuna doğru artık takımdan bir halt olmayacağını anlayan oyuncular salar takımı, sene sonuna kadar kadro dışı beklerler, transfer açılır açılmaz da yeni takımlarına giderler.
Olmayacak iş değil. E sonra ne olacak, şampiyon olacak takıma sırf dünya futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir basiretsizlik örneği ile ket vurulacak. Başkan, buraları okuyor musun bilmiyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Eğer beni mahçup edersen, gelir Giresun'a herkesin önünde özür dilerim senden. Bir daha da tek kelime etmem. Yok, devam ederse böyle, bu taraftar sizi affetmez, bilesiniz!
|