Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
24-01-2018, 18:08,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Bugün normalde Meye transferi yapılması planlıyordu, yattı. Biraz daha bekleriz gibi.
Reply
24-01-2018, 18:08,
Axel meye bile olmamış komediye gel "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Derelili çotanak
Reply
24-01-2018, 18:44,
Forvet transferinde son durum nefes alsın yeter... Axel meye bile olmadığına göre gerisini siz düşünün...
Reply
24-01-2018, 18:46,
Yazık ettiler koca sezona bozbağ bunun mebalimi nasıl verecek merak ediyorum o kafayı yastığa koyarken nasıl uyuyor acaba yazıklar olsun
Reply
24-01-2018, 18:47,
Sizin yönetim kere yapacağınız işe ya diyorum size adamlara çok komik paralar teklif ediliyor ki gelmiyorlar yoksa niye gelmesin adamlar. Birde şu spor28 e inanılmaz uyuz oluyorum kim varsa başında bir oyuncu takımından ayrıldığı an giresunspor ilgileniyor haberi yapıyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bir tane dediği oyuncuyu almismıyız bu sene her takımından ayrılan oyuncuya haber yapıyor 1 2 tane mecburen tutuyor. Kim yönetiyorsa o siteyi bi caciktan anladığı yok.
Reply
24-01-2018, 18:58,
Biz daha meye gibi birine bile imza attıramazken Pote falan hayali kurduranların... Hamza ismini yazmış spor 28. Buradaki maçta hiç beğenmedim elamanı
Reply
24-01-2018, 19:02,
Olası bir adana yenilgisinden sonra hocayı değil,bozbağı göndermemiz lazım canikliyi göreve davet ediyorum
Reply
24-01-2018, 19:09,
Hamza nedir ya Ozgurcan bin kere iyidir. Bu arada hedef ilk iki değil play off galiba artık
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
24-01-2018, 19:26,
yine boş işlerle uğraşıyoruz. Yok avukatlar ziyaret eder, yok doktorlar ziyaret eder, yok üniversite rektörü ziyaret eder..

Harıl harıl oyuncu aramalıyız. 25 günde hatta 15 günde transfer sezonu açılmadan önce araştırmak için süre vardı 40 günde 2 taneyi geçtim daha 1 tane forvet alamadılar...
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
24-01-2018, 19:28,
Bu adamlar serbest kalmasa kimi alacaktık ya ki onlarıda alamıyoruz. Hocaya yazık, taraftara yazık hatta takıma yazık ya. Takım top oynuyor,pozisyona giriyor golcü olmayınca olmuyor işte. Eldeki tek forvet kanattan kırma sezon başı 3. forvet olarak planladığın adam . O yüzden hiç kızmıyorum ona o elinden geleni vermeye çalışıyor. Eskiden youtube dan da olsa oyuncu izliyordu başkan şimdi birisi boşa çıksa diye bekliyor herhalde.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)